Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salutare dragelor!

In sfarsit mi-am facut si eu putin timp sa pun cateva poze de la botez. A fost frumos, vremea superba, bb cumintel ca de obicei... Poze de la BOTEZ .

Sim, am vazut pozele...sunteti frumosi iar tu arati extraordinar de bine!
Cat despre greutatea lui Tudor...mie imi poze nu-mi pare deloc grasunel...parca al meu pare mult mai grasan si avea cam 6300 gr la 3 luni.

Clau, la fel si eu cred ca s-ar putea sa fie de la implantare...asa am patit eu cand am ramas insarcinata cu bb2. Hai ca eu iti fac galerie in continuare.

Ioanatugs, ce dulce a fost finutul tau. Noi pe 19 Mai vom boteza prima noastra finuta. Astept si de la tine vesti bune de la inseminare.

Irinel, sanatate multa lui Danut. Ufff, greu e cu pitici bolnaviori. Noi suntem iar toti 3 raciti care mai mult care mai putin. Nu stiu cum naiba facem ca luam toate racelile posibile si imposibile.

asi, sa fie cu noroc hotararea de luna asta!

Cornelia, ce mai faci? Ce-ti mai fac baietii? Pupici de la noi!

Va pup pe toate-toate si eu sunt tot in asteptare de vesti bune cu bebei-samburici!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor.
Clau glumeam doar:)
Ma prezint si eu cu z2, din pacate si de data asta chiar sunt dezamagita, ca nu stiu de ce dar eram mai mult ca sigura ca o sa fie luna magica….
In fine, asta e. O luam de la capat, dar tare as vrea sa ma relaxeZ, caci altfel nu o sa iasa nimica.
La lucru pana acum e bine, colegi tineri si de treaba, multa munca. De aceea nu prea mai apuc sa citesc sau sa scriu, dar ma stradui.
Sper ca toti piticutii sunt bine acum si va dorim spor la treaba si sarcini usoare frumoaselor mamici de n ori:)
Si sa va traiasca crestinii, si viitori crestini.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragele mele Irinel, Mariana, Roandre multumesc tare mult pentru gandurile bune, dar nu-i vorba de pete de implantare pentru ca in mod normal ciclul imi vine la 25 de zile dar intai am ceva pete maronii cam 2 zile si apoi vine rosu. Deci petele sunt ceas la locul lor si maine cred ca vin uratii cei rosii. Dar va multumesc mult pentru sustinere, conteaza mult pentru mine!

Daiopri, imi pare rau ca nici pe tine nu te-au ocolit...sti ceva? si eu credeam ca luna asta este " acea luna "! Suntem amandoua dezamagite...

Roandre,pozele voastre sunt foarte frumoase, se vede ca ati avut un botez frumos! Si micuta ta este asa de frumoasa ca o printesa...nu mai vorbesc de bebe Andrei ca m-a dat gata!

Mariana, , esti un exemplu de mamica, te admir mult!

Irinel, sanatate multa lui Danut! Stiu ce inseamna sa ai copilasul bolnavior, parca nu te simti intreaga pana nu-l vezi sanatos , energic si plin de viata!

O seara frumoasa !

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

mie azi mi-a crescut temperatura cu 0.4 grade C (36.8)deci se pare ca am ovultat. dar in seara asta este din nou 36.5. se poate ca seara sa fie mai scazuta ca dimineata?
nici nu stiu ce sa mai cred. oricum in seara asta nu este sotul acsa asa ca nu mai pot sa prestez iar maine cred ca este destul de tarziu daca nu inutil
nu as avrea sa-mi pun prea multe sperante luna asta ca sa nu fiu f dezamagita daca nu iese dar imi pun fara sa vreau.
din cate stiti voi iese testul de sarcinala 10 zile de la ovulatie?

Mergi la inceput

Veronicka, temperatura este relevanta doar dimineata pana sa te dai jos din pat fara sa faci miscari prea multe, altfel nu-ti spune nimic! Deci relevanta este doar cea pe care-ai luat-o de dimineata si anume 36.8 si care arata clar ca ai ovulat daca a crescut cu 0,4 unitati. Acum trebuie sa se mentina ridicata mai mult de 14 zile cat este faza luteala ca sa fie bebe. Eu iti urez sa vii cu test pozitiv peste 2 saptamani!

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Daiopri, las' ca poate luna aceasta o fi ceva mai buna si s-o pozitiva testul acela odata.Sa fii tare, stiu ca nu-i usor...

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

clauclau multumesc pt raspuns. de fapt eu mi-am luat temp la subbrat in seara asta si in general ca sa urmaresc ovulatia o iau vaginal(in fiecare dimineata ma trezesc la 6 chiar si in week-end pt ca asa ma trezesc in timpul saptamanii si se disreaza sotul meu de mine ca ii cer termometrul ca sa nu ma misc sau uneori uit sa-l scutur seara si il trezesc)
doamne ca nu mai trec zilele astea

Mergi la inceput

ce faceti in week-end fetelor? de ce nu scrieti? eu tot intru ca nebuna sa vad ce mai ii nou si nimic.....dormiti sau va distrati?

Mergi la inceput

Veronicka, eu sunt pe aici, dar nu am nici-o veste... Astept sa-mi vina ciclu ca mi-au aparut primele pete...
Tu ce faci?

CLAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

... dragelor, eu sunt de 4 zile cu copilul in spital, acum am dat o fuga acasa, sa ma spal, ca nu mai rezistam. 3 zile sebi n-a muncat, n-a baut, a stat in perfuzii, a avut febra si a varsat... pare sa fie un streptococ rau, de grup A...(sper sa nu mai fie si altceva, infectia este puternica, i-au iesit 22mii leucocite) sunt obosita si streasata si sper ca nu s-a prins nimic de mine (nici sarcina- inainte de a ne interna si nici altceva- din spital, ca suntem la infectioase....).
de aseara, sebi n-a mai facut febra, n-a mai varsat si a inceput sa manance (de regim), azi chiar a avut chef de vorba si de "facut pasi".
n-am citit din urma/ va mai scriu cand scapam de cosmarul asta....
pupici!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput