Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by veronicka
gina msi eu am fost la odiseea mamici de mai-iunie 2007 si mie ca si tie mi s-a oprit din evolutie in octombrie 2006. cum ai facut de ai ramas graviduta? si felicitari eu acum incerc de zor
Vero,nu am facut nimic deosebit. Am cautat doar sa prestam la momentul potrivit insa, nu am fost siguri care a fost exact acesta.N-am mai facut teste de ovulatie ca m-am saturat de ele pana peste cap...
Pana la urma, a fost sa fie si ma bucur tare mult de faptul ca, sunt graviduta din nou!
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
mamidevladut, pe unde esti? Mai da un semn de viata pe 'aici sa stim ca traiesti.Nu se anunta inca nimic la orizont luna aceasta?!
![](al9leacer.gif)
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sim spune:
Mami Irinel, Clau va multumesc tare mult ca v-ati gandit la noi! De duminica puiul nostru este un micut crestin. Daca multa lume se lauda ca a avut copil cuminte la botez, eu spun exact invers: a plans gandacelul (de foame) ca nu mai stia biata nana ce sa-i mai faca. Imaginati-va cum e sa incerci sa potolesti un copil de 7.5 kile. Chiar cu o zi inainte am fost la "verificarea tehnica" lunara si ne-a spus d-na dr ca are 7.5 kile si 65 cm: un mic urias care la cele 3 luni ale lui, cu mare greutate poate fi imbracat cu hainute de 6 luni. A inceput sa se intoarca singurel de pe spate pe burtica si e foarte incantat de sportul asta. Eu mai putin, ca trebuie sa-l supraveghez mai mult. Acum doua zile am facut si experimentul cu jucaria si am vazut ca o poate tine destul de mult si e foarte interesat de zgomotul ei. Mai mult chiar, o baga in gura de zor, pentru ca se pare ca dintisorii ii cam dau de furca.
Botezul a fost foarte frumos, iar la restaurant ne-am simtit super. Daca vreti sa vedeti vreo cateva imagini, le gasiti aici.
O zi linistita va doresc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alinaalex/alinaalex.jpg)
alinaalex spune:
Fetelor, multumesc de primire! Sunteti toate niste dragutze, io am tot citit pe aici, da' abia acum am avut si eu motiv sa postez.
Ioana, da, draga mea, ne stim noi demult de la alt capitol, Doamne da sa ne intalnim amandoua la Odisee cat de curand!
Irinel, multumesc, asemenea! Si pe tine te "citesc" de mult
Mariana, multumesc, ce zici, vrei sa mai vii iarasi la o odisee, sa fim colegutze din nou?
Va pup si va urez la toate multa-multa bafta, iar la cele gravidutze deja, o sarcina cat mai usoara!
Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
asi spune:
Salutare gagici!
Am reusit sa ne mutam dar inca mai avem lucruri de dus.Speram sa rezolvam pana in 15.Nu prea ne place acolo dar speram sa rezistam pana e gata casa.Ieri am fost dupa Razvan la ai mei dar nu a vrut sa vina acasa.Asa ca sta la tara pana duminica.
Rosa imi pare rau dar sa stii ca suntem alaturi de tine
Alina bine ai venit si sedere cat mai scurta!
Luna asta m-am hotarat sa fac teste de ovulatie.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
breaz spune:
Salutare,
Vreau sa va spun ca mi-am facut azi beta hcg-ul si am valoarea de 445, la 17 zile de la ovulatie. va rog sa-mi spuneti ce parere aveti de valoarea asta.
Carmen
Irinusha spune:
quote:
Originally posted by veronicka
mariana si ai ramas insarcinata?ai prestat doar o singura data pe zi?seara sau dimineata?ai stat cu picioarele in sus?ca sa nu iasa sperma?
ma scuzati dar as vrea ff tare sa raman insacinata luna asta ca nu mai am rabdare
Veronicka, imi dai voie sa-ti spun cum a fost la noi?
De cand a aratat testul "ovulatie" am prestat 3 zile la rand ... cand am apucat (ca mai avem "unul" mare ;)), 1 data/zi ... si uite-te la semnatura ca "a mers". Succes! Si lasa stresul la o parte, ca dauneaza rau :)
Irinel, pupici lui Danut si insanatosire grabnica banditului!!! Bine ca are din nou pofta de mancare! Numai bine! Eu sunt in continuare cu pumnii stransi!
Multe II mamicilor! ... si scuze de "bagare in seama"! :)
![](floare.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
![](cavaler.gif)
![](surpriza.gif)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
veronicka spune:
irinushamultumesc pt sfat.mie ieri mi-a aratat testul de ovulatie (si azi dealtfel) pozitiv si am prestat aseara si azi pe la vre-o zece a fugit sotul de la servici acasa ca sa prestam si ne-am propus sa prestam si in seara asta ca sa nu pierdem momentul. noroc ca sotul meu nu ma refuza si se supune la orice prostie ii zic eu.ne dorim foarte tare un copil(in octombrie am avut o sarcina oprita in evolutie care s-a prins din prima luna cu incercari zilnice).poate doar voi care incercati stiti cate sperante iti faci cand ai testul de ovulatie pozitiv si ai face totul ca sa nu ratezi momentul.
voi cat ramaneti in pat dupa ?
va pup
clauclau spune:
Buna dimineata, dragele mele, chiar daca afara e innegurat...
Breaz, felicitari, sa ai o sarcina usoara si fara probleme, acum trebuie sa te muti la odisee, e super acolo!
Sim, am vazut pozele, cred ca ati avut un botez tare frumos! Si ce frumos se dezvolta puiutul tau, ce mai, sunteti niste fericiti! Multa sanatate va doresc!
Mariana , pup toti puiutii tai , multumesc pentru gandul bun.
Alinaalex, bine ai venit la mamici aspirante din nou si sedere cat mai scurta aici, sa mergi repede la odisee!
Veronicka, dupa ce se pozitiveaza un test de ovulatie inseamna ca ovulatia se va produce in 24-48 de ore, deci a doua zi e tocmai bine de prestat. Tu ai facut tocmai bine, sa dea DD sa se prinda bebe mic in burtica. Iti tin pumnii!
Ioana, finutul tau este un copil deosebit! Sa va traiasca !
Irinel, te pup , cred ca te urmez si eu cu menstruatia, sunt asa de trista...Sunt in Z 23 si deja nu ma mai dor nici sanii , asta inseamna ca o sa apara uratii zilele astea. Si de dimineata am avut si o pata mica maronie care s-a luat pe hartia igienica. Offffffffff...Parca mi s-au inecat toate corabiile! Nu stiu ce sa mai fac...
Daiopri, sper sa fie la tine mai bine caci eu ma duc usor dar sigur in butoi...
O zi buna va doresc!
CLAU
astept surioara de Razvanel
Irinel spune:
Clau nu fi trista, chiar daca vin. Lasa ca mergem amandoua luna viitoare sau cea care o urmeaza. Si avem bebelusi de primavara :-) ca tare e bine sa poti sa ii scoti din casa... Da la tine cate zile e CM? Daca ai o pata maronie in ziua 23 sa nu fie implantarea mai degraba decat semn de musafiri. Asa ai tu de obicei?
Mariana esti o draguta ca imi porti de grija,da Danut tot nu e bine si chiar n-am cum sa ajung acum la doctor si, in afara de ciclul ciudat, de intarzierea aia de cateva zile si de niste greturi care m-au cam lasat, in rest sunt bine, chiar ma simt foarte bine. O sa ma duc oricum da stii cum e cu ai mici...Pupici si tie si la pitici. Tine papusica de vorba ziua ca sa doarma noaptea.:-)
Simo, sa va fie de bine> Danut era asa mare. La 5 luni 10 kg, ma cam speriasem sa nu devina obez. Da a prins bine ca era mancacios. Pozele le vad altadata ca nu pot la serviciu, da sunt convinsa ca ati fost niste frumosi.Pupici dulci.
Ioana sigur nici o sansa luna asta? unde se duce finutul de nu crezi sa il mai vezi curand? Pupici.
Carmen cred ca tu ne parasesti repejor pentru odisee :-)) Felicitari si numai bine. bebe sanatos dupa o sarcina frumoasa si fara de probleme!
Veronica spor la treaba. ce draguta ai fost cu graba ta! Mi-aduci aminte de mine primele sarcini.. NUmai ca la mine prima a venit abia dupa 1 an.
Irinusha saru-mana de incurajari. Pupam burtica (burtoiul?) :-))
Anacami ce mai faci?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
mariana_1976 spune:
Clau uite ca Irinel a reusit sa-ti raspunda inaintea mea.Si eu cred ca se poate sa fie spotting de la implantare,ai vazut tabelul acela (calendar de ovulatie) de pe prima pagina?
Irinel sa se faca bine cit mai repejor baietelul.Tu iei cumva vitamine prenatale sau multivitamine?Dar acid folic?Eu am citit undeva ca acestea ar trebui luate cam cu 3 luni inainte de conceptie dar in Suedia ni se recomanda doar o alimentatie rationala care dupa ei ar fi de preferat in locul vitaminelor.
Ioana si eu am un finut care va implini acum in iunie 5 ani.E un strengar si jumatate.Cred ca ideea cu inseminarea este foarte buna.Sa ne dai de veste la momentul potrivit!Aici in Suedia, de un timp incoace, astia nu prea mai vor sa puna 2 embrioni la FIV,probabil fiindca toate sarcinile cu gemeni sunt considerate cu grad de risc si asigurarilor nu le prea convine...
Simona parca nici nu-mi vine a crede cit de mare a crescut baietelul vostru!(eu am impresia ca Ruxi seamana din ce in ce mai mult cu mami sau ma insel?)Felicitari pentru botez,aveti o familie atit de frumoasa!
Rosa imi pare foarte rau sa citesc vestile voastre triste.Iti doresc mult curaj,putere si sanatate sa ai grija de baietel si sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta incercare dureroasa.
Asi si eu sunt pro teste de ovulatie.(pe care marturisesc cu rusine ca le-am folosit si la contraceptie citeodata)Pina acum nu am dat gres cu ele.Succes la...teste!
Veronika pina sa apuc sa intru eu ti-au raspuns fetele.Ce sa mai zic...decit ca au dreptate. Ca intrebai, noi am prestat o singura data pe zi(ca ce-i prea mult nu ar face bine la gigei
).De stat in pozitia cu "piciorusele" in sus,nu,nu am incercat niciodata.(sotul spune ca nu e nevoie daca foloseste el o..."tecnica" corecta
)
Carmen valoarea e buna! Ai repetat-o la 2 zile?Hai intra un pic la Odiseea de ian-Feb 2008!(acolo-s niste fete super!)
Un weekend placut tuturor mamicilor,aspirantelor si oaspetilor nostri dragi!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda