Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by Irinel

Gabriela chiar coincidenta. Da uite la Danut nu e de la ce a mancat, a luat un virus la gradinita (varsaturi rau de tot la inceput apoi mai rar, dar cu diaree si febra mare de tot). Sper sa ne recuperam curand.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Din pacate coincidenta a fost pina la capat...si la Stefan tot din cauza de virus (rotavirus se pare) - si de unde credeam ca i-a trecut, ieri am avut surpriza sa o ia de la capat cu varsaturile... Noua ne-a dat furazolidon (macar 5 zile - mai vedem dupa ce ii dau kk la analize) si regim in continuare....

Mihaela - felicitari tie pentru !!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Buna fetelor!
Sper sa ma primiti si pe mine in club, ca de luna asta sunt "oficial" in focuri pt. bb2!!!
Mai am un baietel de 1 an si o luna care asteapta un fratior sau o surioara!

va pup!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Alina, bun venit si sedere scurta.:-))

Clau stiu la ce te gandesti, si eu sunt la fel, analizez toate semnele (sau posibilele semn :-)) Doamne ajuta!

Baby te iei de manuta cu mine. Lasa ca si luna viitoare e bine. Pupic

Gabriela imi pare rau. Aici au alta filozofie doctorii, nu dau medicamente deloc pentru asa ceva. Lui Danut mult bine i-a facut ceaiul de menta neindulcit. Aseara ii era foame, sper ca e semn bun.. Da tot a mai vomitat putin ieri, diaree de cateva ori si ceva febra da nu mare. Eu sper ca azi sa fie bine sau aproape. (Eu vin devreme la serviciu si imi las baietii dormind, asa ca nu stiu, dar dormea linistit cand am plecat)

Gina e bine ca sunt doar dimineata. Lasa ca scapi in cateva saptamani de ele si pe urma creste burtica Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Alina bine ai sosit la noi!!
Te asteptam... Iti doresc sa ne dai vestea cu || cit de repede,daaa?

Irinel nu as dori sa te sperii, dar daca ai unele cheaguri as zice sa mergi la doctor si sa nu amini.Uneori aceste cheaguri nu sunt semnele la care ne gindim, dar pentru orice eventualitate...

Gabriela Baietelul meu cel mare a facut rotavirus de 2 ori si de fiecare data a durat cam 6 zile.Important este sa il ajuti sa se hidrateze ca tratament medicamentuos nu exista.De-abia anul acesta a aparut un vaccin impotriva acestui virus aici la noi si il voi cumpara pt. copii cei mici.

Daiopri mi-a parut bine sa citesc vestile bune pe care ni le-ai adus.Tin pumnii sa nu mai vina rusii luna aceasta!

Gina pai greturile sunt semn bun,eu nu am stiut ce inseamna la primele 2 sarcini...insa la ultimele 2 m-am cam luptat cu ele.Incearca sa maninci de dimineata niste crackers si suc de portocale.Suedezii zic ca ar ajuta...

Roxana lasa ca si luna aceasta mai sunt locuri la Odiseea de ianuarie-februarie! Stii, o fata de aici de pe forum le-a promis berzelor o jumulire si...luna urmatoare a ramas.

Clau tin pumnii sa ne raportezi || cit mai curind!

Ioana tu ce mai faci? Hai scrie-ne citeva rinduri,daa?

Asi spor mult la casuta cea noua!Ce frumos ca si bebe 2 va avea o camera proprie!

Noi suntem in general binisor...Aia mica nu prea face nani noaptea, dar deocamdata nu am incercat sa ii schimb programul.

Am cumparat deja biletele de avion pt. Craciun si Anul Nou ca sotul meu doreste cu atita ardoare sa mergem in Cuba acum cit mai este in viata Fidel Castro...

Stiu ca pt cei din Canada, Cuba e o destinatie ieftina si ma intreb daca cineva dintre voi a fost sau are cunostiinte care au fost prin zona...Pe mine ma cam inspaiminta criminalitatea in crestere din Havana despre care am gasit mentionat in raportul pe tari al ministerului de externe suedez.Am inteles ca acolo nu se gaseste de cumparat strictul necesar, cica pina si hirtia igienica e mai bine sa ne-o luam de acasa... Ma cam ia cu fiori cite o sa avem de carat dupa noi,in special articolele pt.copilasi.

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

ajutor e urgent!salut. nici nu stiu la care subiect sa ma opresc. am mau scris la "durerea unei pierderi de sarcini " pt ca am simtit-o pe propria piele si m-am gandit ca voi sunteti cu mai multa experienta pt a-mi da un sfat. azi am facut testul de ovulatie si a iesit mai intens, adica pozitiv. puteti sa-mi spuneti din propria experienta care ar fi momentul ideal pt a avea contact sexual pt a ramane insarcinata . multumesc mult

Mergi la inceput

gina msi eu am fost la odiseea mamici de mai-iunie 2007 si mie ca si tie mi s-a oprit din evolutie in octombrie 2006. cum ai facut de ai ramas graviduta? si felicitari eu acum incerc de zor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Veronika cica ovulatia se produce in decurs de 24-48 de ore din momentul in care ti-a iesit pozitiv.La mine a fost o exceptie:6 zile la rind mi-au iesit teste de ovulayie pozitive si am prestat zilnic...Succes si sa vii cu || la odiseea de ianuarie-februarie 2008!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Alinaalex bine ai venit iubita! Noi ne stim de la alt capitol, asa ca-ti urez mult succes si aici!
Mariana_1976 draga mea prietena, ce sa-ti spun despre mine, ca nu prea mai am noutati. Sunt in z20 si astept sa vina mai repede menstra, ca sa o pot lua de la capat cu o noua inseminare. Azi mi-am revazut finutzul meu drag, dupa o perioada de vreo 4 luni, timp in care a fost plecat cu mama lui in tara natala. Cand l-am revazut am plans de emotie, mi-a fost asa de tare dor de el si l-am pupat, iar el m-a strans in brate cu minutele lui de 4 anisori si mi-a zis mie si sotului: "numai la voi m-am gandit in fiecarea zi!" Ce vorbe adanci pentru un copil de varsta lui, chiar nu ma asteptam! Of...ce drag i-mi este de el si ce mult te poti atasa de un copil, chiar daca nu e al tau. Mi s-a rupt inima azi cand ne-am luat la revedere...cine stie cand il voi mai revedea!
Veronicka multa bafta!

...cu drag Ioana

Mergi la inceput

mariana si ai ramas insarcinata?ai prestat doar o singura data pe zi?seara sau dimineata?ai stat cu picioarele in sus?ca sa nu iasa sperma?
ma scuzati dar as vrea ff tare sa raman insacinata luna asta ca nu mai am rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

veronica draga!!!!! am impresia ca nu ai incredere in mine cand iti spun ca trebuie sa prestezi azi, maine dimineata, maine seara si poaimaine dimineata ti-e clar????...fara comentarii!!!!!

p.s scuze pentru interventia brusca in topic

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput