Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
Rosa Sinensis, imi pare rau pentru problemele grele prin care ai trecut.Ma rog ca Dumnezeu sa iti mangaie inima, sa te intareasca sa poti face fata noii situatii,si sa te ajute sa poti merge optimista inainte pe cale pentru a putea face viata ( a ta si a baietelului)frumoasa. Sa fii tare.
Irinel, bine macar ca a aparut CM! Totusi, fa o vizita la doctor sa te asiguri ca totul este bine.
Breaz, Si eu cred ca esti graviduta! FELICITARI!
POZE
+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Rosa_Sinensis i-mi pare rau, nu am cuvinte!
Breaz si eu cred ca e sarcina, dar pentru siguranta ta fa-ti un beta HCG zilele astea ca sa stii sigur!
Irinel i-mi pare rau, dar nu fi trista iubita, aveti timp sa mai faceti si doi bebelusi...! I-mi pare rau ca Daniel nu se simte bine, multa sanatate ai doresc!!
...cu drag Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Breaz bine ai venit si sedere scurta.
irinel imi pare rau sa aud de Danut. Vezi ca poate e stomach flu, si atunci asta e cam dificil in sensul ca nu prea ai cum sa il ajuti ca practic trece de la sine, dupa ce isi face damblaua, de obicei maxim 2 zile. Dar trebuie avut grija cu regimul, nimic prea mult cantitativ, caci totul vine inapoi. Apoi e si f. contagioasa, daca nu ati facut niciodata, va puteti astepta. Si sa vezi at bucurie:( Eu am zis ca a fost una din chestiile cele mai nasoale care le-am avut vreodata.
Sanatate mult, si succes in contiuare la "lucru":)
Gina draga, ce bine ca mai vii sa ne incurajezi si pe noi. Multumesc de gandurile tale si numai bine si familiei tale.
Ioanatugs tu ce mai faci?
Rosa si mie imi pare tare rau. trebuie sa va fie greu, dar inseamna ca nu va merita, si voi o sa gasiti pe cineva care sa va fie aproape si cu sufletul.
Noi am avut o petrecere frumoasa, puiul meu a fost tare serios, si fericit. Si sambata am fost la Zoo, unde i-a placut tare mult, desi nu e prima oara, dar asa e cand se maresc:)
Din pacate, dupa cum v-ati obisnuit la noi, azi dimineata la 5 s-a trezit cu plansete si dureri de ureche. Drept pt care avem antibiotic pt infectie la ureche. Norocul meu ca era ultima zi acasa. Asa ca maine luam celalalt tort la gradinita.
Eu sunt in z22 cred (clau ajutor?:)). Simptome nici nu stiu, nici nu am avut timp sa ma gandesc, dar tare as vrea sa ma mut la odisee:)
Va mai tin la curent cu ce se intampla cu noi si va tin pumnii in continuare.
Numai bine tuturor.
Cateva poze aici:
http://community.webshots.com/user/daiopri
mihaelamicka spune:
Fetelor... Intrebare..
In 28 trebuia sa vie cm... nu o venit....(eu ziceam ca am ceva probleme pe care le-am mai avut acum 3 luni cu intarzieri de pana la 12 zile dar nu eram insarcinata... medicii or zis ca sunt reminescente de la contraceptive....) si ieri am facut test... si am 2 linii una visinie (cea de control) si una roz (cea de test).
Ma simt umflata cu usoara presiune in bazin... sanii sunt ca 2 baloane si se intaresc pe zi ce trece.. am mancat in zilele astea atatea migdale cat nu am mancat in viatza mea si am mancat prosciuto crudo (adica carne sarata si sper aiurea) care pe mine ma gretzalea inainte...
Ce ziceti exista posibilitatea unui fals negativ?
Mihaela
mihaelamicka spune:
scuze voiam sa zic
Exista posibilitatea unui fals pozitiv?
scuzati...
sunt in stare de beatitudine dupa crza de panica de ieri...
breaz spune:
Salutare
Miha, se pare ca amindoua sintem in asteptarea unui rezultat mai concludent. Dupa cum va ziceam si la mine e roz mai deschis a doua dunga dar spre deosebire de tine eu alte simptome nu am, respectiv nu ma dor si nu mi s-au umflat sinii, doar o oboseala asa ca un fel de sfirseala si nu tot timpul. Sa speram ca o sa fie asa cum ne dorim noi.
Va pup pe toate si multumesc mult de incurajari
Carmen
Irinel spune:
Carmen, Mihaela eu cred ca sunteti amandoua gravidute. Nu conteaza ca linia e mai pala decat cea de control, este normal la inceput de sarcina. Sa va dea Dumnezeu bebelusi sanatosi si sarcini usoare.
Ioana tu ce ne spui luna asta?
Daiopri, Baby hai ca incepem galeria. Asa imi place, ca daca nu ma uit dupa doua liniute la mine, ma uit la voi si trece luna repede :-))
Eliana, Simo, Roandre cum a fost la Botez? Pupici la copilasii scumpi.
Gabriela chiar coincidenta. Da uite la Danut nu e de la ce a mancat, a luat un virus la gradinita (varsaturi rau de tot la inceput apoi mai rar, dar cu diaree si febra mare de tot). Sper sa ne recuperam curand.
Gina tu cum mai stai cu greturile? Sa stii ca si eu m-am bucurat ca au venit uratii, da tot cred ca e ceva in neregula cu atatea cheaguri sau bucati de tesut, ce or fi. Si mi-e greata, da ma gandesc ca poate am luat de la Danut ceva. Oricum planuiesc sa ma duc la doctor cand voi putea. Ce frumos e ca mai scrii pe la noi, ne faci pofta:-))
Clau ce zi esti?
Hai fetele, cat mai multe sa Odisee si apoi intindeti maini multe spre noi celelalte si venim si noi, ce ziceti?
Pupici dulci
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Gina M spune:
Irinel, stau inca bine la capitolul greturi!Dimineata sunt ceva mai pronuntate dar trec.
Ii doresc puisorului vostru multa sanatate iar voua, toate cele bune.Va My Baby Development!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
Irinel, Clau, noi am fost foarte incantati de botez, a fost foarte frumos iar duminica pe la pranz am plecat la munte............ne-am distrat grozav..am venit aseara tarziu.
pe scurt va si dau vestea:
ieri z1 si azi z2.
cm a venit ceas la 28 de zile........asa ca o luam si luna asta de la capat, dar mai cu spor ca am vazut mai multe berze si.........le-am dat adresa mea........
pup mamicile si aspirantele la bebe 1 sau bebe 2 si o sa intru mai pe seara ca fug la servici.......
Clau, Daiopri deci fac si eu galerie pt voi..........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
clauclau spune:
Baby, imi pare rau ca au venit uratii, dar ma bucur ca te-ai distrat bine si a mai atenuat cred putin din dezamagirea zilei 1. Deci spor la treaba pentru noua luna , sa se prinda si sa ne vedem la odisee!
Daiopri, imi fac "mea culpa"...nu stiu exact in ce zi esti, nu prea ai mai spus in ultima vreme si n-am retinut. Dar cred ca nu esti foarte departe de mine, eu Z 21.
Irinel, draga mea, sper ca Danut se simte mai bine acum. Multi pupici pentru el si pentru tine de la mine si Razvanel.
Eu nu stiu ce sa zic...2 nopti m-am trezit cu dureri de burta ca la ciclu, eu care nu am aceste dureri nici cand vine ciclu, dar asa cu o saptamana inainte! Noaptea trecuta insa nu am mai avut nimic. Nu stiu ce sa fi fost, dar eu normal ca sper sa fie semn bun ( cu toate ca poate sa nu insemne nimic). Dar sunt chiar in ultimele zile de dinainte de ciclu in care deja ma simt insarcinata si imi da o stare buna ca imi inchipui asta.
Va pup si va tin la curent!
CLAU
astept surioara de Razvanel