Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Gina tu ai fost deja la ecografie?Sa nu uiti sa ne pui si noua poza,daa?
Mariana - multumesc de intrebare. Nu am fost inca deoarece, toate locurile au fost ocupate pana pe 22 Mai.So, abia atunci daca totul va fi bine, vom reusi sa vedem si noi puisorul din
![](gravida.gif)
Am in continuare pana atunci inima putin stransa insa,sper ca totul va fi bine.
![](icon_smile.gif)
Micuta Magda cum mai este?!Cum te descurci cu toti puisorii?!
Eu ma gandesc oare cum va fi cu trei copilasi insa deocamdata,nu pot vedea prea departe... Imi soptesti cate ceva?!
P.S: Abia acum am vazut poza cu Magda!Este o dulceata de fetita!Sa va traiasca si sa va umple viata de binecuvantari si bucurii.
![](floare.gif)
Poze & My Baby Development!
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roandre spune:
Multumim-multumim!
Am venit si de la dr...totul bine, astept rezultatul analizelor peste 2 sapt, o sa iau un tratament ca totul sa fie ok pe la "dansa" si luna viitoare imi pun sterilet Mirena. Am citit si eu multe pareri despre el: ba ca e bun ba ca nu. O sa vedem cum va fi in cazul meu. Dr a zis ca e cel mai ok avand in vedere cat de neregulat am ciclul (care nici acum dupa a 2 nastere nu si-a revenit). De cand am nascut am cateva zile ok apoi 2-3 zile cateva picaturi de sange si secretie maronie...dr crede ca acest sterilet ma va ajuta sa scap de problema asta.
Mariana, e o dulcica Magda mica...ce frumoase sunt fetiteleeee!
Gina, de data asta va fi bine totul pana la capat! De abia astept sa ne dai vesti despre samburelul mic!
Va pup!
veronicka spune:
mariana tu ai avut sange rosu la a doua sarcina?ciclul meu are minim 29 de zile si am ovulat in ziua 19 ,am intrebt dr ginecolog si a zis ca in nici un caz nu este de la bebe asa de repede. acum marul este destul de deschis si astept sa vad daca imi apare sau nu ciclul.
test de sarcina nu are rost sa fac cand ar fi cazul pt ca mi-a zis medicul sa iau duphaston si din cate stiu eu pozitiveaza fals testele asa ca rabdare este cuvantul de ordine
mai astept pareri din partea voastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Buna dimineata!
Multumim pt urarile de sanatate si insanatosire! Ieri ne-am externat: Sebi este bine-merci (desi mai are de luat tratament oral cateva zile), iar eu... am experimentat niste frisoane... greata si burta deranjata, de cum am ajuns acasa...
Tin sa va spun ca mai intai am fost la Urgenta la Sp. Jud. Cta (probabil ca ati auzit pe la stiri ca au mai murit copii care au trecut pe acolo), unde ni s-a spus ca e vorba doar de o indigestie, ni s-a dat reteta pt Metroclopramid si ne-au trimis "linistiti" acasa....
Copilul a constinuat sa verse si peste noapte.... am mers abia a doua zi la Sp. de Boli Infectioase (Sp. Municipal). Ne-au internat si l-au bagat pe Sebi pe perfuzii imediat, si diagnosticul de la internare s-a dovedit a fi fost corect, confirmat de rezultatele analizelor. A avut un streptococ betahemolitic de grup A si sindrom de deshidratare. Starea lui a fost asa de proasta, ca trei zile n-a mancat si n-a baut nimic, a primit numai perfuzii.... Mi s-a recomandat sa arunc Metroclopramidul, ca este foarte toxic la varsta lui Sebi! Nu vreau sa exagerez, insa am simtit ca am fost la un pas de a-mi pierde copilul, pt ca nu i s-a acordat atentia cuvenita si i s-a pus un diagnostic superficial cand am fost cu el la Sp. Jud. (semnele de deshidratare erau deja evidente inca de atunci)....
Nu pot generaliza, dar sunt hotarata ca atunci cand vom mai avea ceva probleme de sanatate cu Sebi, sa evitam Urgenta de la Sp. Jud.!
Nu am dispozitia necesara sa va mai povestesc si cum a fost in spital, oricum a fost mai curat decat este la judetean si sunt multumita ca Sebi este ok acum (datorita tratamentului si ingrijirilor primite la Sp. de Boli Infectioase)!
Numai bine tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mihaser spune:
Salutare!
Fetele nu am mai intrat ptr ca nu am nimic de raportat! Ca si Baby_r ne pregatim de maraton.
Stie cineva de unde as putea sa cumpar un termometru ptr temperatura bazala?
Alinaalex bine ai venit printre noi si bb 2 cat mai repede! Poate mai facem o odisee cu Mariana cu tot!
Va pup si va doresc sa vedeti cele 2 liniute mult asteptate! Mii de scuze ptr absenta, insa pana luna viitoare am timpul limitat.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mariana_1976 spune:
Mihaser tu si cu Alina cu siguranta veti intra la Odisee inaintea mea,poate chiar luna aceasta.
Eu trebuie sa astept cel putin pina la sf.lui august,ca nu doresc sa fiu nevoita sa revind biletele de decembrie pt.Cuba.
Cu termometrul nu ma prea pricep,dar intelesesem ca temp.creste DUPA ovulatie,asa ca ...nu stiu.
Gina sigur ca va fi okay de aceasta data,TREBUIE!(eu vorbesc care mereu imi fac mii si milioane de ginduri)
Cu 3 copii nu a fost greu deloc,pentru ca la noi existau diferente de virsta mari.(8 si respectiv 5 ani).Acum insa cind intre al treilea si al patrulea nu este decit 1 an,lucrurile se mai schimba...
Stiai ca in America, cf. statisticilor,daca ai deja 2 copii de aceeasi sex,numai in 25% din cazuri si al treilea va fi tot asa?Deci...
Mav Doamne ce situatie ingrozitoare! Important este ca acum sunteti bine!Aici astia interneaza copiii foarte greu,baietelul meu sub 2 ani a avut o enterocolita virala f.nasoala,tot asa usor dezhidratat,am fost cu el de 2 ori la urgenta la interval de citeva zile si mi-au zis sa astept ca nu e CHIAR asa de rau...(in 6 zile s-a rezolvat,e drept,dar...)
Roandre ce fel de analize ai facut?Si pe cele hormonale cumva?(aici de obicei se fac daca nu mai alaptam si avem asemenea singerari).Mirena se foloseste si in Suedia foarte mult.Mai nou este si un inel contraceptiv care contine si mai putin hormoni.
Veronicka eu am avut asa numitul ciclu peste sarcina!Da,picaturile erau rosu aprins,si vazind ca am avut putine tocmai in ziua in care trebuia sa-mi vina,am crezut ca cine stie..m-am dereglat hormonal,dar...SURPRIZA,nu a fost asa!
Daca ai insa ciclu de 29 de zile si ai singerat in ziua 22,nu stiu ce-o fi.Eu am tot 29 de zile si de obicei ovulatia apare intre ziua 15 si ziua 19.
AAAA,uit:pe testele mele de ovulatie scrie ca uneori dau rezultate eronate daca se folosesc medicamente de stimulare.Tu ai luat ceva,inainte de ovulatie?
Irinel,Clau,Ioana...voi ce mai faceti?
Haideti cu liniutele || sa umpleti Odiseea de ian-februarie!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
clauclau spune:
Mariana,, multumesc de intrebare... eu raman inca aici... Mi-a venit ciclu, intre timp mi-a si trecut, nu a fost sa fie nici luna asta! Am fost foarte, foarte trista de data asta in ziua in care mi-a venit, am plans o gramada pentru ca imi facusem mari sperante pentru aceasta luna pentru ca totul iesise foarte bine la controlul ginecologic de la inceputul lunii si la eco s-a vazut folicul bun si de asemenea endometru bun...si degeaba, uratii au venit la timp! Acum nu vreau sa mai fac nici-un fel de calcule, ce-o vrea Dumnezeu!
Mihaser, termometru pentru temperatura bazala gasesti la farmacie, la Sensiblu sigur au, de-acolo mi-am luat si eu.
Mav, bine ca si-a revenit Sebi, cred ca ai trecut prin clipe groaznice sa vezi ca esti neputincioasa cand ti-e puiul bolnav. Multa sanatate si tie si lui Sebi!
Veronicka, de la duphaston nu se pozitiveaza testul de sarcina, ci de la pregnyl. Duphaston este progesteron si in caz de sarcina o sustine, iar daca nu, te ajuta sa vina ciclu!
Roandre, e super fetita ta! E o printesica!
CLAU
astept surioara de Razvanel
veronicka spune:
mariananu am luat nimic de stimulare ovariana si mi-a iesit pozitiv in ziua 18 deci am ovulat in 19 dar acum nu are rost sa-mi fac test de sarcina pt ca acum doctorita mi-a recomandat duphaston care pozitiveaza fals testele de sarcina asa ca nu-mi ramane decat sa astept sa-mi vina ciclul sau mai bine zis sa nu-mi vina , mai exact peste 8 zile
ma bucut pt sebica este bine
eu in zilele astea a r cam fi trebuit sa nasc daca era ok sarcina din august anul trecut si ma cam apuca tristetea
mihaser spune:
Neta!
Mariana nu se stie...poate avem parte de o minune si ne trezim iar la ghiocei!
Clau multumesc mult! O sa merg azi acolo a vedem daca gasesc!
MAV multa sanatate micutului!
Roandre bafta la concurs! Si eu am vrut sa pun un filmulet, da sotul mi-a interzis!
Veronicka sper sa fie un bb! tine-ne la curent!
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
anacami spune:
Buna fetelor!
am fost aseara la eco, totul pare a fi ok.Este fetita!! Dupa UM am aproape 13 saptamani, dupa ecograf 14 saptamani (se pare ca am ovulat de data asta mai repede).
Va doresc tuturor sa va bucurati cat mai repede de o noua sarcina !
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2