Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am inceput testele de ovulatie si inca nimic.Tot negative desi e ziua 15.

Sanatate bolnaviorilor!

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Asi ce fel de teste de ovulatie ai cumparat?
Eu stiam ca este posibil ca unele fete sa aiba ovulatie de doar citeva ore(foarte mare raritate dar cica se poate) de aceea ar trebui repetate de 2 ori pe zi.
Poate totusi ai o ovulatie mai tirzie.La mine este foarte variabila,poate aparea oricind din ziua 15 pina in ziua 19.

Clau stiu cit de lunga este asteptarea uneori...Cred ca e foarte bine sa nu te mai gindesti,multe fete au ramas tocmai in lunile cind au incercat sa se destinda si sa nu mai calculeze.Iei cumva vitamine prenatale? Citisem niste articole conform carora lipsa unor vitamine si minerale intirzie aparitia unei sarcini.Ai trecut si pe la naturiste?Ele au niste plantute de succes am observat.

Veronika imi pare atit de rau sa citesc despre sarcina ta de anul trecut.Si eu am pierdut o sarcina cu o zi inainte sa intru in sapt.17 si motivul a ramas neelucidat pina in prezent.
Sper sa ne aduci totusi vesti cu ||saptamina viitoare.

Anacami felicitari pentru fetita! Ce veste super! I-ai spus baietelului ca va avea o surioara?

Mihaser as fi atit de bucuroasa sa mergem impreuna la odisee in aceeasi formatie dar am calculat ca nu ma pot prezenta cu burtik mare in vacanta de iarna, la un zbor asa de lung,bagaje,...
Tin pumnii sa fie asa cum sperati!

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mariana, multumesc de cele scrise!
Mai ramane de vazut cu statistica aceea si am sa te tin la curent.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

nu am chiar asa mari sperante de a ramane luna asta pt acea scurgere si sanage daar nu pot sa zic ca nu as vrea fff mult si ca mai sper. nu stiu ce sa zic sper pt ca am ceva dureri pe la burtica jos si eu de obicei la ciclu ma doare spatele deloc burta desi este cam devreme ,am numai 7 zile de la ovultie si cred ca este prea devreme pt a avea semne de sarcina .si in plus am luat si duphaston si nu stiu daca pot sa-mi fac testul de sarcina , nu stiu daca nu influenteaza testul , adica il pozitiveaza fara sa fie pozitiv. poate ma ajutati voi care ati mai luat duphaston si ati facut teste de sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Anacami sa ai sarcina usoara si o fetita sanatoasa! Cred ca esti

Asi si eu imi calculez foarte greu ovulatia ca am CM oscilant de la luna la luna...O sa iau si eu teste...de fapt am mai folosit DR Sigur...insa nu a iesit fetita.
Luna asta vreau sa incerc si cu teste si cu termometru doar doar s-o intampla minunea! Sa fie cu noroc si la voi!

Mariana pai eu de la inceputul anului tot incerc sa raman si nimic...nu-i exclus sa ajung in toamna fara bb in burtik si sa ne nimerim in aceeasi odisee.

Va pup! Multe teste pozitive!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mihaser, sper sa mergem cat mai repede la Odisee, nu m-as supara sa ajungem iarasi la ghiocei!

Mariana, o sa-mi iau si eu teste de ovulatie, ca la cat de neregulat e la mine CM... Dupa nastere e si mai rau dereglat ca inainte! Azi sunt in z11. Cand se poate face un test de ala, ca nu ma pricep??? inainte de ovulatie, nu?

Maine ma duc la dr., am fost si luna trecuta, mi-a gasit o colpita micotica urata, am luat 12 zile ovule intravag. si vad ca tot nu mi-a trecut. Sper ca nu va trebui sa zic pas luna asta pt. bb.
Va pup.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Veronicka, in legatura cu duphastonul ...ti-am raspuns in pagina anterioara ( probabil ca ti-a scapat, e mesajul de la 16.40 parca, inainte de al tau).

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Mariana multumesc de sfaturi insa oricat de putin traiese ovulul(ovulatie de cateva ore) inainte tot creste LH-ul deci testul de ovulatie e pozitiv.Intr-adevar daca faci teste de de ovulatie mai multe zile e indicat sa le faci la aceiasi ora.Eu le fac intre 14 ai 16.Ovulatia mea e destul de tarzie adica ziua 18-20.

Mihaiser de obicei pe teste scrie din ce zi incepe testarea.Si eu folosesc dr.Sigur.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Buna fetelor !

Am venit sa va fac galerie si sa-mi fac curaj de la voi toate si in special de la Mariana si Gina si de la alte mamici cu mai mult de 2 copii!! Sinteti foarte foarte curajoase si ma inspirati !

Eu am doi copilasi, un baietel de 7 ani si o fetita de 2 ani jumate, si, de ceva vreme ne-a incoltit gindul si dorinta inca unui bebe...dar am nevoie de ceva curaj asa ca o sa incerc sa ma opresc pe la voi o vreme pina se coace dorinta si devine mai puternica. Tocmai am implinit 37 de ani si stiu ca nu mai am multa vreme de pierdut...., ar trebui sa ma grabesc ca scade fertilitatea cu fiecare an ce trece...

Imi doresc 3 copilasi dar mi-e si teama de cum o sa fie, cum o sa ma descurc, cum o sa ne organizam, cum o sa ne fie financiar... Nu mai doresc sa lucrez full-time, mi-a ajuns cite mustrari de constiinta am ca nu apuc sa-mi vad copiii destul, ca nu am destula rabdare asa ca as vrea sa lucrez doar 3 zile pe saptamina si restul sa le petrec cu copiii mei. Dar cit de greu o sa fie cu 3 nu stiu... Incerc sa ma incurajez cu ideea ca totusi diferenta de virsta nu o sa fie prea mica si nu poate sa-mi fie mai greu decit unei mamici cu copilasi apropiati de virsta....

Cam atit despre mine, deocamdata nu ne-am pus serios pe treabam vrem sa fim , adica eu mai mult, vreau sa fiu convinsa ca asta vreau.

v-am pupat si va urez succes la doua liniute si sarcini sanatoase si usoare si bebelusi sanatosi!

-------
Life's a journey, enjoy the trip !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Intru in graba ca azi iau mai devreme de la scoala si gradi copii cei mari...

Asi pe testele mele scrie sa nu bem lichide 2 ore inainte de efectuarea lor si da,tot dupa amiaza se fac.Eu am observat ca facute la orele 18-19 mi-au dat rezultat pozitiv 6 zile...

Alinalex daca ai ciclul neregulat,eu stiam ca incepem testarea in felul urmator:
-stabilim care este cel mai scurt ciclu pe care l-am avut in ultimele 6 luni si in functie de asta se incepe testarea.
De ex: daca cel mai scurt e de 25 de zile
trebuie inceputa testarea din ziua 9.

Poate gresesc dar din cite stiam,in timpul tratamentului colpitei(care e un fel de ciupercuta parca)se cere abstinenta...Sper sa nu fie totusi asa...

Mihaser hai ca nu ai voie sa gindesti asa.Sigur te vei duce inaintea mea la odisee pentru ca noi mai avem 4 luni pina la...incercare.

Tu ziceai ca nu a iesit fetita data trecuta.Tocmai am scris la un subiect despre sexul copilului si este posibil ca ph-ul vaginal sa influenteze de asemenea.Cel putin asa am inteles fiindca pe net se ofera in ultimul timp obtinerea sexului dorit de bebe cu sanse de reusita peste 90%.
Cind gasesc subiectul iti pun linkul.

Un weekend placut va doresc si spor la...liniute tuturor aspirantelor noastre!||

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput