Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Gina M spune:
marimar, gandeste pozitiv scumpa. Daca Dumnezeu iti va da "mielul" iti va da si 'pasunea cu siguranta.
Si apoi,daca iei din farfuria celorlal-ti doi cate o lingura de mancare, va fi suficient de o 'masa si pentru al 3-lea.
Poze & My Baby Development!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana_1976 spune:
Asi ce surpriza frumoasa ne-ai facut tu cu noua listuta!Imi place f mult!
Marimar eu te "cunosc" si de la alte subiecte si sunt atit de bucuroasa ca te-ai hotarit sa vii la noi in grup!
As dori sa-ti spun ca nu este greu cu 3 copii.O buna organizare si alcatuirea unui program zilnic bine stabilit m-a salvat de multe ori.
Noi ne-am alcatuit cit de cit si un mic plan cum sa ne descurcam si punind totul pe hirtie ne-am dat seama ca este foarte posibil ca totul sa mearga cum speram.
Gina nici nu stii cit de mult astept sa ne scrii ca totul a fost okay la eco!
Irinel,Ioana,Dariopri asteptam vesti bune si de la voi!
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Gina nici nu stii cit de mult astept sa ne scrii ca totul a fost okay la eco!
Irinel,Ioana,Dariopri asteptam vesti bune si de la voi![/font=Arial]
Mariana, sa fie totul bine este, tot ceea ce-mi doresc.Merg cu Dumnezeu inainte si am incredere ca totul este sub controlul Sau.
Daiopri,Ioana, Irinel - si eu astept un semn de viata de la voi. In ce zi de la UM sunteti?!
Intre timp deoarece sarcina mea este micuta si marea parte a fetelor care au DPN-ul foarte apropiat de al meu s-au mutat la mamici de Ian'-Feb'2008 , am hotarat sa o fac si eu in cele din urma deoarece, acolo suntem mai multe fete cu burtici micute si ne putem ghida impreuna mult mai bine.Deasemeni,acolo sunt cateva persoane tare scumpe inimii mele cu care mi-am impartasit adesea bucuriile,tristetile,durerea si lacrimile.
Asa dar, avem inca toate sansele sa fim colege de odisee si va astept daca va fi posibil acolo.
![](icon_smile_wink.gif)
In ceea ce priveste sarcina astazi am implinit7 saptamani!
![](bis.gif)
Starile de greata si voma
![](vomit.gif)
![](bebe.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Daiopri/Daiopri.jpg)
Daiopri spune:
Multumesc de intrebari, sunt bine fetele:)
Inca nu am luat-o razna, mai mult decat eram:)
Marimar, daca ai dubii uita-te la mariana, si la Gina. Eu zau ca imi vine sa dau cu palaria de pamant in fata lor. Ca eu am unu si ma vait mai mereu:)
Noi suntem bine, sunt in z9 si incep exercitiile;)
Ca ce pot sa fac, ha? Nu ma lasati voi sa renunt:)
Chiar si eu ma intrebam ce e cu Irinel. Sper ca e bine Danut.
Mav tare rau tre sa fie sa ajungi in spital. Noi am patit-o cu indigestiile astea, dar isi revine destul de repede.
Eu inca nu ma apuc dem asuratori (oare ar trebui?). Urmaresc doar mucusul, si cred eu (desteapta tare) ca ovulez. Apoi regula 2/2. ce sa fac? Ca nu stiu zau cand sa apuc sa ma caut. La servici e nebunie generala, muncesc intr-o sapt cat in 6 luni dincolo.
Si sotul zice, ca las ca se prinde la vara, cand e cald si bine afara:)))) De parca ne lipseste caldura...
Eh, oi mai vedea.
Ioana, chiar tu pe unde esti?
Mariana, tu vorbesti serios cu inca un bb?;) Tre sa ti se ridice statuie, cum faci sa ai rabdare cu toti? Poti sa imi zici te rog varsta la copilasii tai? Acuma eu nici nu mai ma gandesc daca fetita sau nu, ca iaca ce greu se prinde. Asa ca ceva, numai sa fie:)
Asi, incearca si tu mama in fiecare zi si gata (daca ai putere, ca eu.... greu tare).
Clau, baby voi? La munci?:)
Va pupam pe toate si va dorim ce ne dorim si noua;)
Si, Gina, tu m-ai dat gata cu determinarea ta, sarcina usoara. Si mie mi-a fost rau la baiat;)
Spor la lucru tovarase de "suferinta":)))
A, si ancami, asteptam reteta de fetita:) Felicitari!!!!
De altfel, mariana are reteta de fiecare
Numai bine tuturor
P.S.: Irinel asteptam vesti
Gina M spune:
Fetelor - referitor la virusi,venim si noi sa ingrosam randurile.
Pe aici iarasi bantuie un virus urat si a reusit si sotul sa-l ieie.De la el s-a molipsit si micuta Jessica si asa se face ca seara trecuta am stat de veghe.A vomat micuta de vre-o 3 ori, s-a trezit in nerepetate randuri si mi-a fost ceva mai greu.am fost putin obosita pana acum insa, am facut o baita si mi-a trecut.
Acum se simte ceva mai bine si sper sa-si revina.Ma cam tem sa nu ma molipsesc si eu dar, sper sa stea departe de mine.
Daiopri, spor la treaba scumpa si las sa iasa cu "nabadai ca doar asa se fac copii nu?!
Te inteleg ce spui si serios ca si mie imi era mult mai greu cand, o aveam doar pe Rebecca.Cand a sosit micuta Jessica a fost putintel mai greu pana s-a ridicat in fundulet si de acolo apoi, a inceput joaca. Isi petrec foarte mult timp impreunsa si este mult mai usor.Cu timpul ai sa te comvingi si tu de asta.
Fug ca ma asteapta sotul cu fetele sa plecam in oras sa cumaram ceva.Va
mariana_1976 spune:
Gina imi pare bine ca te-ai decis sa te muti la mamicile de ian-februarie si regret ca au trebuit sa existe acele discutii de la noiembrie-decembrie.
Sper ca tu sa nu iei totusi virusul.(desi in sarcina imunitatea este mai scazuta)
Demult tot doream sa te intreb:tu ai nascut mai devreme sau dupa termen fetitele?
Daiopri eu stiam ca si stresul are un rol negativ la "prinderea" unei noi sarcini.Poate ca totusi vei reusi un pic sa te relaxezi macar serile si in weekenduri?
Copiii mei au 9 ani,6 ani,17 luni(sapt.viitoare),2 luni jumate.
Reteta pentru unul sau altul din sexe nu stiu daca o am,dar am citit f. mult pe net despre acest lucru si am pus in aplicare...
Cu toate acestea cred ca am avut doar multa bafta pe care v-o doresc si voua.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Gina M spune:
Mariana, ambele fete le-am nascut mai devreme.Pe prima (Rebecca Emanuella)am nascut-o la 37 saptamani daca bine imi amintesc iar pe micuta Jessica Priscilla am nascut-o la, 38 saptamani!
Cum te mai descurci cu puiutii?!Magda cum mai este?
Irinel, pe unde esti?!Mai da-ne un semn de viata scumpa.
Cum te mai simti?!Cum mai sunteti voi?!Puisorul va este mai bine?!
marimar spune:
Mariana, ai toata admiratia mea !
Cum te descurci cu 4 copilasi din care 2 asa de micuti si de unde ai curajul sa mai faci inca un bebe peste citeva luni ?? Cum te organizezi cu timpul pentru fiecare, cu curatenia, spalatul, aranjatul lucrusoarelor? Pe mine aceste intrebari ma macina cind mai gindesc cum ar fi sa am 3 copii si nu 2 ....
Ginasi tu esti o curajoasa si de admirat, cu 2 fetite mici sa il faci pe bebe 3 ! Off, mie de ce imi lipseste curajul? Mai bine zis de ce uneori simt ca as avea curaj alteori mi se pare prea greu???
Daiopri, eu am o teorie despre cum sa faci fetite si cum sa faci baieti, am pus-o in aplicare si eu si multe alte prietene si ne-a iesit la toate ! Important e sa-ti monitorizezi ovulatia si pentru fetite sa o faceti inainte de ovulatie cu 2-3 zile iar pt baieti in exact ziua ovulatiei.
Spuneti-mi si mie, cum e cu fertilitatea dupa 36 de ani ?? Se simte (vizibil)ca incep problemele, cele care aveti peste 36 v-a lua cu mult mai mult sa concepeti un bebe?
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
I-mi cer scuze ca nu am mai scris, dar nu am avut o dispozitie tocmai buna si nu am vrut sa va intristez si pe voi. Sunt bine si va citesc mereu, doar ca nu mai am avantul de odinioara. O sa-mi revin eu.....sper!!
Va pup pe toate si va doresc numai bucurii si impliniri!!
"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"
Gina M spune:
Ioana - imi pare rau de starea de indispozitie avuta.Imi imaginez cum iti este inima insa,tinand cont de greul si incercarile vietii prin care ai trecut, nu-i de mirare.Te inteleg, si iti sunt alaturi in continuare si in aceste momente mai grele.Descaraca-ti sufletul - este bine sa o faci insa, nu lasa ca descurajarea sa te doboare.Aceasta, nu-si are locul in sufletul tau.Tu esti si trebuie sa fii in continuare o luptatoare....O luptatoare in care am incredere ca va invinge.
Daca ai ramas odata , sunt sigura ca aceasta mai poate avea loc si poate fi totul bine.Capul sus.
In ce zi de la UM esti?!Eu continui sa trag speranta "orbeste ca avem sansa sa fim colege de odisee.