Mamici aspirante din nou - cap.24

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare mamici!

Eu sunt rau ca am luat raceala de la Razvan si ieri a iesit testul de ovulatie pozitiv dar din pacate nu sunt in stare de nimic.
la toate.Revin cand sunt mai bine.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna la toate fetele!!!!!!!!!!
sunteti multe si nu o sa enumar pe nimeni ca imi e frica sa nu uit pe cineva..........
Gina sarcina usoara in continuare...........asteptam poze de la echo.........
Daiopri, Clau, Ioana, Irinel pupici la fete!!!!!!!!!!!!!
eu sunt in perioada feritila si muncim.........
desi luna asta inainte de perioada buna mi-a venit o idee in cap...........sa nu imi dati bataita.............:
m-am gandit sa nu ma mai chinui atat cu statul pe burta..........statul in pat dupa...............teste, temperatura.........etc.
in luna cand am ramas gravida renuntasem la toate semnele si a fost bine...s-au prins bebei fara pernite sub fund, sau alte tratamente..
asa ca luna asta avem program de voie..............
dar din 2 in 2 zile!!!!!!!!!!!!!
chiar daca nu scriu sa stiti ca sunt la curent cu toate intamplarile de la mamici...............

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mariana, iti multumesc pt. raspuns ref. la testele de ovulatie!
Da, asa este, in timpul trat. colpitei se rec. abstinenta. Pt. ca se trateaza cu ovule intravag. Dar eu am tratat-o luna trecuta. Deocamdata tre sa ajung la dr. ...si n-am ajuns vineri..., ca n-am avut cu cine sa-l las pe Marc . M-am reprogamat pe maine dupa-masa, sper sa ajung...as vrea neaparat sa ajung....Dr. sigur imi va scrie alte ovule, asa ca luna asta va fi compromisa, avind in vedere ca-s in z15 deja. As fi vrut sa fac si un papanicolau. Sper sa ajung totusi maine! Tine-mi pumnii!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

azi sunt in ziua 11 dupa ovulatie si dimineata am facut un test de sarcina sure check care a iesit cat se poate de negativ. mai negativ de asa nu se poate.asa ca luna asat s-a dus fara nici un tezultat pozitiv. sunt cam dezamagita si nu stiu daca sa mai sper intr-o minune luna asta. pote luna viitoare
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Veronicka, pana de curand ma consideram si eu "aspiranta din nou" si va citeam, dar nu am scris inca. Tocmai am un test sure check pozitiv si cu ajutorul lui D-zeu voi fi mamica de ianuarie-februarie 2008.
Vreau sa te incurajez sa repeti testul dupa 14 zile de la ovulatie. Mie mi-a iesit negativ in a 12-zi si pozitiv in a 15-a. Iti doresc multa bafta.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Roli felicitarii pt. bebe, sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina cat mai usoara!!!!!!!!!!!!!!
Vero mai ai rabdare, este prea devreme sa faci test.........deci nu iti pierde speranta...........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by roli25

Veronicka, pana de curand ma consideram si eu "aspiranta din nou" si va citeam, dar nu am scris inca. Tocmai am un test sure check pozitiv si cu ajutorul lui D-zeu voi fi mamica de ianuarie-februarie 2008.
Vreau sa te incurajez sa repeti testul dupa 14 zile de la ovulatie. Mie mi-a iesit negativ in a 12-zi si pozitiv in a 15-a. Iti doresc multa bafta.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

roli25 -Felicitari mamico!Bravo!
Te astept la mamici de Ian-Feb2008 sa fim colege de odisee.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

roli, baby multumesc mult pt raspuns. roli prima data tot sure check ai facut si nu ti-a iesit deloc , deloc nici macar ffff roz? mi-ai mai dat o mica speranta
sper sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
desi sperantele mele s-au redus fff mult nu s-au stin
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Gina_M i-ti multumesc pentru vorbele frumoase si gandurile tale bune. Ar fi prea frumos sa ajung asa de repede la Odisee, din pacate e un vis din ce in ce mai indepartat. Nu pot sa spun ca am renuntat la lupta, doar spun ca am cam obosit tot sperand si incercand degeaba luna de luna. Poate sunt prea patetica in momentele astea, dar noi facem anul acesta 7 ani de cand nu am mai ramas gravida. E adevarat ca am mai avut si doua avorturi menstruale, pe la 4 si respectiv 5 sapatamani, in cei 7 ani. Mie mi se par foarte multi ani si desi ne dorim din tot sufletul un copil se pare ca el nu vrea sa vina la noi si suntem foarte tristi si obositi de atatea incercari. Din pacate pentru noi, nu se poate pune nici macar problema adoptiei, pentru ca sotul meu e cetatean strain si atunci adoptia e considerata internationala si deci imposibila. Asa ca nu stiu la ce putem spera!! Mamicile deja ma stiu de aproape doi ani, de cand tot incerc si sper!!
Multumesc pentru vorbele tale frumoase inca o data. si sarcina usoara in continuare!

"Dumnezeu i-ti da, dar nu-ti pune si in traista!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

pupici viitoare mamici
fruntea sus nu va pierdeti speranta, va doresc la toate cat mai curand un bebelus in burtica

noi sunte bine, duminica am avut botezul printesei , am intrat sa pun cateva poze http://family.webshots.com/album/559038589BmRCUA

a fost ceva deosebit, am avut parte de o slujba foarte frumoasa , de un preot care a indragit-o din prima clipa, lucru care sa simtit in comportamentul lui pe toata durata botezului, de o fetia cuminte care a plans putin la imbracat si de o vreme de nota 10

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput