Mamici aspirante din nou - cap.24
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
roli25 spune:
Veronicka, tot sure check, prima data nu a iesit absolut nimic. Negativ complet, imi venea sa plang. Apoi am citit pe prospect ca "se poate utiliza din prima zi de intarziere a ciclului" si am mai sperat un pic. In a 2-a zi de intarziere, adica a 15-a dupa ovulatie, l-am facut din nou si a iesit pozitiv...dar liniuta de test e roz, nu rosie ca cea de control. Asa a fost si la primul bb la mine.
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006) si bb2 http://tickers.baby-gaga.com/p/fly018ns_.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana_1976 spune:
Ioana uneori toate aspirantele au momente mai dificile...
Suntem alaturi de tine aici pe forum si speram toate impreuna cu tine.
Sotul tau a facut cerere pt.cetatenia romana?
Stiu ca nu o sa va lasati si veti obtine sarcina mult asteptata.
Despre adoptie nu cunosc multe,dar mi se pare ca am citit pe DC despre o pers. cu cetatenie romana care ar fi dorit sa adopte din lumea a treia,nu din Romania.Acum nu stiu cum s-ar proceda daca tarile respective nu au contracte cu Romania...
Roli felicitari pentru sarcina!!
Roxana tinem pumnii sa fie cu ochisori luna aceasta!
Si eu sunt de acord cu metoda "degajarii" si cel putin la mine a dat rezultate la a treia sarcina.
Gina? mai este doar o saptamina pina iti vei vedea simburelul! Sper ca te simti okay si nu te supara prea tare simptomele de inceput de sarcina?
Marimar eu am observat ca diferenta de virsta intre primii 2 copii(de 3 ani) a fost buna pt. noi parintii dar ei nu s-au prea putut juca impreuna inainte ca cel mic sa implineasca 3 ani...De aceea ne-am decis sa nu mai asteptam atitia ani...
De la orele 9 la orele 14-15 sunt acasa doar cu cei mici.Cind Markus incepe somnul de dupa-amiaza am timp sa fiu cu cei mari si pe la 5-6 vine sotul de la serviciu.Curatenie generala fac doar o data pe saptamina,dat cu aspiratorul la 2 zile,cu exeptia bucatariei in care spalatul podelei + aspirat este zilnic.Rufele si vasele le spala/usuca masinile,asternuturile pe care le am nu trebuie calcate,pentru perdele,alte materiale de bumbac (fete de masa) sau costume folosesc presa,mincare fac o data la 2 zile.Metoda mea de aranjat sifonierele vad ca a dat rezultate si tot ce fac este sa asez mereu lucrurile in ordinea in care au fost spalate si calcate.La cumparaturi merg doar 1 data max. de 2 ori pe saptamina.Seara am timp si de uitat la filme citeodata.Cind mergeam la serviciu mi s-a parut mai usor sa am grija de casa decit acum fiindca atunci sotul ma ajuta ceva mai mult si fiind mai mult plecati cu totii nu se prea murdaream.
Paxela felicitari pentru botez! Ce rochita superba a avut mica voastra printesa!
Veronicka sper ca peste citeva zile ne aduci vesti cu || !
Alinaalex in ce zi esti? Sa ne anunti cind ai testele de ovulatie pozitive,daa?
Mihaser pe unde o fi?La...maraton?
Asi poate ca totusi in ciuda racelii...
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
asi spune:
Mariana esti draguta dar sansele sunt FFFFFFF mici.Crezi ca daca nu s-a intamplat atatia ani se intampal acum?Eu nu prea cred.
Ioana stiu ca e greu.Am trecut si eu prin starea asta de N ori.Cel mai bine e sa luati o pauza si sa va stabiliti o data cand va reapucati de "lucru".Adica pana in 10 septembrie ne distram si nu ne mai gandim la nimic.Asta ne ajuta pe noi.Referitor la adoptie e bine sa va interesati ca s-ar pute sa adopti doar tu copilul nu si sotul tau.Trebuie sa existe o sansa si pentru voi.Acum e mai greu tocami pentru ca satisfactia va fii enorma.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Irinusha spune:
Fetelor, voi mai stiti ceva de Irinel si Danut? Imi fac griji ...
Multam mult!
Numai bine, sanatate si multe II! Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Mariana_1976 multumesc iubita pentru incurajarile tale venite din inima, ai dreptate, o sa-mi revin eu! Din pacate noi abia am implinit 4 ani de casatorie civila, asa ca mai avem de asteptat inca 3 ani pentru a putea depune actele pentru cetatenia romana. S-au schimbat foarte mult legile acum si e din ce in ce mai greu sa obtii cetatenia. Nu ma voi lasa, voi incerca in continuare...nu stiu pina cand...sper doar sa am putere sa merg pina la implinirea visului nostru.
Asi stiu ca tu ma intelegi altfel, pentru ca astepti ca si mine de multi ani sa se intample o minune si nu mai vine. La adoptie nu m-am gandit inca foarte serios, dar ma bate gandul si acolo. E posibil oare sa infiez doar eu un bebe??? O sa ma interesez la adoptii, pentru ca vreau sa stiu ca am si o alta varianta, sa nu cad in depresie. E greu, dar ma voi ridica cumva si merg inainte, chiar as mai face o inseminare luna asta, dar nu stiu depinde de ovulatia de luna asta. Multa bafta la casa!!!
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Irinusha chiar si eu ma gandeam ce-o fi cu Irinel de nu a mai scris???
Paxela ti-am vazut pozele cu printesa ta, e frumoasa foc, sa-ti traiasca!! Tu erai doamna frumoasa cu sacoul alb???
Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paxela/paxela.jpg)
paxela spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Irinusha chiar si eu ma gandeam ce-o fi cu Irinel de nu a mai scris???
Paxela ti-am vazut pozele cu printesa ta, e frumoasa foc, sa-ti traiasca!!Tu erai doamna frumoasa cu sacoul alb???
multumim de complimente, doamna frumoasa in sacoul alb era nasa ficamii eu eram in rochita neagra lunga cu siret pe spate
Alexa,
![](zana.gif)
![](bonjovi.gif)
Gina M spune:
paxela - am vazut si eu pozele cu micuta!Este tare dulce!Sa va traiasca!
Poze & My Baby Development!
veronicka spune:
a mai trecut o zi sunt in ziua 12 dupa ovulatie si sper in continuare.abia am asteptat sa vin acasa sa citesc vorbele voastre de incurajare. va multumesc mult