Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Gabi mie deja mi-e pofta pe frigaruile tale. Mi-as face si eu da nu cred ca mai am bete. Le-am dus pe toate la Minis.
Si pestele lui Carmen
Voi duceti fructe pentru copii?
Eu nu am luat nimic. Sper sa ajung maine sa iau ceva ca sunt singura.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu stiu ce sa ma fac cu Adelina ca e foarte pofticioasa, daca ne vede la masa face scandal pana ii dau si ei, dar nu vrea mancarica ei, daca ii dau de la mine papa cu mare pofta.
Acuma seara am fost la restaurant cu niste prieteni si bineinteles cand m-a vazut mancand deschidea gurita si scotea niste sunete ca o auzea toti din restaurant. I-am dat si ei ceva ciorbita si i-a placut tare mult, dar nu i-am dat foarte multa si apoi i-am facut cereale(aveam pregatite la mine) si nu le-a vrut, daca ii dadeam ciorbita papa si era tare fericita. Toata lumea ma "stresa" ca de ce nu-i dau la fata sa manance (eram 4 familii).A mancat iar la paine...
Cu Dragos nu avea astfel de "probleme", cu el puteai sta la masa o saptamana ca nu vroia nimic.
A...acolo au ceva super bun, specialitatea casei-CLATITE CU INGHETATA, wow ce bune sunt...dupa ce am mancat mancare si o portie de clatite eram gata sa crap, dar as mai fi mancat o portie de clatite. Hai sa va zic si unde-i restaurantul, langa parcul Reconcilierii, pe colt la demisol, La Mutti se cheama, scrie pizzerie, dar au si alte mancaruri.

Va rog pareri...ce sa fac cu Adelina in asemenea situatii, ce sa-i dau sa pape, vi se intampla asa cu copilasii?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Alina in legatura cu Adelina , de ce nu incerci sa-i faci mancarica asa cum i-am spus Flaviei?
Gabi nu ma supar , de fapt asa ma gandeam si eu ca vor sta 2-3 barbati la foc si vor face carnea tuturor.Peste am mai mult asa ca va ajunge si pt altii.Dar cu frigaruile cum e..?
Miha eu pe langa nu duc nimic ,ca si garnitura vreau sa zic, dar acum ca mi-ai adus aminte am sa fac salata de vinete.Cu sucul ai dreptate.Melaniei ii place Tedy si Tymbark dar se poate renunta la suc si poate e o idee mai buna varianta fructelor.Rezolvam si dulcele si sucul cu ele si e mai sanatos .Asa ca am sa duc ceva fructe.

Noi avem un platou asortat cu mici,cefa si ceva costita?! cred , de la Selgros,si am sa mai duc pestele si vinete.Pt noi parintii, Cola si pt Mel apa si fructe.Asaaaaaaa , am luat si un sac de carbuni, daca nu ne ajung a lui Gabi.
Alina.a stai linistita pt ca nu cred ca exista gravida fara infectie urinara.
Deci aveti toate nr meu de telefon si indicatiile cu pricina? Na ma duc sa ma pregatesc pt ca maine merg la scoala

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, cum se fac cartofii in folie, intregi, curatati, cum?

Carmen, voi n-ati facut cartofi acolo?
Eu cred ca fac o salata de rosii, castraveti, salata verde...si nu ma mai complic cu(,)cartofii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, eu am fost o gravida fara infectii urinare .

Alina, din pacate sunt cam in aceeasi situatie ca si tine, adica nu pot sa spun ca pofteste exagerat, se uita in gura la noi, dar nu urla daca nu-i dau, insa ieri si azi nu mi-a mancat decat daca a avut sare in mancare. I-am facut supica de pui cu taietei si pulpa si morcovi taiati marunt, nu blenduiti, si nu a mancat decat daca am pus putina sare. Asa mi-a mancat extraordinar de bine, motiv pentru care nu stiu daca sa sau .
Pediatra mi-a spus ca pot sa-i pun putina sare daca nu am alte sanse de reusita cu el. Eventual sa incerc si cu frunze de patrunjel, busuioc, pentru a-i da aroma mancarii. O sa incerc maine cu patrunjel si fara sare si iti voi spune ce s-a intamplat.

Anca, din pacate sunt multe cazuri de copilasi cu tot felul de boli. Eu cunosc un copil cu autism si tatal e foarte atasat de copil, ar face orice, in schimb mama parca e pe langa .

Gabi, azi am fost pe afara, dar am avut treaba si apoi nu te-am mai sunat ca nu am stat mult.

Ioana, pe unde esti? Noi cand ne mai plimbam? Ceva dintisori la orizont?

In alta ordine de idei, analizele mele sunt bune , in ciuda faptului ca am lesinat pe acolo, dar Bogdi e anemic, i-a iesit hemoglobina 10 si minim e 11 parca. Ni s-a recomandat cresterea dozei de fier pentru 2 luni, iar la 1 an sa repetam analizele.
In rest pediatra a zis ca e ok, l-a masurat, ascultat inimioara, s-a uitat in gat, etc., chestiile normale de verificat.

Am vazut poze cu Melania, care a crescut bine de tot de cand am vazut-o in carne si oase ultima data, cu David, care ar fi mancat tortul cu ochii daca ar fi putut si cu Adelina, tare fericita la iarba verde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No Flavia , acum te-a apucat si pe tine sinceritatea pe cand o incurajam pe Alina.Bine ca esti bine , probabil ca ai lesinat din cauza oboselii sau a primaverii.Acum poti sa-i pui lui Bogdi o farama de sare in mancare ca nu-i foc daca numai asa mananca.
Alina au facut cartofi prajiti acolo , cred ca intr-o fripteoza, sau cum s-o numi dar nu stiu a cui era.Poate ne spune Diana,poate stie ea.
Buna ideea cu salata si se mai poate face mujdei, numai sa manacam toti , pt ca altfel....
[/b]

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen si eu as fi pentru fructe si apa la copii. Ai mei, mai ales Alex pana nu se termina sucul nu se opreste. Asa daca nu este nu este si gata.

Alina si Flavia, parerea mea ca o farama de sare in mancare chiar n-are cum sa faca rau. Ganditi-va ca "moda" asta cu fara sare in mancarea copiilor e doar de cativa ani. Noi am fost indopati cu tot felul inca de pe la 3 -4 luni. Si n-am patit nimic. Mie una imi povesteste buna-mea ca la 3 luni mancam o sarma intreaga( poate de acolo mi se trage celulita) Nu sariti cu gura pe mine. Nu spun ca asa era bine sau ca asa trebuie sa procedam si noi. Dar nici sa fim absurde cu mancarea bebeilor. Un pic de ciorba daca primeste ce are? Doar in ciorba toate-s fierte si o gramada de legume. Doar carnea ce-ar mai putea strica daca e de porc. Desi sincera sa fiu eu intre carnea de pui plina de hormoni si aia de porc cu toxine si colesterol as alege carnea de porc.

Sa va mai zic ceva. Daria are dermatita atopica si am fost cu ea la Bucuresti la o clinica. Acolo mi-au recomandat sa nu dau copiilor carne de animal tanar ( pui, purcel, vitel). Ci numai carne de batranet. Cica batranetu sigur nu e indopat cu hormoni si tineretu are ceva toxine care nu exista in carnea adulta asta era motivatia.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multe luni Bogdi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Azi ii tin ziua lui Vlad. Faina vreme ...

I-am facut eu un tort (nu la fel de mare ca al lui David , care a fost super!), dar mai si primeste unul in forma de cap de mikeymouse.

Miha, si mie imi dadeau ai mei sarmale ... si iaca ce mare si sanantoasa sunt.

Inca nu stiu daca vin maine. Ca azi n-am chef de nik. Am o stare nashpa rau pe care minunatul meu barbat mi-a provocat-o!

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

pe Ada sa-i treaca.
si pe Vladutz si La multi ani, la multi bani si la multa sanatate!

Mergi la inceput