Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mai fetelor cu carnea eu am inteles. Dar nici macar pentru copii nu stabilim ce ducem? Ce dulce? Ce suc? Uffff eu n-am mai participat la asa ceva. N-as vrea sa curga "valizele" copiilor dupa nu stiu ce are altu si sa-mi baune in cap ca vor si ei si sa n-am de unde sa le dau. Si nici nu poti spune las ca o sa primeasca si ei daca vor, ca or fi multi si n-ai de unde imparti la toti.

Si mai e ceva. Pe langa carne ce mai duceti? Mustar? Salata? Fiecare cu borcanu lui? Fiecare cu salatica lui? Lamuriti-ma si pe mine va rog ca de chiar nu pot sa-mi dau seama cum va fi.

Nu zic nici ca-i bine nici ca-i rau. Sa nu se interpreteze gresit. Doar ca eu pana acum am fost la iesiri unde se facea la comun.

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, ne duce tot,carne, mustar, salata, cartofi, dulciuri pentru copii, suc, etc.
Si eu am mai fost la comun cu prieteni si mancam impreuna, nu se tinea cont care cat manca, dar aici nu ne cunoastem foarte bine cu totii si...nu stiu ce sa zic...pentru mine nu era o problema, dar am spus ma supun majoritatii.
Eu imi duc pahare si farfurii de unica folosinta, nu folosesc de la ei ca doar nu imi trebuie atatea doar pentru noi.

Carmen, Diana, cartofi ne putem face acolo sau ce ati facut voi pe langa carne?

Plec in oras, ne vedem mai tarziu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina te rog frumos daca se poate cand le primesti sa scri daca ti-au placut,daca au trimis tot,chestii de genul asta.
carmen ma duc la baie cam la un sfert de ora,ma cam doare burtica jos si am iar contractii dese.sper sa-si faca efectul antibioticul asta mai repede dar habar nu am cand se va intampla.eu sunt ferm convinsa ca va veti simti atat de bine incat vor mai fi si alte dati. si atunci poate iese si miss a mea si voi fi si eu mai bine.
sa faceti poze multe de tot!
ada eu inca mai am bulbii tai in masina

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Va doresc distractie placuta la chef , doamne cred ca o fi nebunie curata pe acolo

Pacat ca nu am timp, si ca nu ne cunoastem inca mai deloc ca si noi veneam,fie si numai spre fericirea Dianei care e lesinata dupa copii si presupun ca or fi mai mult de-o gramada!

Eu am mai citit p-aci dar n-am prea avut timp si inspiratie sa va scriu ... Am fost de 1 mai,vreo 4 zile la Oradea si la tzara langa Beius si ne-am simtit super.Am dus-o pe Diana in premiera la ZOO ,plus ca a avut companie copiii nepoatei din Oradea si alte nepotzele de la tzara.

Acum ne-am intors,eu iar la munca , ea ... cu dintii,ii ies caninii si e maraita rau,noroc ca mai uita de ei,pe la tobogane si hinte ...

Inca odata distractie placuta si astept cu nerabdare sa vad ce iese d-aci
Si multe poze!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu zic ca indiferent cum se va face esentialul e ca ne intalnim si ne vedem si povestim. Ca nu tot mancam 5 ore cat stam acolo. Da-o-ncolo de mancare. Vorba Mihaelei, ce ne facem cu copiii? Ducem fiecare ce suc o fi si daca cuiva ii e pofta sa ceara? Habar n-am ce-o sa iasa. O sa ne inghesuim la gratar toate cele 10 familii odata? Sau o sa mancam pe rand fiecare cum apuca sa gateasca? Initial credeam ca e mai bine la comun. Dar, intr-adevar, ce ne facem ca unii ar manca ceva, altii altceva. Concluzia mea e ca fiecare sa isi duca ce vrea sa manance, baietii care se ocupa de gratar se ocupa de tot ce-si pun si ceilalti pe gratar( le intorc, le rumenesc) si cand sunt facute fiecare si le pune in farfuria lui. Suntem oameni de bun simt si o sa fie foarte frumos pana la urma.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Mie imi pare sincer rau ca nu s-a putut ajunge la un numitor comun. se puteau lua din toate sa fie toata lumea impacata. pe mine chiar nu ma deranjeaza daca mananca altul mai mult decat mine sau dau 3 lei in plus.Nu vreau sa comentez nimic, important e sa ne intalnim. Sper sa tina si vremea cu noi. Daca nu, o sa facem gratare pe aragaz
Carmen nu vreau sa te superi pe mine dar mi se pare aiurea ca o sa fie 15 persoane in jurul gratarului atente sa nu cumva sa isi incurce micii cu ai vecinului in loc sa fie 2 persoane altruiste si de buna credinta dintre barbatii nostii care sa faca pentru toata lumea. Eu iti spun sincer ca o sa imi fie pofta pe pestele tau la fel cum o sa le fie la inca 10 persoane, dar din bun simt nu o sa ceara. Mie mi-e pofta pe frigarui dar nu pot sa fac pentru toata lumea, mi-ar lua mult timp pe care nu il am la dispozitie asa ca o sa fac cateva si o sa ma simt nashpa stiind ca poate i-am facut pofta cuiva caruia ii este jena sa ceara.
Alina, cartofii ar merge in jar inveliti in folie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Eu nu m-am razgandit,o sa venim alta data,cand o fi pe la o terasa.Eu am obosit numai citind cat va chinuitzi sa ajungetzi la un numitor comun,deci se confirma cu varf si indesat ideea ca suntem diferitzi si e greu,dar trebuie sa ne respectam preferintele unii celorlaltzi.Prieteniile sunt ca si casniciile,trebuie sa treci peste multe daca vrei sa le pastrezi.Sper sa rezolvatzi pana la urma si sa va simtiti bine.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Locatia mie imi place foarte mult. Am fost surprinsa pentru ca nu stiam ca exista in Arad astfel de locuri. E important sa fie mese, gratar, tacamuri, toaleta, etc. Daca ne mai dadeau astia si carbunii ziceam ca-s un pic dusi cu capu'!

Inca nu stiu daca vin finii incoace sau nu...ca nu m-au mai sunat. Ma cam dispera incertitudinea asta. Poate nu vin...

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Azi am fost cu Alex la gimnastica si era acolo o fetita cu sindrom Down,am tinut-o in brate,saracuta,Doamne ca imi vine sa plang.Biata femeie nu a stiut nimic pana nu a nascut-o,toate analizele i-au iesit ok.Offffff,cum ne stresam noi pt toate prostiile si uitam sa ne bucuram si sa multumim Domnului pt lucrurile cu adevarat importante,cum ar fi sanatatea copiilor nostri.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Monica, chiar ma gandeam azi cum de n-ai mai scris. Unde langa Beius mergeti la tara?

alina.a, vom scrie aici impresii despre hainute, multumiri sau nemultumiri, stai linistita.

Gabi, tu ce ai cumparat pentru gratare?
Spune acum sa nu-mi faci pofta acolo, daca e cazul sa-mi cumpar de pe-acum(glumesc!).
Eu voi face mici si ceafa.
M-am gandit si eu la "lupta" care va fi la gratare intre capii de familie.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput