Aradence minunate! (70)
Raspunsuri - Pagina 25
gabitzica spune:
Nu mai am nici un mesaj privat nici in inbox nici in outbox? Fac astia de pe forum curat sau ce se intampla? mai e cineva in situatia asta?
Claudelu spune:
Da Gabi au facut curat. Au vrut sa stearga mesajele care sunt mai vechi de 3 luni si cica
din greseala le-au sters pe toate.
Si eu am pierdut multe numere de telefon si adrese 
alina33 spune:
Salut nici io nu mai am nici un mesaj :(.
Mai fetelor duminica arata ca va fi ploaie si furtuna (cnn, accuweather,vremea.ido.ro), ce facem?
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
X-ray spune:
ati primit hainutele de pe site?cum sunt?a venit tot ce ati comandat?
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
alinamoro spune:
alina.a, n-am primit hainutele inca, eu am vorbit cu ei saptamana trecuta si ziceau ca ma aunuta cand le pun la posta. Mi-a zis ca au tinut hainutele mai mult la vama si acum dureaza putin pana le aranjeaza, sorteaza...![]()
alina33, chiar asta ma gandeam si eu,... duminica va ploua si ce vom face, amanam intalnirea?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
gabitzica spune:
www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=arad" target="_blank">asta e prognoza dupa care ma iau eu de obicei. deci nu o sa ploua si o sa fie foarte cald.
Acum vin de la metro, eu mi-am facut cumparaturile pentru gratar asa ca spar sa tina vremea cu noi.
Fug ca am treaba.
niko_26 spune:
Nici eu nu mai am mesaje!![]()
Si in ziarul adevarul spune ca maine o sa fie precipitatii si duminica si luni ploaie!![]()
Melania 14 spune:
No ca m-ati enervat si pe mine
.Mai avem putin si ne virusam si noi.
Deci, fiecare-si face cumparaturile proprii, pt ca eu vreau pui si Ildi nu,eu vreau mici si Diana nu,eu vreau si peste si ....cine mai vrea ii dau si lui
si nu-mi trebuie ceafa de porc .Ovi e un carnivor nativ asa ca 3 mici si 2 bucati de carne nu stiu daca-i ajung .Dupa atata carne sa nu uitati de sucuri, bere fara alcool(cine prefera),restul se cumpara si habar nu am cat costa
si de ceva dulce.
Alina am anuntat pozele , inca destul de mare si lat
.Mi-era si mie pe buze intrebarea cu hainutele.
Alina.a dar de ce nu poti veni si tu?ti-aduci ceva pe ce sa te intinzi si gata.
Anca nu te-ai razgandit?
Niko si Maria(Cristina)ati primit PM-ul?
Gabi iti mai trimit un PM.[/
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Melania 14 spune:
Ildi ce jucarie e asta ? va trebui sa iau si eu o jucarie unui baietel de 1 an si eram curioasa.
Am uitat,farfurii ,pahare si tacamuri sunt ar trebui totusi sa luam pt copii pahare pt ca sunt de sticla si sa nu se sparga.
Ma gandesc ca fiecare-si duce carnea intr-un castron si ceva ustensile pentru manevrarea carnii pe gratar.
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
Hildegard spune:
Buna,
Bey, le-a zis cineva la astia ca sunt neseriosi ca ne-au sters mesajele din inbox????
Pai daca am avut acolo nr.de telefon, date importante?
Stefan a inceput de azi sa fie agitat, nu doarme cum trebuie...si tot vrea sa tine inainte d eculcare bibe in gura. Nu stiu, o fi de la gingii, masele. Cateva zile a fost pace acum iara incepe...
de-ale gurii