Aradence minunate! (70)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, am luat ceafa si carnat subtire. mai vreau sa fac frigarui de pui. catofii se pun cu coaja in folie si sunt foarte buni cu almette sau alta crema de branza sau unt si mult mai sanatosi decat cartofii prajiti Aseara am mancat file de salau pane cu mujdei si cartofi prajiti.
Ada, imi pare rau. Am tras si eu o cearta cu al meu dis de dimineata, asa ca sa ne fie ziua buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza !
Alina M si Diana mea e super pofticioasa,iar eu i-am pus sare in mancare de pe la 6 luni,f.putin dar i-am pus. Si eu mananc sarat si lor le place mancarea mai cu gust ... Si ea papa de pe la 4-5 luni sucuri si piureuri pe langa lapte (am inceput mai devreme ca doar doar se mai ingrasa),asa ca la 8 luni deja rontzaia paine si biscuiti,iar la 10-11 luni deja papa bucatzele si uneori mancare gatita de-a noastra (eu nu pun deloc vegeta nici pentru noi) Acum e mare la un an si 4 luni si mananca orice,doar carne de porc,salamuri si conserve nu ii dau. Ba ,mint,i-am dat mazare din conserve
Si eu zic ca SOMLEAC sa nu fim chiar exagerate de tot. Si eu am papat de la 3 luni piure de cartofi,gris cu lapte si mar cu biscuiti ,cum era pe vremea aia,dar tot slabanoaga-s asa ca nu tine faza cu celulita

Langa Beius am fost in doua sate la cca 6-7 km (fiecare in alta directie) Petreasa si Curatele,dar avem neamuri mai indepartate si in alte sate

Pusi, va las ca am treaba!

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Mersi de raspunsuri si sfaturi.
Eu chiar nu vreau sa fiu exagerata, mai ales ca fata ar manca si eu sa o tin una si buna ca nu-i voie nimic pana la 1 an.
La Dragos am fost indulgenta, mai ales ca la el nu prea a mers diversificarea ca la carte, asa ca i-am dat ce a mancat mai bine si uite ca n-a patit nimic.

Ati vazut ce bate vantul?
Daca e si maine asa ne i-a gratarele pe sus.
Eu ii voi duce la Dragos ceva suc(Tedi, Capy) ca el nu prea vrea fructe, suc ii dam cu portia.
Noi dupa masa mergem la Cicir si facem pulpe.

Flavia, bine ca sunt bune analizele, nici la Bogdi nu-i foarte rau. Ii mai dai fier?

Ada, sa va distrati bine azi, pe Vladut il felicit maine de ziua lui.

Miha, si eu al avut o alergie urata dupa ce l-am nascut pe Dragos si dr. Stoica mi-a dat o lista cu alimente interzise printre care si carnea de pui.
Pana la urma am descoperit la ce faceam alergie, la Prigat de gref, zicea ca probabil la conservantii din el.

Merg sa mai calc ceva ca am inceput ieri si nici nu se vede ca s-a micsorat gramada de haine. Le-as lasa pana luni, dar am prea multe.
A, in 3 iunie mergem la Praid, o saptamana, ne-am programat ieri acolo unde ne-am cazat si anul trecut.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am uitat sa va zic la ce sunt exagerata: la sucuri Ii dau numai stors de mine grapefruit + lamaie + zahar + apa (e lesinata dupa el ) sau de cumparat numai naturale 100% ,Santal multifruct cica e mai bun,asa am citit (si mai scump ). Si prefer de piersica,mere+morcov,mai putin multifruct si de portocale sa nu ii faca acid (eu si mami cam avem acid si precis o fi si ea sensibila) . Mami ma tot bate la cap sa ii dau Tedy , ca cica toti cumpara pentru copii,dar eu merg cu dupa ea daca indrazneste sa ii dea Plus ca a venit acasa cu o bomboana pe batz ,era sa fac cu nervii,zicea ca nu stiu cine da la copil de la 7 luni bla bla .... dar nu a indraznit sa i-o dea Asa ca ma lins eu chimicalele respective
Ii mai dau si eu sa guste din cioco,putintel,ca nu ma pot ascunde de ea,ma cam vede (eu pap zilnic o cioco ) dar vreau pe cat posibil sa le evit pentru ea,ca are vreme sa isi strice dintii,ca mine Deocamdata prefer sa ii dau sa rontzaie mere care ii plac tare mult ,ca tot ce e acrisor. (http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070504&ctime=155034)

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci...finii nu m-au mai sunat, probabil nu vin. Ce sa fac eu maine? Ma gandesc ca decat sa stau in casa si prin curte mai bine ma intalnesc cu voi. Asa ca sunt sanse de 90% sa aparem. Doar e ziua lui Vladut! Daca ramane tort (si ma gandesc ca ramane ca doar is doua!) aduc maine sa-l radem! Sucuri nici eu nu le-am dat decat de mar cu morcov facut de mine. Iulia a inceput acum sa mai bea si chimicale...dar cu masura, mai ales ca la noi in casa nu este niciodata suc. Nu stiu ce mai aduc maine. Eu pentru azi am pregatit frigarui (cotlet de porc cu pulpe de pui dezosate si taiate, printre care am pus ceapa si ardei gras), ceafa si mici.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Buna fetelor!Nu am mai avut deloc timp sa intru sapt asta ,cu doctorii ,socrii au fost la mine ,fac si un curs am fost in marre stress.Vad ca maine (daca am inteles bine)va intaliniti.Eu va doresc din suflet distractie placuta,ce n-as da sa fiu si eu acolo.
Va doresc deasemenea timp frumos ,ca aici e tare urat azi frig si ploua ,binenteles si Pofta buna !Nu ma mai gandesc ca-mi faceti iar pofta de mici .

Alina tu m-ai intrebat de RMN ,a iesit bine .Trebuie sa iau in continuare Dostinex .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Carmen mie nu mi-ai trimis mesaj cu locatia, dar a vorbit Cipri cu Ovi si a inteles el cam pe unde trebuie sa ajungem. Am oricum ceva numere de telefon si o sa sun in caz ca nu ma descurc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-au sunat finii in seara asta si...vin dimineatza. Stau toata ziua. Asa ca nu pot veni. Aveam deja pregatite frigarui...etc, dar asta e! Va urez si eu distractie faina! Sa ne povestiti cum a fost.

poze

Silfidele purpurii Addya, Niko, Cristina si Adablackcat

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Niko ti-am trimis un PM inainte de 1 mai , nu l-ai primit?vor vorbi baietii oricum.
Uitati aici domnisoara mea.

mami Carmen si Melania Ioana(14.01.2005)

POZE

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput