Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 27
Bluel spune:
Adinap, eu sunt pacienta lui T, nu iti cere nici o analiza, eu m-am dus cu niste ecografii ca tot le aveam facute in alta parte, s-a uitat pe ele, dar nu prea il intereseaza pe el altceva decat ce vede el pe ecograful lui, cu alte cuvinte el iti face oricum ecografie. Diagnosticul meu e ca si alt tau, plus mai multe fibroame (gasesti toata povestea mai in urma), mi-a dat Diphereline (3 injectii pt. 3 luni) , care iti induce o menopauza fortata, urma apoi o miomectomie laparo, dar la mine s-a razgandit s-o mai faca, deci acum ma aflu de unde am plecat. Sper ca la tine sa mearga
, uite la Marcoseb a mers!
maryd spune:
Buna fetelor!
Am trecut si eu pe la voi in fuga.
Am vrut intr-o zi sa va trimit chestionarul pe care il completasem.., imi dadusem silinta.., dar nu eram logata si am pierdut totul...
O sa ma invrednicesc sa-l completez din nou.
Am trecut sa va spun vestea cea mare
ESTE FETITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca la sf. lunii noiembrie si inceputul lunii decembrie vine fetita.
Am zarit-o la ecografie.Statea cu spatele si isi sugea degetul...
Spre final s-a intors in profil si am vazut-o, tot cu degetelul in gura.
Mary
arinna spune:
Maryd, ce putin mai este!
Multumim pentru vesti
, trebuie sa fie tare dragutza fetitza cu degetelul in gura...
teonikol spune:
Fetelor, cata lumeee!
Arinna
bine ca ai strigat gravidutele la apel ca a venit asa un val de energie pozitiva pe aici!
Chiar ma gandeam la Mada28, ce mai face. Mada
te pup, cu tot cu fotbalist. La fel si pe Maryd, cu fetita ei
. Maryd, vezi cum se intoarce roata? Mai da Dumnezeu si bine.
Happy, ma bucur sa aud ca ai si uitat de operatie si de fosta problema si sper ca acele puncte puncte din mesajul tau sa nu fie prea negre
.
Bluel, sa te auda Dumnezeu cu presimtirea
!
Nicoleta, un pupic dulce
pentru tine si fetita care se pregateste de start.
Adinap, mult noroc
!
Pup fetele!
arinna spune:
Teonikol
, chiar ac e bine cand ne dau de veste...mi-era dor sa aud ce mai fac......
Nicoletaaaaaaaaaa, se apropie,
tinem pumniiiii.......
, te asteptam cu bb mic la partyyyyyy!!!
nicooleta27 spune:
Buna dimineata fetelor, va multumesc muuultttttttt pentru sustinere, cei drept am nevoie.
Gataaaaaaaa s-a decis cezariana , sambata pe 18.08.2007 o sa-mi nasc ingerasul

.
ARINNA eu am descoperit fibromul in aprilie 2005 cand avea 3/3 cm, iar in decembrie a crescut la 6/6 si atunci am decis fara prea multe controale la ginecologii din Galati sa fac embolizarea uterina. Mentionez inca o data: NU AM FACUT NICI UN TRATAMENT NICI INAINTE DE EMBOLIZARE NICI DUPA decat simplele antibiotice care ti se dau dupa orice interventie. Am avut incredere in ceea ce am facut, l-am monitorizat cam din doua in doua luni de la embolizare iar in noiembrie 2006 am ramas insarcinata. Chiar raman "muta" cand vad cate tratamente fac medicii astia pe voi, am spus-o si o mai spun , cred ca depinde de organism de tipul fibromului, etc etc, sincer nici eu nu stiu ce sa mai zic.
Despre bebita din burtica ce sa va zic, parca s-a mai linistit cred ca simte ,,,, se apropie nasterea.
Sa va mai zic,,, cumintica nu am stat deloc, zarzavaturi pentru iarna, tocana de legume, azi am vinete de copt,,,mai raman ardeii pt congelator,, ce mai mai fetelor,,,,,cu o mana de burta cu una trebaluiesc

, sper sa nu aruncati cu pietre in mine dar ma gandesc ca va veni inamikul si abia astept sa ies pe strada sa casc ochii deoarece cunosc fiecare coltisor al casei. Despre kilograme va zic 20 la numar dar am eu grija de ele

Sper sa va mai scriu pana sambata caci joi mergem iar la un control pe masa, doamne ce le urasc, noroc ca este medicul meu ca altfellllllllllll

Va pup pe toate fetele si aveti grija de voi, sper sa mai apara cate o graviduta ,doua , trei,,,,,toateeeee care va doriti inamici.
39+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396
teonikol spune:
Nicoleta, o sa avem si noi emotii impreuna cu tine pe 18, Doamne ajuta sa fie totul bine! Sanatate, nastere usoara si bebel sanatos!
arinna spune:
Nicoleta, multumesc pentru detalii,o sa completez...
Chiar ca o sa stam cu emotii, are dreptate Teonikol
. Daca faci treaba, e semn bun ca te simti bine si uite cum a trecut timpul si totul a fost bine.....
Oare ce mai vrea Dr sa vada joi la control
ca tot face cezariana-imi inchipui ca e destul de neplacut/ dureros/ incomod
.Si cred ca ai niste emotiiiii............ca le avem si noi.
Abia astept vesti si joi , apoi cand te intorci cu fetizta mica
sa ne dai si noua un mic semn, cand ai timp si te simti refacuta......

![]()
happyface spune:
Buna, dragele mele... :)
Nicoleta, iti tin pumnii la cezariana si abia astept sa ne dai vesti despre ingerasul pe care il vei tine in curand in brate..:)
Maryd, ma bucur din suflet pentru tine... Sa fiti sanatoase!!!!!
Arinna si Teo va multumesc pentru incurajari.. sper si eu sa fie bine.. Si voi sa aveti numai soare pe strada vostra :)
Va pup cu drag pe toate!