Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Salut si pup fetele, intr-o scurta perioada de ragaz!
Arina multumesc de incurajari, le intorc intreit!
Ada, sigur ca te primim in competitie, am vazut ca berze ar fi pentru toate...
Bluel, care va sa zica, nu ma astepti, pai atunci vorbeste tu cu barza sa imi retina si mie un pruncusor, anul asta! Spor!
Nicoleta, cred ca o sa imi faci un cadou de ziua mea! Tin pumnii sa fie sanatoasa si mama si tetitza !
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna dimineata fetelor, cu ajutorul celui de sus am intrat in 39 saptamani, bebelusa nu vrea deloc sa coboare si uite asa cred ca ne prinde 41 de saptamani.
Sapt asta am fost din nou la echo, era ffff agitata, "break dance" e putin zis si imediat am sunat pe nenea doctolu. El incepuse cu glumele lui dar mie nu-mi ardea de ele si intra-devar la echo s-a descoperit ca bebelusul nu prea mai are lichid iar pulsul era de 160 batai/min. Acum sunt fortata sa beau cam 4 litri de apa /zi ca sa aiba si cel mik, ca sa nu va zic ce zice dansul: bei de plictiseala , nu pepeni, nimik altceva apa plataaaaaaaa si uite asa baia mi-a devenit cel mai bun prieten.
Dupa ce a terminat el cu echografia ne zice mie si sotului: NICIODATA NU AM CREZUT CA DUCI SARCINA LA CAPAT! Fetelor am incremenit, eu care aveam atata speranta de la el acum la final sa-mi zica asta, am ramas muti amandoi. Bebelusul in ultimile sapt s-a dezv neasteptat de bine si cezariana pe 15/20 august in functie de garda lui.Cred ca pana la urma voi face rahie in coloana, nu mai vreau sa ma adoarma la operatie, vreau sa-mi vad ingerasul asa cum iese, nu mai conteaza ce va urma dupa anestezie.
Dupa toate acestea i-am zis sotului: CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE SI VREA CA INGERASUL ASTA SA FIE AL NOSTRU.

Teonikol pentru ziua ta iti dedic urmatoarele versuri:

UN CRIN FRUMOS SA-TI FIE VIATA / NIMIC SA NU AI CE REGRETA / DOAR NOROC SI FERICIRE(SI UN BEBEL) / ITI DORESC IN VIATA TA / LA MULTI ANI!!!!!

Bluel muti inainte, sanatosi sa fim noi ca belelele curg mamaaaaaaa.
Arinna multiumesc pentru incurajari, mult a fost putin mai este.

39+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinap spune:

salutare, vreau sa stiu si eu ce analize de sange cere doctorul Tutunaru
multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Nicoleta, ziua mea inca nu a venit, dar e pe acolo pe langa garda! De aia ziceam de cadou! Cum eu nu pot incerca pana in toamna, cea mai buna veste de ziua mea ar fi aceea ca ai nascut o fetita minunata si sanatoasa. Chiar daca nu te cunosc la modul real, pentru mine si cred ca si pentru fetele de aici esti cel mai bun motiv de speranta, deci reusita ta va fi o mare bucurie si pentru mine! M-a cam speriat si pe mine fraza doctorului tau, dar bine ca ai ajuns aici si poate ca e mai bine ca nu ai stiut de toate pericolele la care se gandea dr. tau, ca asa ai putut sa fii optimista! De acum, cred ca e mai simplu, sper ca in curand vom juca pe net la botez!
Eu sunt tare ocupata acum dar de cate ori mi-e lene sa deschid forumul ma gandesc daca a nascut Nicoleta si eu ratez momentul, asa ca top pe forum! Si eu am avut o colega care a nascut pe la 41 de saptamani si atunci provocat si are o mandrete de baiat! Asa ca nu iti fa probleme!
Sa ai parte de nastere usoara si de copil sanatos!
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nicoleta, vai, la ttine nu am trecut decat 'embolizare si bebe, nu stiu de ce, mai aia timp sa zici doua trei vorbe despre fibroame, cate, unde, cand au aparut?Ma tot gandeam la asta si nu-mi aminteam-cand ma uit in lista, pauza
Vai da ce doctor-suna socant,cate fete cu embolizare a avut el si n-a mers treaba?
Cand mai mergi la eco sa vezi cum e cu lichidul, daca s-a reglementat?sau nu e necesar ?
La rahie sa nu te sperii, eu am facut pentru apendicita demult si nu mai simti nimic de la brau in jos,zici ca nu e al tau eu sunt panicata la de-astea,ca nu pot sa misc(o fi tot claustrofobia? )sper ca tu sa fii ok .Ziceau ca sa nu misc capul si dupa aia la fel...cateva ore parca.Nu stiu daca acum e la fel.Asa ca sa nu te speriiAh, uitasem, dupa embolizare nu te mai sperie nimic , floare la ureche tot.Inteleg ca mai ai maxim doua saptamani!

Unde or fi celalate gravidutze, numai Nicoleta si Slimatei ne mai iubesc,din 8 ?

Adina,desprre ce analize vorbesti, ai fibrom? Sau pentru bb? Ori operatie?

toate fetele !!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor si eu va iubesc (ca in reclama la telefonia mobila).
Avem 34 de saptamani si suntem bine. Acum o luna la ultimul echo aveam 2000 g si ne miscam nevoie mare. Are mama un mic fotbalist.Vineri mergem la Tutu sa vedem cand vine bebe si cand sa vin la Bucuresti - nu cumva sa nasc pe aici.Pana cum nu au fost probleme, analizale sunt in grafic si va doresc si voua bucuria unei sarcini ca a mea.
Va pup si nu va uit- va citesc in fiecare zi.
+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna fetelor

Ma bucur ca gravidutele noastre, Nicoleta si Mada sunt bine, nici nu imi vine sa cred cat de repede a trecut timpul (poate pt. ele nu a fost asa usor tot timpul), si uite ca se apropie usor usor ziua cea mare, le doresc nastere usoara si bbi cuminti si mancaciosi! Nicoleta, eu zic ca doctorul tau a facut foarte bine ca te-a incurajat si te-a asigurat intr-un fel ca va fi bine, chiar daca nici el insusi nu avea cum sa stie ca va fi bine, doar nu e D-zeu! As fi vrut sa pot si eu incepe lupta stiind ca ma pot baza pe cineva asa, mie dr-ul meu mi-a spus clar ca incercam si vedem, nu stim sigur nimic, nu imi poate garanta nimeni nimic....asa ca eu ma rog la D-zeu, ma "predau" lui si imi fac singura curaj ca o sa pot ramane insarcinata si o sa pot duce sarcina pana la capat...si sint sigura ca am sa pot! Deocamdata astept cm-ul saptamana asta, ca nu cred ca s-a prins ceva asa din prima, mai ales ca dupa Diphe endometrul meu era fooooooooooarte subtirel!!! Ar fi chiar o minune!

Teonikol, recunosc, am inceput lucrul la liber de luna trecuta, chiar in conditiile in care eu trebuia sa mai repet intai analizele pt. streptococul de tip B, dar nu mai vreau sa pierd nici un minut! Simt eu asa ca anul viitor ne va aduce la amandoua cate un bb!

Fetele noastre operate nu mai dai nici un semn de viata? Asta inseamna ca se simt foarte bine si au plecat in vacanta.

Ve pup pe toate toate si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Hello la toate fetele :)

Stiu ca e urat din partea mea ca am disparut dupa ce mi-am "rezolvat" problema, dar nu v-am uitat si va citesc in fiecare zi. Nu am mai dat nici un semn pentru ca nu am noutati. Sunt bine din punct de vedere fizic; parca operatia a fost candva, demult... De fapt au si trecut 4 luni...

Ma bucur din tot sufletul pentru voi, cele care va asteptati ingerasul - v-am urmarit evolutia... Va doresc sa aveti o nastere cat mai usoara si bebei frumosi si sanatosi!
Sper sa fiu si eu asa intr-o zi... Dar, la cate se intampla in viata mea personala in momentul de fata.. nu stiu cand voi apuca sa simt ce simtiti voi... Dar sper...:)

Pentru toate celelate fete care se mai lupta cu "dihaniile" le doresc rabdare si incredere ca se va rezolva pana la urma.. Dar cel mai mult sa aveti parte de sanatate..

Va pup cu mare drag pe toate, toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinap spune:

Da,Arinna, am uter fibromatos.
Am scris mai multe in primele capitole.
Nu am gasit inca o rezolvare si am programare la doctorul Tutunaru.
Vreau sa aflu si eu, de la fetele care au fost la el,de ce analize am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Adina, nu stiam ca ai scris in primele capitole...eu cred ca am aparut prin al treilea, in ian 2005 inainte de embolizare eram pierduta rau - banuiesc ca analizele ti le recomanda el dupa ce te vede.Mie medicii la care am fost nu mi-au cerut decat eco.
Nu stiu cate fete de aici merg la Dr Tutunaru in prezent, pare-se ca putine....

Mada28, multumim pentru vesti! Mai aveti putin!Ma bucur mult pentru tine!Numai bine in continuare!

Happy, lume "noua"!Mult succes , sa auzim de bb curand!
Si cat mai putine probleme....

Sper ca si restul graviduztelor sun ok....Nicoleta (cu embolizarea )si celalate gravidutze si mamici cu fibroame( mai sunt atatea in afara DC - ului) infirma cu adevarat parerile unor medici....Bravo!

Mergi la inceput