Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna tuturor

Am intrat sa raportez si eu, mai ales pentru cele care urmeaza sau sunt in tratament cu Diphe, ieri am fost la cabinet la T si dupa ce mi-a facut ecografia s-a declarat invins! Diphe n-a dat in final rezultatele pe care le astepta el si uterul meu arata in continuare ca un sac cu nuci de toate formele si marimile. Ideea e ca nu vrea sa ma mai opereze, ca n-are ce, adica in mod normal ar trebui scos tot uterul, iar daca ar incerca sa imi scoata cat mai multe fibroame, a zis ca raman prea multe aderente si in cazul unei sarcini (asa cum vreau eu cat mai repede) nu e deloc bine. Nici macar pe cel istmic (in gatul uterului) nu vrea sa-l scoata, ca ala pune probleme de conceptie, a zis ca dupa 6 luni daca nu raman, sa trec la inseminare .

Pe de o parte ma bucur ca am scapat pe moment de operatie, pe de alta parte, iarasi sunt in ceata, am mai pierdut inca 6 luni degeaba, ma gandesc din ce in ce mai mult sa trec la treaba cu D-zeu inainte si asta e, fie ce-o fi!

Nicooleta, totul pt. o cauza nobila, multa bafta in continuare, sa faci o leoaica puternica si sanatosa. Abia astept sa ne trimiti poze cu voi doua!

Teonikol, facem intrecere? sa vedem care ramane prima

O vara frumoasa tuturor fetelor de aici, multa sanatate, tratamente cu efect, bafta la bb , nastere usoara si bebici cuminti si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Nicoletaam scris mai sus, nu am noutati, doar ca trebuie sa mai rezolv niste probleme de sanatate, care imping incercarea pentru bebe pana in septembrie-octombrie, sper ca in timpul asta sa nu se revolte fibromul ala ratacit. Iti tin pumnii pentru nastere, plec o saptamana si nu mai pot intra pe net dar cand ma intorc sunt convinsa ca o sa aflu noutati vesele! Reeditez, acuma am citit ca ai cezariana pe 15! Pai atunci o sa fii tot cu burtica si saptamana urmatoare! Dar noi avem rabdare, ea sa fie sanatoasa si sa iasa la momentul optim! Abia astept sa o cunosc (virtual) pe colega de zodie, micuta leoaica!
Bluel, m-am intristat cand am citit e-mailul tau desi tot raul poate fi spre bine. Dumnezeu stie mai bine care e solutia pentru fiecare, probabil ca la tine e mai bine fara operatie. Pe de alta parte ma cam enerveaza faza cu Diph, faptul ca inca o fata a dat rateuri la tratament. Sti ca eu am fost prima patita. Si m-am cam dereglat, mi-a venit ciclul tot aiurea si ca bonus mi s-a agravat puternic celulita din dotare! Dar toate pentru un scop nobil! Ne luam la intrecere cum sa nu! Tu vei avea vreo doua luni avans fata de mine, dar nu ma las!
Pup fetele toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Dragele mele dragi

Chiar mi-a fost dor de voi...

Ma gandesc io asa...suntem toate tinere si cu atatea probleme...Dam dintr-una intr-alta. Eu mi-am propus sa uit putin de toate cele grele sau macar sa le vad altfel.
Si eu m-am ingrasat dupa diphereline. Dar eu am renuntat si la tigari si am si stat in pat vre-o 2 luni. M-am ales cu 8 kg in plus. Asta e! Sa mai am si asta pe cap?
De fibrom...mi-as mai face o ecografie ca parca nu imi vine sa cred ca nu mai e acolo. Mai vreau sa fac si papa nicolau ca am facut si o conizatie in 2006. Si tot asa...
Dar feteleor, pe mine nu ma puneti la concurs?...

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Se pare ca numai eu mai bantui pe aici , fetele sint sigura ca au plecat in concediu, de unde le doresc sa vina cu bb! Eu am fost in concediu la sf. lui mai crezand ca acum o sa ma operez , dar tot raul spre bine, sint iar libera sa zbor...
Ada_b, cum sa nu te primim la start? ai dreptate, cam toate avem probleme si o sa venim la start in functie de functie....Am urmarit prin ce a trebuit sa treci si tu , acum e timpul sa vina si soarele pe strada ta! Cat despre Diphe, da, si eu am luat 3 kg, dar in final am ramas doar cu 1 kg in plus fara nici un fel de cura, ca ar fi si greu in conditiile in care eu mananc cat si colegii mei baieti , plus ca sint si chocoholica. Vroiam sa te intreb de ce ai renuntat la T in cele din urma. (poate imi dai PM)

Teonikol, eu am inceput deja sa citesc acatistul Sf. Parinti Ana si Ioachim...preventiv

Fetelor, stiti pe cineva de pe aici sau din auzite ca a ramas insarcinata si a putut duce sarcina la capat cu uter plin de fibroame (aproape 4 cm), dintre car eunul istmic (in gatul uterului)? Incerc si eu marea cu degetul

Garvidutele noastre ce mai fac?

Pup toate fibromatoasele fara exceptie!

Mergi la inceput

Arinna, am uitat , cand ai timp schimba si la mine 2 lucruri:

1. am facut 34 de ani
2. tratament cu Diphe, apa de ploaie

Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

BUna fetelor
Bluel, imi pare tare rau, dar nu uita ca cel de sus are grija de noi si asta este valabil pentru toate fetele. E greu sa mai treaca 6 luni,,,,sa mai faca nenea doctorul inca un experiment pe organismul tau,,,e greu,,,dar nu imposibil, cum o vrea BUNUL DUMNEZEU.
Ada_b da-le incolo de kilograme, importanta este santatea ta ,vei avea timp de luptat cu ele. Sa faci tu un ingeras si ai sa vezi cum se duc la vale kg, mult succes.
Eu acum sunt lupul moralist ca si eu am luattttttttt,,,,,,,,mamaaaaaaaa,,,,,20 kggggggg,,, dar ce mai conteaza,,, bebelina sa fie sanatoasa . Deja imi fac planuri de slabire, etc, etc,,, poate ma vezi dupa nastere o puturoasaaaaaaaaa, mai ales daca alptezi nu ai voie cure de slabire si nici sport ca strici laptikul la bebel. Dar ce mai conteaza,,,,termin cu astea si cu kg astea oribile,,,va promit eu
Teonikol promit sa te atept si apoi nasc, abia sapt asta termin duphastonul si,,,, asteptam.
Fetelor parca bebelina simte ca ma asez la calculator, e jaleeee,,,loveste cu picioarele le ficatiii,,,nu-i place deloc muzica si pozitia pe scaun, asa ca,,, fuguta in pat,,,m-am saturat de tot
Maine mergem la un nou control manual la nenea doctoru,,,poate se rupe apa abia astept
Va puuuuuuuuuuuup pe toate, aveti grija de voie si astept noutati.

37+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, azi dimineata am fost la nenea doctolu si,,, trebuie neaparat sa o tin pana pe 15/20 august. Este un bebelus mik, chiar daca mamy si taty sunt doi "pucei". Mi-a prescris in continuare duphaston si sa stau cat mai cuminte,mmmmmm,,,,,,, s-o creada el pe asta,,, oricum dureri voi avea dar datorita medicamentelor nu se dechide colul.

37+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Va pup fete dragutze

Eu sunt prinsa rau cu treburile in continuare, ieri a venit CM asa ca nimic nou...

Bluel, ca fapt divers, eu am facut 40 . Nu stiu cum sa procedez cu varsta, ca pe listutza e bine sa ramana cea de la data inscrierii si cu problemele de la acea varsta, plus data aparitiei fibroamelor.Cred ca o sa specific acolo ca varsta e cea de la data inscrierii, ca nu are rost sa modific de fiecare data si nu ar mai corespunde cu situatia descrisa acolo-varsta , simptome etc- ca la fisa medicala.Doar daca aveti voi alta solutie
Ce rau imi pare ca Diphe nu a avut rezultate,o sa specific....Si eu sunt cam tot in situatia ta, cu mai multe fibroame.Cum spuneam, in alte tari, Canada, Belgia-ce stiu eu-nu considera ca fibroamele sunt cauza de infertilitate, poate trompe infundate sau varsta etc....asa ca nu-ti pierde speranta-si mie mi-au propus inseminare dar nu vor sa-mi faca fara HSG si nu vreau sa fac chestia asta....

Nicoooleta, stai cumintzica, mai e putin!!!!!!!

Ada,sa iasa f bine eco si papa!
Teonikol,succes mult in rezolvarea celorlalte probleme!
Slimateima bucur ca fetitza e bine !

Mergi la inceput

red]Arinna[/red] , da, ai dreptate, e foarte bine asa. Ce varsta? Lasa, ca suntem tinerele si pana la menopauza o sa facem noi un bb!
Acum serios, eu m-am apucat de lucru la liber (pt. ca pana acum m-am protejat mereu in ideea sa extermin mai intai fibromul, apoi fibroamele ), dar habar n-am daca instalatia (trompe, etc) merge, vom vedea pe parcus....drumul abia incepe! Dar oricum nu ma stresez, daca e bine, daca nu iarasi bine!

Va pup pe toate toate si sa auzim numai vesti bune dupa vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Bluel,Asa si eu cu protejatul, pana m-a prins 39 protejandu-ma ca imi era frica de fibroame.Si cand am venit aici mi-au zis astia sa uit de ele ca varsta doar e o problema.Asa ca dati bataie!Cine incearca mult reuseste pana la urma! Am pirtene de 36-38 care au ramas, 3 sunt insarcinate acum una a doua oara la nici un an de primul bb!Eu nici nu stiu ce sa zic, ma asteapta cursuri la colegiu si nu stiu cum le-as imparti pe toate,...ca altfel nu a ce sa fac aici......

Va pup!

Mergi la inceput