Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Bluel, sa nu iti fie frica de laparo, e adevarat ca eu am facut doar histeroscopie, dar am vazut pe forum o gramada de fete care au facut laparo si nici una nu s-a plans prea tare. Eu zic ca o sa fie bine. Hai curaj, ca sa ne luam de mana la incercari! Se pare ca la tine, diph are efect daca tot nu iti vine ciclu! Asa ca fii optimista!

La mine, se pare ca s-a amanat momentul incercarilor pana prin septembrie, cand sper sa imi termin de rezolvat restul problemelor de sanatate. Ma cam enerveaza amanarea asta, ca mi-e frica sa nu creasca fibromul iar, dar...cu Dumnezeu inainte!

Irina, eu am facut histeroscopie operatorie (fibromul meu se vedea la eco, fiind mai mare, detaliile le gasesti pe prima pagina). Fata de cazul meu cred ca sunt ceva diferente, pentru ca eu am ramas insarcinata cu fibrom, dar am pierdut sarcina, am operat o parte din el histeroscopic (al meu era si in perete, foarte aproape de seroasa, asa ca nu s-a putut scoate tot din prima sedinta de histeroscopie, a mai ramas cam 1,5 cm in perete si doctorul a zis ca restul acesta nu ar trebui sa puna probleme in sarcina; mi-a dat unda verde la bebe dar din cauza altor probleme de sanatate, inca nu am incercat sa mai raman). In cazul tau, fiind doar submucos, cred ca ai noroc sa ti-l scoata pe tot prin histeroscopie. Daca nu ai ramas insarcinata pana acum, fibromul poate fi o cauza, uneori, asa ca extirparea lui poate duce la sarcina. Toate astea le spun din ce am citit pe forum si pe net, experienta mea personala nefiind intrutotul ca a ta. Apropo de chiuretaj, eu stiu ca fibroamele submucoase se pot rezolva si prin chiuretaj si prin histeroscopie, dar e de preferat histeroscopia pentru ca la chiuretaj se lucreaza putin 'pe orbeste', la histero, dr. vede pe monitor ce face. Ce nu inteleg, este de ce nu ti-a facut atunci si operatia, dar poate ca nu erai pregatita, de obicei se face cu anestezie generala. Acum nu stiu ce sa zic, ori dr. se gandea la histeroscopie operatorie si ti-a zis chiuretaj ca sa intelegi cat de cat despre ce e vorba, ori chiar prefera varianta chiuretajului. Ce pot sa iti spun este ca nu m-a durut deloc, nici in timpul, nici dupa operatie, am stat in spital doar de pe o zi pe alta, recuperarea fiind foarte usoara. Daca te mai pot ajuta cu ceva poti sa imi scrii dar s-ar putea sa iti raspund mai greu pana in august, deoarece sunt mai tot timpul plecata. Oricum cred ca ar trebui sa il intrebi pe dr. ca sa iti spuna exact ce iti va face. Mult succes!
Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Bluel, Teonikol,, multumesc mult pentru raspuns.
Eu am facut histeroscopie diagnostica, cu anestezie locala si banuiesc ca dr. a vrut doar sa vada ce e inauntru si de aceea nu a umblat deloc la fibrom. Mai am si trompa dreapta obturata si zicea ca dupa ce rezolvam cu fibromul sa incerce sa cateterizeze trompa....
Acum.... stau si astept pina in august si ma rog la D-zeu sa se rezolve toate si sa ramin insarcinata, ceea ce va doresc si voua din tot sufletul.
Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Vad ca toate fetele de aici au fugit de canicula! pe unde imi umblati?

Eu raportez, mai ales pt. toate fetele care isi fac griji cand revine cm-ul dupa Diphe: la mine a venit invazia la fix 89,5 zile . Trebuie insa sa imi fac curaj sa ma duc la T saptamana asta sa vedem daca mergem la bal sau la spital!

Nicoleta, ce faci, cand vine bebelina?

Pup toate fetele si va doresc vacante frumoase si fertile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-edi spune:

Arinna pt tine
(stim noi de ce).
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Am observat si eu ca fetele sunt in concediu! Nu-i nimic. Vacanta placuta. Ne prinde bine sa nu ne gandim tot timpul la problemele noastre.

Eu ma apuc de bebe din septembrie...Am zis ca din concediu vin cu bebe mic!

Pupici la toate fetele!
Teonikol ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ada_b

Am observat si eu ca fetele sunt in concediu! Nu-i nimic. Vacanta placuta. Ne prinde bine sa nu ne gandim tot timpul la problemele noastre.

Eu ma apuc de bebe din septembrie...Am zis ca din concediu vin cu bebe mic!

Pupici la toate fetele!
Teonikol ce mai faci?

ada

Sa-ti ajute Dumnezeu! in cele ce-ti propui...
cat depre concediu ...eu mai am de asteptat...dar am vazut ca nu mai intra nimeni , am zis sa nu vb singura ca e urat tareee...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Salutari fetele!
Intru mai rar pentru ca sunt mai mult plecata. Ada, nu mai am nici o noutate in ce ma priveste (but sometimes, no news means good news!), asa cum am mai spus, alte probleme de sanatate, ma fac sa aman proiectul bebe pana prin septembrie si din ce spui tu se pare ca vom fi colege de asteptat barza. Ma cam darama psihic timpul asta care se scurge fara incercari dar si cand incep...sa te tii!
Nicoleta, tinem deja pumnii sau sa mai avem putintica rabdare, parca prin august, nu?
Pup fetele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, noi suntem binisor, a venit nenea doctorul din concediu ,,,,,,,am fost la echo,,,,,avem 2500 g si suntem pe traseu adica numai bine asezata pentru nastere. Medicul zice ca trebuie sa mai stea, e prea mica in greutate. In rest URGENTE - CASA SI INVERS. Dar deja m-am obisnuit, ma cunosc toate asistentele, toti medicii,,,,,,,,,,e tzuperrrrrrrrrr.
Acum cateva mesaje ma laudam ca spal covoare, perdele, etc etc,,,,,,cu burtoiul astaaaaaa,,,,,,,,abia ma basculez eu din pat. De la caldura bebelina scoate maini, picioare prin coaste, etc etc mishtooooooooooe super senzatia cand iti intinde pieleaaaaaaaa. Oricum medicul zice ca cezariana va fi pe 15 august acum sper sa nu iasa ea pana atunci deoarece gata cu duphastonul, medicamentul care mentinea sarcina. De acum noi ne asteptam zi de zi sa se rupa apa
ADA B mult succes, sa fie cu noroc
TEONIKOL tu ce faci? Noutati?
BLUEL poate mergi la bal nu la spital, bafta multa

36+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Nicoleta, ma bucur mult pentru tine, abia astept si eu sa apara bebelina ta si sa ne bucuram toate!

Si eu sunt foarte ocupata, de aceea intru mai rar, nu am avut internet, telefon, m-am mutat in alt oras, e epuizant ce se intampla...m-am mutat de multe ori dar niciodata nu a fost asa greu, pe fuga,la casa noua nea asteptat o surpriza neplacuta- trebuie sa schimbam mochetele in doua camere si in plus sa terminam de vopsit peretii asa ca dormim pe unde apucam dintr-o camera in alta si nu putem aranja casa tootal inca cateva saptamani- pana poate sa vina tipul care pune parchet...suntem foarte obositi si nu avem o clipa de liniste.
Acum daca ne-am pus in sfarsit netul mai pot sa dau si eu pe aici sa vad ce mai faceti...
Va pup si va doresc toate cele bune, tuturor!

Mergi la inceput