Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

desi nu am noutati mai intru din cand in cand sa va urez multa sanatate si numai bine la toate fetele ...
cam peste o luna am sa vin in Ro sa fac ceva mai amanuntit caci cu astia aici mori cu zile... au f. multe aparate si bune dar pacat ca ei habar nu au ce-s cu ei .. ei nu toti dar se pare ca eu am dat doar peste incompetenti

STEFANIA+15Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine

foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Buna dimineata,

Testul nu a iesit pozitiv, dar, asa cum ziceam ieri aveam un feeling. Nu sunt necajuta chiar deloc. Asa ma pot tine in continuare de Pilates sa arat si eu mai bine cand plec in concediu. Voi reincerca abia din luna septembrie.
Va doresc un wend placut si spor la treburi prin casa daca nu cumva iesiti la un gratar....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ada, succes mult data viitoare !

Slimatei, aceeasi problema e si in Canada, daca nu faci ca ei nu-ti mai fac interventia de exemplu si am amuzit tot felul de nenorociri, boli nedescoperite la timp,programari la 6 luni( si eu am una la reumatolog,la 6 luni)operatie peste infectie si intins infectia etc.Si mai au si conceptiile lor care difera mult de ce stiam in tara.Nu ca acolo ar fi mai bine, ca as fi ramas fara uter si ovare de mult daca ma luam dupa ei dar trebuie sa avem si noi ceva cunostinte ca sa luam singure decizii ca ne ciopartesc astia.macar in Romania te mai intelegi cu ei, mai mergi la altii, aici mergi la cine esti repartizat si eventual la inca unul daca vrei sa mai auzi o opinie.

Mergi la inceput

e un pic aprox. cu ce ai spus tu.. mie pt. o eco morfologica dr a tb sa scrie ca sunt in sapt. 23 caci altfel imi dadea program. dupa ce nasteam....
problema e ca majoritatea au intentii bune dar nu stiu medicina.. ce sa-i faci?
macar la noi mai merge cu o atentie si din cati am intalnit eu in Ro. se pare ca au ghicit din start fara sa ma poarte pe la o gramada de cabinete..
aici am avut o prob. cu o ureche care s-a complicat in fine pana la urma s-a ajuns rau de tot si ei dupa un an jum inca nu stiau ce as putea eu avea...am facut tot felul de radiografii, controale la 3 medici particulari si 3 spitale.. ciudat dar fiecare isi dadea cu parerea si nici un diagnostic nu era la fel.... imi dadeau antibiotice din ce in ce mai puternice ca la un moment dat o luam razna rau de tot..incat nici nu mai stiam ce e cu mine.
la un moment dat am spus stop la tot si mi-am tratat doar durerea cu paracetamol, caci aveam niste dureri ingrozitoare sunt sigura ca daca ar fi sa nasc natural si ar fi dureros ar fi o joaca de copil pe langa ceea ce am patit ... simteam ca-mi rupe cineva maxilarele cu un patent, e urat tare,tare de tot....si dupa ce am intrerupt orice tratament caci oricum org. se obisnuise si nu mai reactiona in nici un fel, dupa un tipm totul a luat sfarsit...
e foarte,ff ciudat cum , de ce , cert este ca de 4 ani eu nu am mai avut nimic, si Dumnezeule, sper sa nu se mai intample niciodata si nu doresc nimanui ....dar sunt sigura caci daca eu as fi putut veni in perioada aia in Romania dr. nostri ar fi stiut despre ce era vb...asta a fost norocul meu..tb sa trecem si prin astea...

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna fetelor, azi intram pe forum cu noutati
De dimineata iar am luat calea spre spital la ORL si ginecologie. Cum va spuneam intr-un mesaj anterior medicul meu ginecolog este in concediu si azi am mers la colegul dansului, de fapt, initiatorul medicului meu. Aici ,spre fericirea mea medicul era pus la punct cu tot dosarul meu, se astepta sa-l vizitez. Foarte amabil m-a intrebat: gata? S-a rupt apa? Eu zambind i-am zis ca nu si ca medicul meu mi-a dat toate sperantele ca voi naste dupa 15 august dar dansul. Cica dansului i-a transmis ca e timpul Oricum am plecat la sectia de ORL foarte multumita si foarte optimista ca nu sunt lasata de izbeliste. Foarte amabil dansul mi-a dat numarul de telefon si sa-l deranjez la orice ora cand va sosi momentul, pana vine medicul meu.
Foarte multumita am urcat sus la sectia ORL, aici bummmmmmmmmm, i-am explicat medicului ca nu tolerez nici o picatura in ureche si sa-mi dea altceva. Am asteptat cateva minute si apoi fuguta in cabinet la microscop, aici dansul spune ca urechea si-a mai revvenit si pune un medic rezident sa se uite si el. Acesta ma analizeaza cam 2 min si se intoarce la dansul si ii spune: dar doamna nu mai are decat un sfert de timpan. Nici nu va imaginati ce fata a facut medicul, a inceput sa se balbaie si din una in alta ca,,, de la otite repetate s-a macerat acel scotch medicinal pe care el l-a pus acum 7 ani. Iar acum nu poate sa-mi faca mai nimik, trebuie sa suport alte picaturi care mi le-a dat, vreau nu vreau trebuie sa torn in ureche. Am sa o fac si pe asta, stiu ca 5 min ma dau cu capul de pereti dar o sa pun, macar sa treaca. Or
Oricum mai am o luna, mai am timp de multe boli
Acum sa va povestesc nazbatiile celei din burtika, mai fetelor, cum se da taty jos dimineata din pat sa plece la vivici incepe bosoleala. Am zis o zi, doua ,trei ca e ceva obisnuit dar de unde, sambata si duminica doarme pana la 9, mamaaaaaaaaa, o ciupesc eu sa mai de-a din picioare. Comunica foarte bine cu taty telepatic cred, eu cu siguranta voi fi pe locul doi in viata ei. Daca nu misca il chem pe taty sa-i vorbeasca, nu spuneti ca in momentul in care ii aude vocea incepe si se intinde, scoate o mana un genunchi. Oare credeti ca sunt eu anormala sau chiar e telepatie cu taty?
Va dorim o zi buna, un pupik pt fiecare in parte si sanatate multa de la mine si ingerasul meu

33+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

...Daca nu misca il chem pe taty sa-i vorbeasca, nu spuneti ca in momentul in care ii aude vocea incepe si se intinde, scoate o mana un genunchi. Oare credeti ca sunt eu anormala sau chiar e telepatie cu taty?....

BB meu inca nu a miscat, il astept sa ....dar am auzit de la feteca asa e cica cand e tati cu ei atunci sa zbate mai tare, nustiu ce-or fi vrand sa demonstreze dar imi imaginez ca tb sa fie asa de frumos...

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna SLIMATEI, cine stie cum comunica ei,,,important este sa fie apropiat de unul din parinti caruia sa-i zica toate secretele, ca voi fi eu ca va fi taty,,, nu conteaza.
Mai ai putin, trebuie sa simti si tu fluturasii, la mine a miscat la 15 saptamani , am simtit deoarece placenta este inserata spre exterior si din acest pdvd am simtit mult mai devreme. Toata lumea ma contrazicea, inclusiv medicul de familie, dar eu i-am lasat in pacea lor. Oricum e un sentiment superb sa-ti simti burtika valuri, ma refer acum la 8 luni. Chiar daca cateodata este dureros ca baga niste picioruse in ficat sau in coasteeeeeeeeeeee dar ma masez usor si se retrage. Poate asta este motivul pt care nu-i place, dar nici eu nu suport .

33+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396

Mergi la inceput

mie iar mi se pare ca l-am simtit pe bb dar e curios.... de fiecare data in acelasi loc ..... saptamana trecuta am simtit 3 zile la rand in acelasi loc cam la aceeasi ora... si de atunci doar ieri seara doar o simpla impinsatura...dar ca o intepatura,... o fi el?bine ca eu sunt si mai plinuta acum aveam cateva kg in+ si pana acum am mai pus alte9... multisor si ma gandesc ca daca sunt lata de bazin el are unde se balaci si deasta nu-l prea simt...

STEFANIA17Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...

foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinach spune:

Buna ziua fetelor.
O rugaminte MARE la voi.
Am facut de curind o histeroscopie si mi-a spus ca am un nodul sumucos (fibrom) de 2/2cm (mm ar fi prea mic banuiesc)si doctorul mi-a spus in august sa-l caut sa-mi faca un "mic" chiuretaj pentru a-l scoate...
Am un an de zile de cind umblu la alt doctor pt. a ramine insarcinata si doctorul la care m-am dus acum mi-a gasit fibromul.
Am ramas fara cuvinte cind mi-a zis ce a vazut la histeroscopie si.... am uitat sa-l intreb cum adica "mi-l scoate prin chiuretaj" si ce sanse am sa ramin insarcinata dupa aceea.
Am inceput sa citesc pe forum ce ati scris despre fibroame, dar.... de la capitolul 1 pina la 18 e mult si nu mai am rabdare. Pina reusesc sa citesc tot ce ati scris aici, poate imi spuneti va rog daca ati facut si voi chiuretaj pentru a scoate fibromul si daca ati ramas insarcinate dupa...
Va pup si va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Irina, cred ca doctorul are dreptate cand spune ca trebuie scos fibromul tau, pt. ca fiind submucos, adica in cavitatea uterina, se poate mari si poate afecta fatul. Eu nu stiu sa iti dau detalii despre "chiuretajul" asta, poate vede Teonikol postarea ta si te ajuta, stiu ca ei i-a fost scos fibromul histeroscopic. (daca tie ti-a facut histero de ce nu l-a scos atunci? sau incurc eu borcanele cu termenii astia? )

Fetelor, pt. mine nimic nou sub soare, astept si iar astept cm-ul, azi e ziua 87, chiar nu stiu ce sa fac, sa mai astept sau sa-l sun pe Dl. Dr? Eu as mai astepta, pt. ca sper sa mai scada monstrii neavand ciclu , dar mai ales pt. ca parca mi se face frica de laparo!

Va pup pe toate

Mergi la inceput