Fibrom uterin (18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Arina, Teonikol, va multumesc mult!

Ela, ceaiul il beau in fiecare zi, in ultima vreme, nu mai am putere...dar cel mult 2 zile pe saptamana fac exceptie.
Cand incepi tratamentul trebuie neaparat in fiecare zi, fara exceptie. Eu am stat acasa la mama vre-o 3 luni si imi facea ea ceaiul. Era taaare bine. Si mancarica. Ca eu nu puteam sa ma ridic din pat.
Terapeutul e in Zalau. Prima sedinta (in februarie) a durat 18 zile, 5 zile pe saptamana. Fibromul trebuia sa se resoarba dar s-a necrozat, ca atare am inceput a doua sedinta dupa ce am iesit din spital si a durat 12 zile.

Nu terapeutul te vindeca (omul). Dar intram in alte discutii si nu e locul potrivit.

De la diphereline (1 fiola luata in februarie) cred ca ma niste cred ca am rams cu ceva nasol. Sunt extrem de depresiva. Nu am chef de viata, de nimic. Stiam de efectele secundare, dar nu am crezut ca imi poate schimba viata chiar atat de tare. Eu eram prietena cu toata lumea. Acum stau retrasa nu pot socializa cu nimeni. Noroc cu voi aici. Ca asta fac toata ziua stau pe forum si citesc.

Hai ca o iau razna iar
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela35 spune:

Ada, eu am facut niste sedinte de bioenergie la Bucuresti, 2 serii a 7 sedinte, dar nu am vazut vreo imbunatatire, doar unul din fibroame aparea ca a scazut cu 2 cm, cel cu vascularizatie f redusa. O cunostinta a scapat de un nodul la san, chiar daca temporar, ca acum dupa vreun an au reaparut in alt loc. Cel la care am fost eu fusese destul de mediatizat intr-o perioada, erau oameni multumiti in sala de asteptare, chiar o femeie care se dusese pt altceva dar scapase si de fibromul din dotare.
Te intreb ca m-a pus pe ganduri afirmatia ta, daca nu terapeutul te vindeca atunci ce anume?
Irigatiile le-ai facut tot asa zilnic?
Pentru depresie ai incercat ceva naturist? Sau alopat?

Nicoleta, esti o norocoasa ca ai gasit un medic cu care sa comunici, ideea e ca medicii nu prea au rabdare, sunt rutinati , ginecologii cel putin haituiti intre spital si cabinet privat, eventual si cursuri cu studenti, si pe de o parte ii inteleg si pe ei ca nu mai pot, oameni sunt, dar nici ca pacient nu e placut sa te simti ca pe o banda rulanta pe care ti se pune repede un diagnostic ti se spune asta tb sa faci, fara sa discute in detaliu ce implicatii sunt pt fiecare optiune terapeutica, asta daca iti da mai multe, ca de cele mai multe ori iti zice doar una, si la revedere...urmatorul. Mai ales ca e vorba de sanatatea ta.
Dar eu sper ca o sa-mi gasesc medicul cat mai curand!
Si f putini alopati iau in considerare terapiile alternative, desi afara sunt departamente in spitale care se ocupa de asa ceva.

Va pup!

Mergi la inceput

Ela, nu am facut irigatii pentru ca sangeram incontinuu. Pentru depresie nu am incercat nimic.
Azi ar trebui sa fac testul de sarcina. Dar de dimineata simt ca mi s-au inmuiat picioarele. Nu am curaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Ela, cand gasesti doctorul ala, sa ma anunti si pe mine! Sa stii ca si eu m-am gandit la varianta cu Austria, dar acum ca tot m-am apucat de Diphereline, stau cumintica si astept cm-ul (vorba vine , Doamne ce bine e fara, sa nu mai am hemoragii din 25 in 25 dezile, sa pot sa imi planific o iesire fara sa ma gandesc si la ciclu!)

Ada, capul sus, sint alaturi de tine, stiu prin ce treci apropo de depresie, eu am avut vreo 2 crize dupa a doua injectie incat mi-am spus, Hopa, stop, ca innebunesc, am luat de capul meu niste calmante (clasicul Extraveral din plante) si acum sint ok (nu stiu ce zic altii). Totusi ma tem ca se apropie cm-ul, ca parca iar am niste draci!
Multi pupici si multa bafta cu test-ul!

Si bineinteles ca pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Ela , iti spun si eu ca ma bucur sa te cunosc desi era de preferat sa ne intalnim pe o alta pagina. Si eu am pierdut o sarcina si acum, dupa o operatie, trebuie sa imi mai rezolv ceva probleme si de prin august, sper sa imi incerc si eu sansa la barza! Sunt foarte curioasa ce iti vor spune medicii din Austria. Sa ne tii la curent si sa ajungi repede mamica!

Arina, mi se pare mie sau m-ai confundat cu o gravidutza? Nu ca mi-ar parea rau! Sa sti ca eu dorm, nu am nici o treaba! Dar as vrea sa am!

Mada28, un pupic pentru tine! Ma bucur sa aud vesti bune, Doamne cat ma bucur si cata speranta imi dati voi fetelor, invingatoarele noastre!
Nicoleta, imi pare rau de borsulet dar nu stiu cum sa te ajut, nu poti sa vezi un alt doctor, pana se intoarce al tau?

Ada, daca inteleg eu bine ce ai vrut sa spui ca nu terapeutul te vindeca, poate te refereai la tine insati, la puterile care zac in tine. Cred ca pe alea ar trebui sa le folosesti, mai ales in cazul depresiei. Sincer, nu cred ca poate fi de la o singura fiola de Diph. Cred ca mai degraba, toate incercarile prin care ai trecut, ca sigur nu ti-a fost usor, au lasat ceva urme. Dar gandeste-te ca ai scapat cu bine si incearca sa iti impui tu sa fii vesela. Stiu ca e greu, toate temerile raman in subconstient. Eu am visat ieri noapte ca facusem un bebe, mic cat un degetel si toata lumea imi spunea sa il arunc ca nu e bun, iar eu ziceam ca a doua oara nu mai pot sa il pierd si ii imploram pe doctori sa mi-l dea. Am fost trista toata ziua si m-am gandit daca nu cumva o fi vreun semn, dar apoi m-am gandit ca nu e decat teama care mi s-a intiparit in subconstient, odata cu pierderea primei sarcini. Cred ca trebuie sa avem credinta si rabdare! Doamne ajuta sa fie bine pentru toate!
Pup fetele!

Mergi la inceput

Ada, Doamne ajuta sa fie testul pozitiv!!!
Am intrebat de irigatii pt ca la tratamentul postat de tine apareau si astea.

Bluel, am gasit un dr super, dar din pacate nu e ginecolog, e radiolog, ma poate ajuta numai cu ecografiile.
E drept ca sunt si cam obosita de cautari, mi-e si groaza sa nu ma mai destabilizeze careva, ca si asa stau prost cu nervii. Mi s-a recomandat si mie diphereline dar mi-a fost teama sa-l iau si pe asta, mai ales sdupa ce am citit efectele adverse, si am mai citit si de alte fete care au reusit cu naturiste si homeopate, dar si cu o vointa de fier. Si eu asa sper, ca asa cum am avut la 4 ani puterea sa refuz un an de zile orice ciocolata oferita pt ca trebuia sa tin regim in urma unei hepatite virale, chiar in absenta alor mei, desi eram innebunita dupa ea, sa reusesc si acum sa tin consecvent un tratament. Atat ca nu stiu care! Imi fug tratamentele in cap ca trenurile!
Si uite asa cateodata simt ca ma duc cu capul!!!

Pupici

Mergi la inceput

Teonikol, pe tine cand te auzim cu testele de sarcina ca mor de nerabdare? Am eu asa un feeling bun ca vei avea o bucurie cat de curand.

Imi aduc aminte de M28 cu mare drag, cand, de la inceput i-am urmarit "evolutia" cu diphereline si cand sa se apropie finalul tratamentului pentru a merge la laparo, a ramas insarcinata. Am plans mult de bucurie!!! Pupici M28!

Ela draga, e bine sa faci si irigatiile. Asa e complet tratamentul.
Bluel, multumesc!!!

Eu am crezut din tot sufletul ca va fi bine,fara nici cea mai mica indoiala. M-am rugat foarte mult, relatia mea cu Dumnezeu este alta in momentul de fata. Fara ajutorul lui nu realizam nimic. Am fost la multe biserici, manastiri. Dar astea se fac doar daca simti ca te ajuta, altfel...nu stiu ce se intampla. Terapeutul mi-a spus la inceput ca fiecare organism reactioneaza altfel. De exemplu prima sedinta de 18 zile mi-a zis ca e mai mult decat a facut unui bolnav de cancer. Nu reactionam asa cum se astepta. Deasemenea, mi-a spus ca e posibil ca boala sa nu se vindece, dar iti spune de la inceput daca te poate ajuta sau nu.

Oricum, cand vezi ca un om strain se roaga pentru tine din toata inima sa te faci bine, inseamna ceva. Iti da incredere.

Va multumesc pentru tot ce faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Teonikol,nu stiam unde,credeam ca la pagina 1 dar mi-am recitit mesajul si am vazut ca am gresit numele, da, ma refeream la Nicoleta, ca se chinuie cu insomniile-si ce rau este.
Sper chiar sa fie un semn ff bunpentru tine ! O sa gresesc cu nume de gravidutze pentru fiecare daca e asa!

Mergi la inceput

Teonikol, las' ca acusi postam la gravidutze!
Cat despre ce mai zic si cei de afara, o dr din Austria a spus sa astept 2-3 cicluri si sa ma pun iar pe facut copiii. E drept ca nu m-a vazut, a citit doar mail-ul cu detaliile. Oricum a fost o raza de speranta ca eram rau de tot cu psihicul, disperare maxima!
Pe aici numai fete ingrijorate vedeam si mi-a prins bine sa-mi spuna cineva ca sunt altele si mai grave, chiar daca stiam asta.
Nici acum nu ma laud ca stau prea bine cu moralul dar lucrez la asta.

Ada, am citit intr-o revista de naturiste ca ceaiul de sunatoare e eficient antidepresiv si anxiolitic.
Am vrut sa-ti trimit un PM dar ori nu stiu eu cum , ori nu se poate.

Fetelor, eu m-am gandit sa ma inscriu voluntar intr-un ONG ca sa ma mai linistesc, sa nu ma gandesc tot timpul la problemele pe care le am si sa le amplific. Nu stiu in care, daca are careva experienta in asa ceva rog sugestii/ informatii.
Cred ca mi-ar prinde bine si as mai reduce si din stresul de la serviciu.

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Dragelor, ca sa vedeti cat sunt de copil, atat de tare m-ati convins cu feelingurile voastre, ca mai ca imi vine sa imi fac un test, desi nu am prestat ca inca nu e liber la berze, pana cel devreme in august.
Dar musai trebuie sa fie un an bun pentru noi toate, ca bate un vant de energie pozitiva pe aici.
Va pupacesc ca am de lucru.
Ada, pentru linistire e buna si passiflora, teiul,...
Pupic pentru fete! De ce nu o fi fiind tocmai pe site-ul asta o 'smilies (maimutica)' tip barza?! Poate se simt administratorii si ne cadorisesc cu una!Pana una alta, pun unda verde pe post de barza!

Mergi la inceput