Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 21
nicooleta27 spune:
zeia o pauzaste, sunt eu proasta sau ceva se intampla?
33+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396
nicooleta27 spune:
curge,
cred ca ceva se intampla cu forumul
33+ fetitaaaaaaaa
slimatei spune:
multumesc nicoleta iti voi urma sfatul..sanatate si numai bine!
STEFANIA
+15
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin
Mada28 spune:
Salut
Nu am mai intrat de mult. Caldura ne omoara aici la mare. Eu sunt bine, bebe e tare activ. Nu ma pot plange decat de picioarele umflate. In rest pana acum (multumesc lui Dumnezeu) fibromul nu m-a durut chiar daca la 21 de sapt avea 10 cm.
Va pup si va doresc multi bebei.
O graviduta de 27 de saptamani.
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, durerile de ureche au cedat, in sfarsit,,,,,,,,,ma simt bine.

Mada 28 ma bucur tare mult pentru tine, mult succes in continuare.
La mine de la caldura bebelul este tare agitat, deja simtim talpa, genunchii, energica tare de tot.
Vroiam sa intreb gravidutele daca lor le curge sange din nas? 

Eu tot zic ca este de la medicamente dar nu cred, dimineata ma trezesc cu nasul infundat si pana nu sangerez nu se desfunda.
PUpik pe toate fetele
33+ fetitaaaaaaaa
Ela35 spune:
Buna ziua tuturor! Sunt si eu "posesoare" a 3 fibroame, de 4/6/8 cm in dimensiuni, plus uter fibromatos, si mi-e foarte frica de operatie, incerc tratamente naturiste si mesajul lui Ada mi-a dat mari sperante!
Ada, felicitari pentru perseverenta si, mai ales, pentru rezultatul extraordinar!!! Imi poti spune la ce bioterapeut ai fost? Si cate sedinte ai facut si la ce interval?
Ai tinut tratamentul 6 luni fara sa intrerupi nici o zi?
Mie asta mi-e f greu pt ca am deplasari la serviciu destul de frecvente, de cateva zile pana la o saptamana ca durata si de fiecare data cand am inceput ceva pe baza de ceaiuri si a trebuit sa intrerup ma gandeam ca tot ce am facut pana atunci e degeaba, si iar ma apucau angoasele!
Precizez ca am pierdut o sarcina la inceputul anului in saptamana 7, se pare ca nu din cauza fibroamelor, si imi doresc muuult de tot macar un copilas!
Va admir pe toate( va urmaresc de ceva timp) pentru lupta pe care o duceti! Ma doare sufletul cand vad cat de multe suntem si cata suferinta!
Bluel spune:
Ela35, Bine ai venit printre noi! Cine se aseamana se aduna!
Sper sa nu stai prea mult, sa le faci felul “monstruletilor” si sa treci la Odisee, printre cele cu burtici!
Eu (tot purtatoare de uter fibromatos cu mai multe galme) iti doresc sa scapi cu tratamente naturiste, din pacate, eu una am clacat dupa 7 ani de chinuri (cura cu ceai de marul lupului a fost singura eficienta in cazul meu), dupa m-am hotarat sa incerc si Diphereline (alt chin), fibromul subseros a scazut doar cu 0,5 cm, celelalte s-au mentinut, ba chiar au mai crescut, acum sint in stand-by si astept…..ce vrea D-zeu! La bal sau la spital!
Tie ce ti-au zis doctorii?
Mada28, m-am tot gandit la tine, ma bucur ca esti bine si tu si bb! “Monstruletul” tau ce mai face? Tot 10 cm are?
Nicooleta27, mai ai putin, ce-a fost mai greu a trecut, bine ca ti-a trecut si urechea, dar cu “borsuletul” pe nas cum ramane? Hai, ca trece si asta! 
Pup toate fetele! 

(nu le mai enumar ca sint multe multe si toate imi sint dragi)
Ela35 spune:
Bluel, ultimul dr mi-a spus ca nu am sanse sa pastrez o sarcina cu asa uter, ca a fost o minune ca am ramas insarcinata, si sa fac miomectomie, dar nu imi garanteaza ca raman cu uterul intreg, asa ca iti dai seama ce curaj mi-a dat!
Ma rog, au mai fost si altii care m-au trimis direct la histerectomie, de parca era asa ceva super lejer, ca am iesit plangand de acolo. Nu am gasit inca acel dr care sa aiba rabdare sa stea de vorba, sa-ti raspunda calm la intrebari si nu precipitat pt ca deja au trecut 5 minute si trebuie sa mai vada alte 10 paciente in urmatoarea ora. Sa vrea sa fie alaturi de tine! Cu siguranta exista dar eu nu l-am gasit, si am obosit sa fiu dezamagita si sa ies plangand. Asa ca m-am apucat de am trimis mails in Austria ca acolo aveam o cunostinta, am relatat povestea mea, si cei de acolo nu s-au speriat, mi-au dat sperante mari, sper sa ajung pana in septembrie la o consultatie, pt ca asta stiu si eu, ca nu poti sa evaluezi situatia clinica doar dintr-un mail. Sper sa fie cu noroc aceasta incercare.
arinna spune:
Buna fetelor dragutze!
Nimic nou despre mine,nici eforturi deosebite pentru bb nu am facut dar in jurul meu tot raman prietene insarcinate pe la 38 de ani, nu stiu ce se intampla anul asta si vad ca si aci printre noi se inmultesc bb-ii...asa ca felicitari Aurel_Cris!ma bucur mult pentru tine!
( da, eu ma ocup de prima pagina
)
Teonikol
,si eu sunt la fel cu somnul de cand ma stiu,e tare rau,mai ales ca nu ai voie sa iei nimic acum...
Slimatei, Ela35, bine ati venit printre noi!
Ada_b, prin cate ai trecut ...ma bucur mult ca pana la urma ai avut asa un rezultat bun cu fibromul mare, asteptam bb acum !![]()
Mada28,numai bine in continuare!
Fibroamele(majoritatea) cresc in sarcina,cica e normal, odata cu uterul...
Noela, te pup!
DJ mama
, mai treci pe la noi !Eu n-am facut HSG iar inseminare se pare ca nu vor sa-mi faca fara HSG!
Asa ca mai astept
Didi_edi
MadaS?Mioritza,Oanalu ce mai faceti?
Salutari tuturor-mai vechi si mai noi, ca tare multe mai suntem-
si numai bine !

nicooleta27 spune:
Buna ELA35, bine ai venit in clubul fibromatoaselor. Sa stii caci conteaza foarte mult sa ai un medic care sa nu te repeada, si eu am patit la fel cu Prof Dr. Horhoianu de la Universitar din Bucuresti. Un medic foarte bun, nu contest calitatile, dar MUT. Eu eram foarte disperata, deja eram insarcinata in 7 saptamani si dansul mi-a prescris Utrogestan, pastile care ma adusese in stadiul de leguma, si asta numai in 3 saptamani. Eu de la Galati nu-mi permiteam sa merg mai tot timpul la Bucuresti si il mai deranjam cu cate un telefon. La intrebarile mele raspundea foarte simplu: suporta draga!!!
Multumesc celui de sus ca am gasit aici un medic care are tot interesul sa ma ajute sa duc sarcina la termen, iar de dat afara din cabinet ca are alta pacienta nici nu se pune problema. Eu nu pot sa cred ca mai exista si asemenea doctori, raspunde cu calm la toate intrebarile mele , iar la telefon intotdeauna mi-a raspuns cu amabilitate. Sunt constienta ca si pt el sunt un caz nou, ma refer la embolizare si e normal sa-si de-a tot interesul.
Pupik pe toate feteleeee

33+ fetitaaaaaaaa