Fibrom uterin (18)
Raspunsuri - Pagina 28
nicooleta27 spune:
Buna,
ARINNA in ultima luna trebuie sa mergi la control saptamanal sa vada cu cat se scurteaza colul, nu e o placere sa bage mana in tine dar,,,,asta este procedura.
Dupa ce revin acasa cu inamikul cu siguranta o sa va relatez absolut totul, inclusiv poze.
Pupik , multumesc inca o data pentru incurajari.
39+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396
Bluel spune:
Nicooleta, eu iti spun de pe acum nastere usoara si un "Bun venit" pe lume fetitei tale! Te asteptam ...cu multe poze
Bafta! 
arinna spune:
Fetele curajoase care au mai facut embolizare
(de regula prin decizie personala (eu am aflat de la Tv si apoi net
si m-am hotarat, bine ca nu am intrebat alt medic inainte ca m-ar fi zapacit si n-o mai faceam poate,ca medicii sunt sceptici(dupa cum se vede, degeaba, doar pt ca nu au studii), cu exceptia celor de la Municipal, ce mai faceti? Cele care vroiau bb, nimic,nimic?Nu stiu cine vroia bb dintre voi, sa tinem pumnii!!
Break fast9,ai terminat tratamentul cu diphereline? UIrma miomectomia......sper ca esti bine!
Nicooleta,cu fibromull ce se intampla, il lasa acolo? A mai crescut/scazut?Unde e situat?
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, am intrat sa va zic ca de azi gataaaaaaaa, mergem la spital pt taote analizele si ce mai vor ei. Pupikkkkkkkkkkkkkkkkk. Arrina raspund cand vin acasa la intrebarile tale.
39+ fetitaaaaaaaa
http://new.photos.yahoo.com/balaban_nicoleta27/album/576460762394642396
arinna spune:
Nicoleta,
succes mult scumpica,sa decurga totul "ca la carte" si sa te refaci rapid...abia astept vesti si poze.....

violetan spune:
Pe cine intereseaza, apropo de fibrom. Aveam la inceputul sarcinii 2 fibroame mici de vreo 3 mm cel mai mare. In sarcina au crescut (6mm), dar nu mi-au creat probleme. Desi am incercat sa nasc natural, am avut contractii neficiente, asa ca dr a decis sa facem cezariana, dar nu neaparat din cauza fibromului. El a stat cuminte si nu a deranjat. Totul a decurs f bine, iar fibromul e la locul lui. Peste ceva timp mergem sa vedem cum mai stam. Ar trebui sa scada, din cate zice dr. Sper sa nu creeze probleme nici de acum incolo. Asa ca fetelor cu fibroame, mult curaj si multa credinta in Doamne Doamne si totul va fi bine. Pupicei!
Bluel spune:
Violetan, Felicitari! sa iti traiasca, sa fie un bb sanatos, mancacios si cumintel! Multumim mult pentru incurajari, tu esti dovada ca se poate! Din pacate, la mine tot uterul e plin de fibroame mai mari sau mai mici, dar tot sper sa reusesc! ![]()
Nicooleta, sinteti bine?
Mada, voi ce mai faceti?
Va pup pe toate 
Elena.2006 spune:
Buna fetelor!
Din pacate trebuie sa ma alatur voua si sper ca ma veti prii si poate imi impartasiti si mie din parerile voastre.
Datele pentru lista:
ce varsta aveti:28 ani.
-cate fibroame, ce dimensiuni, unde sunt situate(sau au fost), vascularizatie:un fibrom intracavital, situat la intrarea in uter
-cum le-ati descoperit si la ce varsta: descoperit in mai 2007, la controlul de dupa nastere, deci aparut imediat dupa ce s-a nascut fiul meu
-ce probleme v-au creat(simptome)de ex durere, sangerare,ciclu abundent,menoragii,metroragii: dureri de spate si in abdomen, ciclu abundent, stare de nervozitate, slabirea organismului, anemiere
-ce tratament/interventie ati facut:mi s-a prescris Exluton!? iar naturist am baut tinctura de tataneasa, ceai anitutumoral si de trifoi rosu.
-ce solutii/prognosticuri v-au dat medicii(embolizare, histerectomie, mimectomie etc,; daca sunt sanse de bb sau nu)mi s-a sugerat sa fac embolizare la o clinica privata din Bucuresti
-situatia in prezent:dimensiuni18mm/10 mm, acum 2 luni avea 11mm/12mm
-daca ati intentionat sa ramaneti insarcinate cu fibrom : nu
-daca ati ramas insarcinate cu fibrom:nu , sau nu se stie exact
-daca ati nascut ( de cand aveti fibroamele)
-daca fibromul a evoluat/involuat in timpul sarcinii si dupa: a evoluat dupa nastere
Momentat vreau sa mai merg si la alt doctor pt. ca nu am fost decat la unul singur.Acesta mi-a recomandat embolizarea la o clinica dar tarifele sunt foarte mari, cel putin pentru mine.Va rog din tot sufletul, fetelor care ati facut embolizare la Spitalul Universitar sa ma indrumato si pe mine, puteti sa imi dati si PM.
Ma bucur ca v-am gasit si am speranta ca asa va fi mai usor.Imi doresc sa mai am copii si sa ma fac bine. Asta va doresc sincer si voua. Va pup
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
Am 5 luni

Intreb si eu desi normal ca nu poti raspunde,te pup