Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 28
ana1980 spune:
Lora daca iti vine sa crezi nu stiu de la ce. In gat nu are nimik ca mananca bine, sinuzita nu are. Cu vreo 2 zile inainte a racit la burtica si cred ca-i legata de treaba asta. Sincer m-a bagat in ceatza. Si nici nu-i daunimik, decat ceva antitermice.
Eu cred ca-i asa acum ca-i mofturici, ca altfel nu o pot aduna de afara![]()
Ana
si
Casandra
crissandrada spune:
Eu sunt prezenta la apel...
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
mihaela amalia spune:
Buna ziua!!
Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dar am si eu o rugaminte la voi.Recomandat-mi si mie un orl-ist bun in Piatra.As dori sa merg cu fetita mea la un control si nu stiu unde sa ma indrept, caci de medici incompetenti sunt satula.
Multumesc mult
si o zi buna in continuare.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
lunna27 spune:
Am asa o stare nasoala,trebuie sa-i fac neaparat analizele lui Paul,e cam palid,ma gandesc ca o avea vreo anemie ceva,sper sa fie asta si nu ceva mai grav
sa vad popate obtin o trimitere de la medicul de fam. si ma gandesc ca nici nu stiu unde sa i le fac,poate ma duc la Poparlan!Abia astept sa-l iau de la gradi!
Criss n-am mai fost nicaieri,e tere greu sa ma urnesc de acasa de langa ei,eu as merge la tae -bo dar mai vine cineva? ca parca mi-e urat singura!!!Mi-a adus sotul niste pliante mici de acolo,ca el a fost intr-o seara sa joace fotbal,si am vazut ca se face seara de la 18-19,martea si joia cu o tipa instructor Mihaela Teodorescu.Mai este si ceva,niste combinatii intre step,tae-bo si pilates care se num. CARDIO,chiar suna interesant !Haideti merge careva??
Ana imi pare rau de Casandra,poate da Dzeu si nu e nimic grav si trece!Nici a mea nu are pofta de mancare deloc,ma chinui tare mult la amiaza sa o hranesc
cred ca e de la gat!
Va las,plec sa o culc!
Dana
lunna27 spune:
Mihaela din cate stiu eu tu esti din Bacau,chiar nu este la voi un medic bun??Eu cand am avut probleme cu cel mare am mers la o dr mai tanara,Petrescu parca ii zicea,facea la Micromedica.Acum nu stiu care-i cel mai bun dr,poate stiu celelalte fete
Sanatate multa!
Dana
mihaela amalia spune:
Lunna esti pe aproape
, mai exact din Buhusi sunt, si de aceea am apelat la voi, ca in Bacau eu nu stiu pe nimeni si nici aici pe forum nu m-a lamurit nimeni

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
crissandrada spune:
Dana mergem impreuna... ca si eu vreau dar singura nu ma duc... asa ca hai sa ne mobilizam si sa mergem.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
lunna27 spune:
Pai incepem de joia asta?
Lora felicitari pt poezioara Iustinei...e un inceput bun 
Dana