Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 27
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Dana, in primul rand cu tine am ce am...mi-ai facut-o, soro! Te-ai rugat tu sa muncesc de 1 mai si de aia a fost asa nasol afara si eu m-am apucat de curatenie generala...ieri am muncit toata ziua!!! 
Nu's ce m-a apucat, am fost de-o harnicie...sa nu fie de deochi! Numai geamurile nu le-am putut spala ca n-am vrut sa stea Iustina in curent. In rest...gresie, faianta, parchet, mobila...tot!
Adriana, asa am sarbatorit eu 1 mai...Ce face Lara? Cum s-a acomodat? Va place Piatra? Lasa ca la vara o sa va aratam toate imprejurimile, sa vedeti ce frumos e!
Ana, pai cred ca trebuie sa-ti pui geamuri securizate, pentru viitoarea fotbalista!
Casandra cum se simte? Multa sanatate!
Mira, deci un posibil ginerica...
Lasa ca il da fiica-ta pe brazda!
Laura, ai venit acasa? Cum v-ati distrat?
Criss, Ellinia, Iully, Carmen, Pisicuta, voi ce mai faceti? Cum ati petrecut?
Ionella, ati ajuns acasa? Ce face Alex? Parca am eu emotii pentru voi...imi dau seama ce bucurie e sa fiti din nou impreuna!

O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Dau,dau ca n-am chef de bataie,inca-s adormita rau
si poate m-oi vedea siii
......

Dana
lunna27 spune:
Lora asa-i c-am fost pocita la gura
??Las ca daca stateai te plictiseai ![]()
Adriana cum a fost aseara,v-ati distrat ori ba??
Ana cum e Casandra,a mai facut febra??
O zi buna la toata lumea,fug la treburi iar la cafea mai trz un pic!
Dana
LoraG76 spune:
A, stati c-am uitat sa ma laud! Am descoperit ca fiica-mea stie 2 poezii...si noi habar n-am avut! Le-a invatat singura, pe masura ce i le tot repetam noi: Tica, tica, tica, m-a batut mamica si Un pitic foarte mic. E de ajuns sa ii mai zici cate un cuvant ca ea spune singura restul. E tare incantata cand o laudam ca stie poezii si la sfarsit spune singura: bavo, Iustina si se aplauda fericita! ![]()
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Buna fetele
Casandra a facut febra si azi noapte dar eu sper ca-i va trece. Chestia care m-a enervat cel mai tare este ca vrea sa se uite non stop la baby Eistein. La calc nu pot sta de ea...si in dormitor la fel. Si trebuie sa stau cu ea in aceeasi camera
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Ana, imi pare rau ca a facut febra...oare de la ce?! Multa sanatate si aveti grija!
Cat despre calculator...acum intelegi de ce eu nu pot intra de acasa pe net? Trebuie sa ma lupt cu ea sa imi dea voie...
Dar macar a mea acum daca eu nu deschid calculatorul nu ma mai bate la cap toata ziua ca vrea filme...a trecut de faza asta. Insa a avut-o si ea, cam cand era la varsta Casandrei - non-stop voia filme, ca deja imi venea sa duc calculatorul de acasa!
Lora, mami de Iustina
crissandrada spune:
Buna dimineata. Suntem si noi pe aici dar am intrat in priza de dimineata...
Si Andrada a facut febra, tuseste si ii curge nasul. Si dr Petreovici e in concediu. Niciodata nu ii au medicamente dupa ureche dar acum m-am uitat pe o reteta mai veche si ii dau asa cum i-a mai dat el. Sper sa ii treaca.
In rest totul e bine.
Andreea am terminat si eu cartea. M-a impresionat foarte mult si vreau sa imi i-au si eu Adio Africa.
Lora sa imi spui ce si cum... Stii tu...
Dana ai fost la aerobic? Ce zici mergem la tae-boo??
Adriana bine ai venit in oras si acomodare rapida. Nu imi amintesc in acest moment cadn a ramas sambata sau duminica?
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
crissandrada spune:
Dana multumesc de cafea. Mi-a mers la suflet.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson