Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 29
LoraG76 spune:
Dana, imi pare rau sa aud asemenea vesti...
...pai pe Ana de cand o doare gatul? Oare de ce? Cat despre analizele lui Paul, nici eu nu stiu ce sa-ti spun..am auzit atatea variante, ca nu mai stii unde sa mergi - oricum, nu micromedica, dar am auzit ca nici la Poparlan nu e bine...eu stiu ca cel mai bine e la Medicaltest...sau in spital, la Roznov, daca are cine sa-ti faca o programare acolo. (dr. Petrovici, eventual). Eu acolo o sa merg cu Iustina, ca nu i-am facut niciodata analizele si chiar as vrea sa fiu mai linistita, cu toate ca nu da vreun semn ca ar avea vreo problema. Dar ma gandesc ca e bine sa i le fac...pe viitor, asta. Multa sanatate la copii si multa putere tie sa le treci pe toate cu bine! 
Lora, mami de Iustina
mihaela amalia spune:
Lora zici ca la Roznov e bine? Ar avea cine sa imi faca programarea si ar fi si mai scurt drumul
.Dr Petrovici ala e orl-ist sau ce specializare are?

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si
www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."
LoraG76 spune:
Mihaela amalia, dr. Petrovici e pediatru si eu, una, sunt f. multumita de el - mi se pare un medic f. rabdator si atent cu micutii pacienti. Bine, parerile pot fi impartite, nu? Are cabinet in Piatra, dar de ceva vreme nu mai lucreaza in spitalul de aici, ci in cel din Roznov. Daca are cine, poate merge sa-ti faca o programare acolo pentru analize - nu e sistemul ala de stai la coada ore in sir, ci se lucreaza cu programari.
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Unde-ati plecat, fratilor?
Adriana, cum iti petreci timpul in Piatra? Ai mai iesit pe undeva?
Lora, mami de IUSTINA
Laura25 spune:
Buna, fetele!
Ne-am adunat si noi ieri de pe drumuri, dar am avut atatea de facut prin casa, ca nu am mai apucat sa scriu si aici.
La nunta a fost super fain! Ne-am distrat foarte bine, mancare a fost f. multa si buna, bautura la discretie si pe alese, muzica f. buna si pe toate gusturile. Ne-am gasit un grup de fosti colegi de facultate si am incins o distractie ca in vremurile bune. Ne-am simtit super! Am dormit dimineata cateva ore la o matusa de-a mea, apoi ne-am intalnit din nou cu mirii si o parte din nuntasi la o pensiune din Suceava unde fusesera cazati si ne-am "dres" cu o ciorba radauteana delicioasa. Dana intrebai ce mi-am facut la par. Nu mare lucru, mi l-a fionat cuafeza si l-a asezat un pic. Era cam explodat cand am plecat de la ea, dar a avut dreptate, ca pana seara s-a lasat atat cat sa arate bine. Am fost f. incantata de ce mi-a iesit. Am pus niste poze aici
In rest, a fost bine si la mama. Numai duminica a plouat, in rest m-a luptat cu cei mici sa-i bag in casa. Nu prea s-au omorat cu mancatul, dar s-au jucat f. mult si au dormit f. bine (cu bunicii, asa ca am prins si eu 2 nopti de somn neintors).
Ana, Dana, Criss sanatate multa fetelor voastre, sper sa fie ceva trecator.
Lora felicitari Iustinei! Ai fata mare si desteapta!
Mihaela, eu nu te pot ajuta. Din fericire si noi si copii am fost f. sanaosi pana acum si nu am prea avut de-a face cu doctori.
Adriana bun venit! Acomodare usora va doresc si astept cu nerabdare intalneala!!
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
crissandrada spune:
Dr. Petrovici e in concediu 2 saptamani si asta e prima saptamana. Un medic orl bun din cate am auzit e d-rita Lujinschi si e chiar de copii parca... . O gasesti in policlinica dar e foarte aglomerat ca am vrut eu sa ma duc la ea dar m-am lasat pagubasa...
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Fetelor, merci! Pot spune ca m-am acomodat deja - cu Lara e ceva insa, ca si-a schimbat complet programul; ea care dormea mai mereu la pranz, acum refuza, se culca f. tarziu, dupa-amiaza o apuca crizele si urla si se tavaleste pe jos, daca ceva nu e ca ea (de oboseala probabil) - ce mai! e ingrozitoare.
Azi a dormit pana la 10 - n-mi venea sa cred si a fost tare cuminteeee - sper s-o tina tot asa.
Azi am fost fara net, ca sotul a inceput iar serviciul. La RDS a fost coada toata ziua, asa ca n-am putut sa intreb nimic. Voi stiti ceva de firma de internet CSC - cica ar fi pe langa primarie
Dana, aseara am iesit in oras si am ajuns pana la urma sa bem o bere la barul hot. Ceahlau. Restaurantul de vis-a-vis de parc se cheama Cozla (sotul tau parca a zis Lacto - sau el poate vorbea de altul). Era cu servete e masa, aranjat frumos - insa nici un client inauntru si nu am vrut nici noi sa intram
Lora, pai pana acum n-am facut mare lucru - ghinion cu vremea asta urata. Azi am iesit eu singura prin oras, am colindat pe strazi - imi place tare mult ca e asa mic si e si verde si ingrijit
Dupa-amiaza am aflat si care e celebrul parc Aurora
- nu e departe de noi, asa ca sper sa venim si noi at. cand mai iesiti voi.
Laura, misto ca v-ati distrat asa bine.Mai se cere o astfel de iesire.
Criss, a ramas duminica pe 6, in jur de ora 4 dupa-amiaza.
Si Criss, Ana, sper sa se faca cat mai repede bine fetele voastre, sa nu aud ca nu mai veniti
- Ana, poate o fi viroza din aia digestiva de care povesteau Ellinia si Iully
Andreutza, ramane sa ne vedem alta data - distractie placuta!
Lora, ce draguta e Iustina
- ce zici, nu mai vrei inca unul ca ea?![]()
o noapte linistita
Adriana si Lara
lunna27 spune:
Adriana peste drum de parcul ala de la hotel Ceahlau este un restaurant,pe vremuri se numea Lacto,acum nu mai stiu,Cozla stiam ca e pe langa parcul zoo.Sa vedem ce zic si fetele ca noi suntem la pamant cu iesirile
Scuze pt dupa-amiaza,nu puteam sa ies,o chemasem pe mama un pic pe la mine si trebuia sa-mi apara si sotul acasa,fusese la Galati,de obicei dimineata pe la 11-12 mai iesim in parc.
Laura dar ce eleganta ai fost,f f mult mi-a placut cum ti-ai facut parul,super
!Mai mai sa nu-ti recunosc sotul
parca s-a mai ingrasat....sau mi se pare mie!
Carmen de ce nu mai treci pe la noi??Ce face Ares??
Lora eu am disparut azi ca magarul in ceata
a trebuit sa merg eu dupa Paul,de obicei il ia taica-su,asa ca n-am mai avut cum sa intru,am fost cu tot cu Ana dupa mine,si dimineata la fel !Am vazut ca ti-ai schimbat semnatura 
Ana ce faceti?E mai bine Casandra?
Criss sanatate Andradei,sper sa nu fie grav,ai mei sunt bine deocamdata,nu i-am scapat in mai rau!
O noapte linistita la toata lumea!!
Dana
mira_m spune:
'Neatza, pai hai la o
!
De-abia am facut!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
AM T'EI ANI!!!!!!!!!