Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Adriana am fost cu avionul si ne-am intors cu masina.
Dana pai cum sa plec fara Andrada? M-am simtit asa de rau cand am plecat la Venetia fara ea incat acum am trecut pe acolo ca sa vada si ea unde am fost noi. Nu plecam aproape nicaieri fara ea.
Am uitat sa va spun ca a murit bunicul meu - tatal mamei mele cat am fost noi plecati. Imi pare rau ca nu am fost aici sau ca nu am trecut pe la el inainte de a pleca ca era bolnav dar m-am gandit ca o saptamana nu e chiar asa mult si ma duc cand vin. Nu am mai apucat.

Poze am facut cateva dar cu telefonul ca aparatul l-am lasat acasa cu gandul ca poate cumparam altul mai bun. Dar nu am cumparat.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna....nu ne-am mai auzit de ceva timp
am inceput serv si nu am inca net acolo...
am o mult de treaba...nu e introdus nimic in baza de date din februarie...si e darea de seama
si ma maiduc sa fac plati si la primarie...ca fosta sefa le-a amenintat pe fete ca la prima abatere le face referat...frumos nu?
si e destul de stufoasa documentatia la investitii ca sa o inveti de pe azi pe maine...
ati vazut si voi Proiectul telegondola

Ares mi-a facut ieri o surpriza- A Mancat de buna voie si nesilit de nimeni....azi a mancat cu un pic de mofturi
iar azi, sotul meu mi-a facut o surpriza- a venit la mine la serv cu un buchet imens de flori

sanatate multa fetelor si sper sa am net cat mai repede la serv si mai vb si noi

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Criss, condoleante pt. bunicul tau!
Si masina cum a fost adusa in Italia?
Pacat ca nu v-ati luat aparatul foto

Lora, despre ce gala a laureatilor vorbesti?
Cand va fi gata telegondola?

Lara doarme de la 19, a adormit cu sticla de lapte in gura, asa de obosita era.

o noapte linistita
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Gata. Am ajuns la zi cu cititul.
Carmen felicitari pentru noul job. Nu am inteles prea bine e la o scoala?
Iully felicitari pentru bb. La mine inca nu a aparut a doua liniuta.
Adriana masina era la socrii mei in Italia. Au luat-o ei in Italia asta vara sa o vanda acolo dar ne-am razgandit si acum am venit cu ea acasa. Pana la urma cum ramane cu intalnirea? La ce ora va fi? Mie imi convine ci cu copii si fara. Dar ca sa vorbim si noi mai in liniste e mai bine fara copii, cred.
Dana, Ana felicitari si voua. Acum putem spune cu adevarat sa suntem ca intr-o familie. Sa ma chemati la botez neaparat.
Andreea am auzit s eu de cartea asta. De unde ai luat-o si cat costa ca vreau si eu sa o citesc.
Dananu vrei sa merdi la VIP la ... na ca am uitat cum a zis Laura... tai-boo ... nu stiu cum se scrie.. am vazut un reportaj la televizor si mi s-a parut super dar nu stiam ca este si la noi.. si singura nu prea imi vine sa ma duc... Ce zici? Andreea tu nu vrei sa mergi?

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

merci Criss
da...sunt la sc Speciala Al Rosca
sper sa fie bine.....

Mergi la inceput

Am descarcat pozele http://new.photos.yahoo.com/criss80serg/album/576460762399275779

Acum ma duc la culcare ca sunt varza. I-am facut si Andradei baie si am pregatit-o pentru maine la camin. E si ea obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Buna seara, dragele mele!

Va salut cu drag si mi-e tare dor de voi! Sunt tare prinsa cu balamucul la serv.din nou ca mi-am luat cateva zile de concediu sapt. viitoare sa stau cu puiul meu acasa... vineri seara plec la el... si duminica ne vom intoarce cu totii!

Insa oricat de ocupata as fi, nu am putut sa nu intru sa va felicit, Dana si Ana pt ca va "incumetriti"

Va pup dulce!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Buna, buna!

Am venit un pic la birou sa vad daca e ceva urgent, ca tot am iesit sa cumpar medicamente, si am intrat sa va salut.
Am avut o noapte foarte grea, am adormit pe la 4,30 toti trei (inclusiv sotul). Stefan a avut febra foarte mare, 39 cu 5 si nu-i scadea cu nimic. I-am pus novocalmin, i-am facut impachetari, da ce nu i-am facut...
Asa ca ma doare capul de innebunesc si ma duc acasa sa-l doftoricesc ca am ramas fara pastile.
Cred ca nu mai cumpar inghetata in viata mea, nu-mi mai trebuie dupa ce am tras azi-noapte!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Cristina, multa sanatate lui Stefan! Cum se mai simte?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissandrada

Adriana am fost cu avionul si ne-am intors cu masina.
Dana pai cum sa plec fara Andrada? M-am simtit asa de rau cand am plecat la Venetia fara ea incat acum am trecut pe acolo ca sa vada si ea unde am fost noi. Nu plecam aproape nicaieri fara ea.
Am uitat sa va spun ca a murit bunicul meu - tatal mamei mele cat am fost noi plecati. Imi pare rau ca nu am fost aici sau ca nu am trecut pe la el inainte de a pleca ca era bolnav dar m-am gandit ca o saptamana nu e chiar asa mult si ma duc cand vin. Nu am mai apucat.

Poze am facut cateva dar cu telefonul ca aparatul l-am lasat acasa cu gandul ca poate cumparam altul mai bun. Dar nu am cumparat.

Criss, imi pare tare rau... sincere condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Ionella si Criss multumim pt urari

Criss condoleantze si din partea noastra. Te chemam la botez, cum sa nu... Am vazut si poze...sunt frumoase - mi-au adus aminte de locurile vizitate si de mine..e placut

Andreutza si mie imi suna interesant ce povestesti despre carte....

Ana si Casandra

Mergi la inceput