Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 14
Adriana_78 spune:
Ellinia, sanatate lui Stefan!
Dana, e numai o gradinita in Darmanesti? Sau asta e cel mai aproape de voi si d-aia vrei s-o dai si pe Ana acolo?
Lara nu vrea sa adoarma, nu stiu ce are
LoraG76 spune:
Adriana, nici Iustina nu doarme...nu vrea si gata...nici nu insist prea mult, ca nu are rost...in zilele cand nu doarme la amiaza adoarme mai devreme seara. Acum, de ex., e pe afara cu d-na, culege floricele...![]()
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Ati vazut proiectul de telegondola? Andreutza mi l-a trimis...
http://www.protvintl.ro/galerie-video/protv_news/telegondola-si-la-piatra-neamt/1.html
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Elinia sanatate multa lui Stefan. Sper sa-i treaca repede.
Azi stam un pic mai mult acasa, ca sotul mai are ceva treaba...Abia astept sa ies la aer...Lora si celelalte fete cum rezistatzi atata fara sa iesitzi la aer? Sau mai facetzi pauze si voi?![]()
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Adriana nu e singura din Darmanesti dar e cea mai aproape de mine(tot aici a facut si sotul meu
) dar in rest imi place n-ar fi probleme,chiar a modernizat-o in ultimul timp.
Lora chiar nu vazusem reportajul asta,e f fain ca se va dezvolta si la noi turismul si mai cred ca Stefan asta va face treaba buna
.
Elinia sanatate lui Stefan,sunt de aceeasi parere cu Lora,inghetata cred ca doar a ajutat,de vina s-ar putea sa fie vremea asta cu vant,al meu cel mare deja era ragusit dimineata,cred si eu la cat a batut ieri mingea
!Cand nu le scade febra cu nimic,mie mi-a zis pediatra ca pot sa le dau algolcamin fiola...de ex la Ana merge cam 10 picaturi,si intotdeauna a avut efect rapid.
Andreea am sa mai incerc,ca m-ai facut curioasa si pare sa fie un film pe gustul meu ![]()
Dana
andreutza23 spune:
Lunna cartea este povestea unei europene care mergand intr-o excursie in africa se indragoste la prima vedere de un bastinas, un razboinic (asta inseamna de fapt masai-razboinic african). este facut dupa o intamplare reala, tipa chiar a trait asa ceva. inca nu am terminat cartea dar stiu ca are si continuare.
cartea e o dovada in plus ca dragostea e mai presus de orice: civilizatii, culturi, distante.
dar sa nu te astepti ca fimul sa fie super romantic, gen lacrimogen.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
lunna27 spune:
Merci Andreea,am cautat pe google si am gasit cate ceva despre el ![]()
Restul ce faceti,umblati hai hui?Acus plecam si noi,trebuie numai sa se trezeasca Ana ![]()
Dana
LoraG76 spune:
Iully, Pisicuta, Ionella, voi pe unde umblati? Nu mai treceti deloc pe la noi???
Lora, mami de Iustina