Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Of...si la gradinita tre' sa dai mita in ziua de azi......iti vine sa le strangi de gat, nu alta!
Voi ati vazut ce urat e afara? Bate vantul...nasol...
Maine Bubulina mea face vaccinul de 2 ani jumate......sper sa fie bine...tocmai m-a sunat asistenta...deja ma doare capul cand ma gandesc...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Sistemul de invatamant din Romania are lacune...foarte mari...eu o sa urmaresc educatoarele ca pe nu stiu ce...cred ca-s in stare sa le dau si in judecata daca zic ceva care sa nu-mi convina de copilul meu...unui copil nu-i faci educatie evidentiindu-i mereu partile negative, ci laudandu-i-le pe alea bune...eu asa stiu! Ii explici ce nu face bine, dar intr-un moment cum e primirea cadourilor de la Mos Craciun nu mi se pare corect sa-i strici bucuria copilului spunandu-i cat de obraznic a fost...parerea mea...!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

El nu prea a avut noroc cu gradinita in general pt ca grupa mica a facut-o in cartier la mama,apoi l-am adus acasa si l-am inscris aici in Darmanesti,dar astea vroiau sa-l bage tot la grupa mica,ca cica nu mai aveau loc,ma rog pana la urma am aranjat,ca nu era posibil sa faca al meu grupa mica de 2 ori ,apoi ambele educatoare cu care a inceput au iesit la pensie,acum are total altele,si e nasol ca tot a avut asa schimbari,una din ele imi place,e mai severa si sper ca fata sa mearga tot la ea(mi-a zis intotdeauna ce si cum,in fata)

Mai,hai ca v-am ametit cu problema mea si nu-si avea rostul aici.

Lora nu te ingrijora ca fiecare copil reactioneaza in felul. lui.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Lunna iti trebuie un pantalon de trening sau colanti, ceva sport. poti sa vii si imbracata, dar avem si vestiar. cu adidasii trebuie sa vii in sacosa, ca acolo avem mocheta pe jos. sau poti face si in sosete, nu e nici o problema.

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Andreea merci,am retinut.Am dat cautare la filmul ala si nu gasesc chiar nimic,nici cu titlul in romaneste nici in engleza Sigur asa se numeste?

Ore numai la mine merge greu forumul asta,ma enerveaza de mor

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana sunt zile cand merge mai greu forumul intradevar. E bine daca mai ajung si pe aici Acum doarme Casandra si sunt mai lejera un pic.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Hehe Ana,distractia la mine abia incepe,treb sa o pun la masa si sa o fac sa stranga jucariile de pe jos,nu-ti inchipui ce-i prin casa la mine

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

da, luna asa se cheama. eu tocmai citesc cartea cu acelasi nume si am gasit pe net ca a aparut si filmul, din 2006 in ro.
mersi oricum. s-ar putea sa nu fie.

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna, buna!

Am venit un pic la birou sa vad daca e ceva urgent, ca tot am iesit sa cumpar medicamente, si am intrat sa va salut.
Am avut o noapte foarte grea, am adormit pe la 4,30 toti trei (inclusiv sotul). Stefan a avut febra foarte mare, 39 cu 5 si nu-i scadea cu nimic. I-am pus novocalmin, i-am facut impachetari, da ce nu i-am facut...
Asa ca ma doare capul de innebunesc si ma duc acasa sa-l doftoricesc ca am ramas fara pastile.
Cred ca nu mai cumpar inghetata in viata mea, nu-mi mai trebuie dupa ce am tras azi-noapte!
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Ellinia, imi pare tare rau...Multa sanatate baietelului!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput