Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata si bine v-am regasit.
Eu sunt moarta de oboseala. Am ajuns aseara destul de tarziu si azi am venit la servici. Si dupa 24 de ore de mers cu masina ... simt si acum mersul masinii.
Daca noi suntem asa obositi va dati seama cum e Andrada saracuta.

Nu am citit ce ati scris dar cand ajung acasa asta am sa fac.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eheeee!!! lume noua!!!
Bine ai revenit acasa, Criss! Imi dau seama cat de obositi sunteti, ca noi am fost cu masina pana in Sicilia...si am facut vreo 48 de ore numai...
Si, saracuta de tine, a fost musai sa vii azi la serviciu?
Abia astept sa ne povestesti cum a fost si sa vedem poze!
O zi buna si refacere usoara!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

http://www.step1media.ro/index.php?option=com_zoom&Itemid=28&page=view&catid=117&key=135&hit=1

Ia dati voi click acolo sa vedeti cine e!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Casandra e, cum sa n-o recunoastem

Criss, ati fost cu masina pana in Italia???
Iar voi Lora, pana in Sicilia???

Si mie imi place sa merg cu masina, insa fara un copil, sa stea atatea ore intepenit in scaun

Andreutza, nu stiu sigur daca s-a ocupat cel de secretara; s-a ocupat unul, insa unul mai e liber, pot intreba; conditia cea mai imp. e engleza nivel avansat, pt. scriere de corespondenta de afaceri.

Adriana su Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!

Lora sunt treaza demult dar de acum nu am sa mai pot intra la prima ora pt ca treb sa-l duc eu pe Paul dimineata la gradi(bineinteles cu Ana dupa mine )Azi sunt si cu fundul in sus m-a enervat una din asistente de dimineata,am ajuns la 8:50 la gradi si copii deja stateau la masa(eu stiam ca se serveste la 9 masa dar...)si bineinteles asta imi bate obrazul si zice 'cam tarziu' imi venea sa-i zic cateva,ca al meu niciodata nu a intarziat,sotul il ducea pe la 7;30 va dati seama ca era printre primii,dar asistenta asta are mai multe adunate la mine,inca de cand a inceput Paul aici gradinita.Ma rog...mi-e de groaza ca si fata va trebui sa mearga tot acolo.Hai ca m-am intins cam mult cu problema mea

Andreutza eu am acasa retea,zi-mi despre ce film e vorba,sper sa am viteza la net ca sa pot trage.Cand te mai duci la sala,sa-mi zici si mie cu o zi inainte

Criss bine ai revenit!Cum a fost vacanta?Nu stiam ca a fost si Andrada cu voi...

Ianusca pai ti-am mai zis ca-ti faci probleme chiar degeaba ,vezi ca iei bataie

Adriana sunt sigura ca o sa se obisnuiasca iar cu mama ta!Numai ca trebuie sa-i lasi timp...

Aaaaa pai in poza e Casandra...cum de ai dat de ea Lora??

Ana chiar pe unde umblii??Cand am deschis azi calculatorul nu mergea netul,apoi am vazut ca a revenit,deja ma gandeam ca nu am cum sa mai intru azi aici

Dana

Mergi la inceput

Dana, pai cum sa dau de ea...tocmai zicea un coleg de un baietel al unor cunostinte care are poza acolo si asa am ajuns la Casandra... Cat despre asistenta aia...eu cred ca deja ai multa rabdare cu ea...Eu cred ca n-as fi avut...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Salutare

Azi sunt cam obosita si abia ma misc si mai am si treaba

Pai m-au inebunit unii sa o inscriu la agentia lor si m-am dus i-au facut cateva poze si una au pus-o pe site. Am dat 30 ron pt inregistrare si s-o vedea daca se va alege ceva din asta sau nu. Eu nu prea ma agit

Criss bine ai revenit.Vrem amanunte....pe cand se va putea

Laura mey, dar nu mai intri deloc pe la noi?

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Lunna filmul se cheama INDRAGOSTITA DE UN MASAI sau THE WHITE MASAI.impt e sa-l gasesti, de tras cand ai tu timp.
eu joi mai merg la aerobic.
ana super scumpa casandra.
adriana daca poti te rog sa-l intrebi pe sotul tau ca prietena mea de la agentia aia imobiliara trebuie sa plece de acolo, ca se cam inchide.

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006

Mergi la inceput

Lora nu pot sa-i zic nimic pt ca tot acolo o duc si pe Ana si decat sa se poarte aiurea cu ea mai bine tac.Si asa nu zic cate le-a mai dus sotul,cafea la fiecare,de 8 martie le-a luat la toate cate un crin regal(educatoare, asistente,ingrijitoare),eu mi-am facut cruce,ca a fost cam fraier la faza asta Acuma zii si tu...

Ana spor la treburi!

Dana

Mergi la inceput

Aaaa si inca ceva Lora,de Craciun asistenta asta a fost imbracata in mos si bineinteles inainte de a le da cadoul le zicea ce si cum cat de cuminti au fost,bineinteles ca al meu e cam obraznicut,mai ales ca are niste baieti si se ia cu aia(sunt mai multi baieti decat fete),cand am plecat acasa,ne intalnim cu ea si ne zice ca sa nu ne suparam ca a zis asa de paul(adica numai de rau,ca a fost obraznic etc si nimic de bine)Noi ce sa-i mai zicem,dar nici bine nu mi-a picat.Eu nu-s genul care sa ma gudur pe langa cineva,sa ma lingusesc,poate de asta am si pierdut mult in viata,eu le zic pe fata.Asta e.Acum trebuie sa tac

Andreea sa-mi zici te rog ce-mi trebuie acolo,echipament,daca acolo treb sa ma schimb etc.Am sa caut cand am timp,ca am pus sa fac niste spanac si cred ca ma apuca amiaza cu el

Dana

Mergi la inceput