Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 11
lunna27 spune:
Lora acu' abia am scapat si eu,pana acum am adormit-o
tocmai servesc o salata,vreti si voi??
Andreea te-am intrebat ceva dar nu cred ca ai citit din urma ![]()
Elinia sper sa treaca repede raceala la baiat,sanatate,ca la ce vant a fost ...Ai mei au iesit ieri afara de pe la 10:30 pana spre seara trz,inafara de aprox o ora cat au dormit la amiaza,aseara am bagat nurofen iar dimineata oscilo,ca sa fim siguri.
Nu stiu cat de coerenta am fost ca in acelasi timp incerc sa si manac...![]()
Dana
andreutza23 spune:
scuza-ma dana, am citit in urma dar nu f atent.
da, nu e nicio problema sa vii doar o sedinta. chiar la inceput pana te hotaresti poti veni doar ocazional. si eu am facut la fel la inceput.
o sedinta e 70.000 si ab cu 8 500.000. deci la ab castigi cam o sedinta, nu e mare diferenta.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
LoraG76 spune:
Aha, nu vrei sa-mi dai si mie salata...

Te spun lu' mamaaa!!!! Lasa ca-mi fac si eu cand oi ajunge acasa...mai pe seara, adica...
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
La noi a venit si mama ieri seara de la Buc. asa ca mai putin timp de stat pe net. Lara e tare dwependenta de mine acum, si cum dispar plange de mama focului. iar eu care ma bucuram ca o las cu mama. Sper sa se reobisnuiasca cu ea si sa stea ca inainte fara probleme cu ea.
Dana, ma bucur ca ati petrecut frumos cu fam. Anei. Sotul a plecat in Piatra iar, insa noi am ramas in Iasi, ca nu impachetasem toate lucrurile. El ar fi vrut sa venim cu el ...
Nu stiu cand vom ajunge, probabil duminica.
Felicitari pt. finuta!
Va las, ca Lara parca a innebunit. Umblöa dezbracata prin casa si nu vrea sa se imbrace
ianusca spune:
Multumesc pentru ca v-ati bucurat pentru mine!
Sper sa vorbeasca mai repede, ca sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii, sa nu mai fiu paranoia...
Sa fie intr-un ceas bun cumatrelor!Acuma suntem intr-adevar o familie!
LoraG76 spune:
"Neata, lumeee!!!!
Ianusca, nu mai fi asa prapastioasa, ca sunt copii care nu vorbesc nimic pana la 2-3 ani si apoi vorbesc fara probleme. Fiecare are ritmul lui.
Adriana, spor la impachetat! Sigur o sa se reobisnuiasca Lara sa stea cu mama ta. Te asteptam in Piatra!
Dana, ce faci, nu te-ai trezit? Da si tu o cafea, ca acasa n-am avut timp s-o beau...
Lora, mami de Iustina
andreutza23 spune:
neata!
Nu s-au trezit fetele?
Cine are retea acasa si imi cauta si mie un film, va rog?mie nu-mi mai merge reteaua acasa si vreau neaparat sa vad un film.
Adriana oare s-a ocupat postul de secretara de la firma unde lucreaza sotul tau?
va pup.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006