Piatra Neamt, Perla Moldovei (XX)
Raspunsuri - Pagina 16
Laura25 spune:
Buna seara!
Scuze ca intru mai rar, dar nu prea pot altfel. De al servici mai arunc un ochi si citesc, sunt la zi cu evenimentele, dar de scris nu pot. Acasa nu prea am timp, nici nu ma lasa cei mici 9cum ma sez pe scaun la calculator cum vin si trag de mine sa-i iau in brate sa butoneze si ei
) si de multe ori pic rupta de oboseala pe la 22:30 odata cu copii.
Noi suntem bine. Sanatosi, voiosi, voinici (copii mai rotofei, eu mai slabutza, sper, ca am facut foamea la greu zilele astea).
Bine ati revenit, plimbaretelor (Criss si Adriana)! Criss, super pozele si super locurile pe care le-ai vizitat. Ma bucur pt voi ca aveti ocazia sa mai iesiti din tara, sa mai vedeti si alte lucruri.
Adriana, te asteptam in Piatra!
Cristina si eu stiu ca racelile in general si cele cu febra in special sunt cauzate de virusi, care virusi nu prea au ce cauta in inghetata. Parerea mea este ca nu de la inghetata i se trage. E adevarat ca recele (aerul rece, vantul mancarea rece) creste sensibilitatea cailor respiratorii la virusi, microbi si bacterii, dar nu e o cauza in sine. Oricum, sanatate multa puiului mic si tie putere, sa il ajuti sa se puna pe picioare.
Carmen .. mai relaxeaza-te, mei... mai ia o pauza... mai lasa sa pe altii sa munceasca! Sau mai da si la altii din cheful si elanul tau
. Ai un sot de nota 10+! Sper ca si Ares sa pape bine, sa fie sanatos si sa iti dea numai motive de bucurie.
Ana si Dana felicitari pt decizia luata! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc pt finutza, nasi si parinti. Vreau si eu 2 sarmale de la cumetrie
!!
Lora eu am ramas cu gura cascata cand m-am vazut pe lista laureatilor DC. Chiar nu ma asteptam de nici o culoare!
Eu astept cu nerabdare intalneala, ca mi s-a facut dor de voi. Cand ajung prin parc mi se rupe gantul uitandu-ma dupa vreouna din voi, dar fara noroc de fiecare data ![]()
andreuta am auzit si eu de filmul asta, am vaut la Tv odata o prezentare, niste imagini. O sa-l rog pe al meu barbat sa-l caute si el, daca nu il are deja.
ionela drum bun. Cred ca mori de nerabdare. Asteptam si noi povesti mai dese si poze, multe poze!!! 
Ma duc sa ma vacsuiesc de seara si sa ma bag in pat. Iar ma chinuie o caricatura de masea care cica are nervul scos, e plombata. 
Va pupacesc pe toate 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ana1980 spune:
Ba ne-am trezit...
Dar ajungem mai greu pe aici![]()
Laura ce bine ca ai mai intrat si tu...chiar daca mai rar.
Ionella cred ca esti tare fericita...
de la Casandra pt Alex
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
neata!
Si noi suntem treze de ceva timp,ne-am facut si cumparaturile prin Orion,ca l-am dus si pe Paul la gradi,nu am apucat sa citesc din urma,am sa o fac mai trz pt ca ma apuc de sarmalute,asa mi-a venit mie.
Ati vazut ce frumos si cald e afara?Tot sa stai....
Lora cand ii faci vaccinul,dupa-amiaza??
Pup la voi si revin in pauze ![]()
Dana
LoraG76 spune:
Dana, dupa 14.30, dupa-amiaza. Se duce cu tati si cu bone, oricum o cunosc toate doctoritele si asistentele pe acolo, iar bona ei a fost colega la cresa cu 2 din ele, asa ca are cine-i canta in struna, cum s-ar zice...Doar ca o sa faca teatru cu siguranta, eu de aia nu ma duc, prefer sa nu fiu acolo...ma strange in spate deja...
Criss, vazui si eu pozele, f. frumoase, iar Andrada vad ca s-a bucurat din toata inima de iesire. ![]()
Ionella, ma bucur pentru voi, abia astept sa ne scrii cum a reactionat Alex la revenirea acasa...si sa ne pui poze!
Ana, tu cum te mai simti? Mai ai greturi?
Carmen, ce sot ai! Bravo lui! Vezi, si Ares te rasplateste...!!!
Multa bafta la noul loc de munca!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Carmen sper sa fie muuullt mai bun acest loc de munca
Lora mi-au trecut greturile. Dar tot mananc fara carne, doar ceva peste mai mananc. Muuulte mere si in rest branzeturisi salaturi. In rest totul e ok. Copilul e dezvoltat normal, eu sunt cam obosita, dar va trece si asta![]()
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Buna din nou!
Am reusit de am recuperat din urma!Multumesc si eu fetelor pt urari ![]()
Criss super pozele,cei doi sunt socrii tai??Condoleante pt bunicul tau!Tu zici ca la Vip sa mergem??La fitness sau la ce,ca nu prea am inteles??
Carmen bafta la noul loc de munca,f frumos gest din partea sotului tau ![]()
Ionela eu sunt sigura ca-i va fi greu lui Alex sa se desparta de bunici,sper sa treceti cu bine peste despartirea de ei!
Adriana voi ce mai ziceti?Gata bagajele
??
Laura pana una alta treci la mine la o sarma' ![]()
![]()
Lora nu te mai gandi,o sa fie bine ![]()
Iully ce face Cristian,banuiesc ca ai plecat deja in Bucuresti,au inceput greturile??![]()
Elinia ce face Stefan,e mai bine??
Ana nu vii la o sarma',ma gandesc ca ti-am facut pofta
!Ce daca e cu un pic de carne....
Dana
LoraG76 spune:
Mai Dana, stii ce am mancat eu acum? Sarmale...
...da' nu le-am facut eu, le-a facut d-na care sta cu Iustina.
Lora, mami de Iustina
crissandrada spune:
Dana care cei 2? Era doar tatal meu....
La VIP spunea Laura ceva de sportul asta. E ceva pe muzica si e foarte la moda acum. Am vazut la televizor despre el un reportaj.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ -Emerson
lunna27 spune:
Scuze Cristina,nu stiu ce mi s-a parut intr-o poza,bineinteles ca era tot tatal tau ![]()
Lora las ca-s bune,macar ti-ai facut pofta ![]()
Dana