Casnicute sexyyy (119)
Raspunsuri - Pagina 22
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by monica-elizabet
gataaaa....m-am decis, fac tarte cu capsuni...abia astept, dar merg sa cumpar capshunile cand il iau pe alex de la gradi, pana atunci pregatesc coshuletzele
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Monica,reteta asta ai vazut-o?
Mihasi Robert
Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...
Hai ca mai facut sa ling ecranul
, eu vreau sa slabesc si tu bagi retete... 
Danelutza spune:
Barbye da-i fetei un PM si intreaba ce a facut cu salteaua. Cit despre soacra, iti imprumuta fetele una, ca eu n-am avut placerea s-o cunosc pe a mea. Sanatate multa 
Raalucutza dar scumpa mai esti la vedere. Sa-ti traiasca Celestina, sa te alerge cit poate. Daca si-a dat drumul la piciorute, adio fericire. Tine-te ca strica tot ce prinde ![]()
Miki bafta cu concediu, sa ne povestesti ce-ai rezolvat.
Mirela spor la cautat atunci. Sa bagi pozulici cind te muti in casuta noua si mai ales sa-ti bagi repede internet, ca altfel te dam la disparute. Robert cum se mai simte ?
Corina ce-ai facut cu operatia ? Asteptam vesti buna si sanatate lui Sybille. 
Cuscra nu mai zici nik de ginerica, sta tot cu socrella sau cu mami tau ? Tu cum te mai simti ? 
Cami si Isabella a avut 2.680 cind am nascut-o, eram disperata cind am vazut ca a mai scazut, dar cind am vazut ca ia in greutate, tare mindra mai eram. ![]()
Bananuto tot cu soacra ? Bag sama ca o fugaresti prin spatele blocului ca sa se invete cu mersul, ca o fi amortit femeia toata iarna la bloace ![]()
Dana ch ce-ti mai fac copiii ? Cam rarut pe la noi, esti suparici sau te-ai ascuns cu cuscrata dupa... 
Emilly parca spuneai ceva de un examen, sau am visat eu, ce-ai facut ? Ce mai face Ilinca ?
Monica sa bagi poze cu capsunile, da, ca sa ma ingras si eu o tira. Vad ca mititei n-ai vrut sa-mi arunci si mie unul. 
Liano eu tot astept nerabdatoare sexul, sau o sa faci precum cuscra, bagi la semnatura sa vezi care ocheste prima modificarea.
Alina cam tirzior, dar servesc si eu o cafeluta de la tine.
Bianca daca nu apari, te dau la generale la disparute ![]()
Olga ce mai face Tony ?
Ioana week-end placut si tie.
De Mmiha nu mai stie nimeni nimic ?
Doina si eu trebaluiesc mereu prin casa/curte, dar parca tot n-as schimba casa pe apartament, chiar daca de multe ori cadem amindoi in nas.
Va tuc pe toate apasat, sper ca n-am omis pe nimeni ![]()

mikiriki spune:
Salutare ,
Ce faceti? Sa va spun una tare?
Dimineata la ora 6:17 imi suna tel. fix. O voce de barbat ( sefu): Buna dimineata D-na Pawlak, cum ati dormit? Eu ii raspund ca foarte bine. Vocea ma intreaba cam la ce ora ajung la munca ( trebuia sa fiu acolo la 5:30) sau am uitat ca mai trebuie sa lucrez 2 zile pana la concediu. Eu nedumerita de ce ma suna noaptea... spun: Dar totusi cat e ceasul? incepe sa rada.... trag cu ochiul la ceasul din bucatarie si reactia a fost de..... ooopss... d-le X in 10 min. sunt acolo. La care seful imi spune sa nu ma grabesc, sa fac dus linistita, poate vreau sa-mi vospsesc parul, sa-mi fac unghiile etc. Io: ok sefu` atunci imi iau azi liber hahhahahaha. Fetelor in 2 min am facut dus, in 2 min m-am imbracat si am chemat un taxi.La ora 6:29 am fost la munca
m-am schimbat in hainele de munca, iar la 6:34 am fost la sefu´ in birou. A zis ca daca nu ma suna dormeam pana duminica si ratam plecarea in Olanda cu socrii. La ora 10 am avut pauza si mi-am sunat soatza si-i povestesc faza. el ma ia la 11 m : bine mai fato dar n-ai putut sa pregatesti cafeaua si micul dejun daca tot ai chiulit un pic de la munca?
La ora 13:30 apare un substitut si ma intreaba daca raman peste program inca 2 ore ( pedeapsa pt cine intarzie e sa mai ramana 2 ore in plus). ma uit la el razand si-i raspund: sefu´ nu mi-a zis sa raman peste program asa ca nu raman. Asta il suna pe sef si-i confirma ca NU trebuie sa raman peste program pt ca eu am fost de fiecare data la munca atunci cand m-au intrebat daca pot sa merg in ziua libera si de sambata am concediu si se poate ca sa fiu super aiurita.
yupiiiiii.
Azi n-am simtit deloc durerea degetului decat cand am ajuns acasa si m-am descalcat.
Multam de urari. Mi-am planificat mini-concediul: de sambata pana luni merg cu socrii in Olanda, de luni dupa-amiaza pana marti seara merg cu soacra la Wellness center, iar de miercuri pana duminica merg cu soatza in nordul Germanicei intr-un loc romantic. Iar din 30 aprilie pana in 4 mai nu stiu ce fac.
Va pupic pe toate si mai stau p´aici.
Miki
doinabita spune:
Am bagat un ochi sa vad ce mai ziceti si imi continui activitatile

acum calc rufe si asta e unul din lucrurile care nu imi place...dar nu am incotro!Revin mai tarziu dupa ce se potolesc termitele si cu masa de seara, o sa fac niste macrou prajit cu mujdei de usturoi, dar dupa ce termin de calcat!Pupici va trimit!

Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Danelutza spune:

Dana_ch spune:
quote:
Originally posted by DanelutzaDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

fug ca-i soacra la mine.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza

Miha
si Robert 
ange spune:
liana,

am treaba
dar las ca te prind eu la o barfa mica ![]()
pup la voi toate cu P (mare) 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Danelutza spune:
![]()

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Danelutza![]()
Si eu si eu...
Miha
si Robert 

si ruxi(16 dec 2004)