Casnicute sexyyy (119)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Danelutza

Si eu si eu... Mi-am facut ficatei de pasarica,cu mujdei de usturoi...kumpir...si coltunasi cu branza de vaci...

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Am sa fac si eu miine, coltunasi cu brinza de burduf , acum ma duc sa bag la ghiozdan niste castane, ca tocmai le-am scos din cuptor

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna.Iar vorbiti mey de mancaruri?
Io pic in nas de oboseala.Am ajuns acasa pe la 8 fara ceva si m-am apucat sa execut un diplomat ca maine seara merg la un chef de baietel al unei prietene si m-a rugat sa-i fac si ei diplomatul meu.Asa ca abia acum l-am terminat si am intrat putin pe la voi.
Vad ca nu-s noutati, decat aventura lui Miki.Moama fato ce te mai plimbi concediul asta.Bravo.O sa-i propun si io soacrei sa ma duca undeva in concediu
Danelutza de ce ?
Ma duc sa fac o baitza.
Va

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75
Danelutza de ce ?

Pen'ca astazi am vorbit singurica la acest sogect, miine nu mai scriu, ca-mi racesc gura de pomana

Miki salutari sefului din partea mea , baiat de calitate, deh, neamt ce sa zic. Vezi dupa ce termini cu Olanda, sa-i spui soacrei sa te aduca si la mine. Pe urma tu poti sa te intorci acasa, dar pe soacra s-o lasi sa ma plimbe si pe mine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Io am fost la scoalaaaa...
Pe cuvant.Poti sa intrebi pe cine vrei tu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Io am fost la scoalaaaa...
Pe cuvant.Poti sa intrebi pe cine vrei tu...

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Te cred , pe cuvintul tau de scolarita

Mergi la inceput

Daca nu mai apare nimeni...din atata pupat poate dam in alte halea

Mergi la inceput

Gata, te tuc dulce , ma duc la nanita, ca dupa aia intru in pacat si-om mai raminea insarcinate .
Vezi ce scris am tras, special pentru tine

Mergi la inceput

Daaaaa...
hai fugi ca ma dau la tine altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

v-am facut da' nu mai pot sta ca sunt deja in intirziere. sper ca azi sa nu mai ma plimb asa mult ca ieri si sa scriu mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza!ieri am fost la medic,un profesor universitar batranel...a facut cateva teste si pe luni dimineatza avem termin la operatie!sper sa nu ma apuce frica saŽanulez programarea si atunci...!tipu imi facu impresie bunicica1
o tai la imbracat si plec cu syb la gradi!vb..habar n-am cand ca azi tre sa merg la lucru,maine tot la lucru si duminica ..iar!
we placut!

Mergi la inceput