Casnicute sexyyy (119)
Raspunsuri - Pagina 21
monica-elizabet spune:
neatza fetelor frumoaselor,
eu iar sunt ceapcie de cap alex a tusit cam nasol azi noapte nu stiu daca o fi ca i-a revenit sinuzita sau ca tuseste la fel ca noi toti
si la radiografie nu-mi mai vine sa merg cu el ar fi deja a 3-a oara in 6 luni
il tratez asa cam dupa ureche si speram sa scapam de tuse...oricum la dr daca merg imi da un siropel pentru tuse seaca apoi pentru productiva...si tot asta este...pana nu vedem sinusurile n-avem de unde sti
azi m-am ciondanit cu el de dimineatza eu ca nu merge la gradi fiindca tuseste el ca merge ca daca sta acolo nu-i mai vine sa tuseasca
si in final a castigat el...
moatza asta mica s-a trezit si ea cu noaptea-n cap, adica pe la 8,20 si de atunci bantuie pe-aici cu telecomanda in mana e sefa pe 3 tv-uri
(asa am descoperit ca o telecomanda merge la toate 3 tv-urile)...nu stiam cine ne muta noua programele gata, gata sa cred ca au venit spiritele rele
(glumesc)
azi vreau sa construiesc o prajiturica dar inca nu am nimik sigur in plan, danelutza, miha aveti ceva recomandari?
deja sotzul meu stie de la cine si de unde este reteta
...si cand mananca ceva face...miha sa traiasca!!!ce reteta minunata
sau danelutza sa traiasca!!!![]()
azi vroiam sa ajung pe la liceul unde predau eu dar am o lene ca nu ma pot misca atat de repede incat la 12 sa fiu inapoi sa-l preiau pe alex de la gradi...poate maine...cine stie...vreau sa-mi revad elevii, colegii...mi-e tare dor de ei.
va pup pe toate si va urez o zi minunata ca voi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
gataaaa....m-am decis, fac tarte cu capsuni...abia astept, dar merg sa cumpar capshunile cand il iau pe alex de la gradi, pana atunci pregatesc coshuletzele
monica
si ruxi(16 dec 2004)
doinabita spune:
Buna fetelor!Multumesc Alinuta pentru cafeluta!Eu sunt treaza de mult dar am pus mancarea la foc, acum ma pregatec sa merg iar la instruire...astept sa vina mama sa ramana cu Dan si apoi plec.Ne fac toba de instruire ...Va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
gataaaa....m-am decis, fac tarte cu capsuni...abia astept, dar merg sa cumpar capshunile cand il iau pe alex de la gradi, pana atunci pregatesc coshuletzele
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Monica,reteta asta ai vazut-o?

Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
nu o vazusem, dar acum da...
...multumesc
monica
si ruxi(16 dec 2004)
ange spune:
neata gagici.
ar trebui sa ne schimbam denumirea in "casnicute puturoase"![]()
eram pe pag 3 .rusinica!
corina,sanatate max.operatia de polipi nu este grea dar trebuie facuta bine dupa parerea mea.tin pumnii.
merci pt urari.
finuta mea are 2,800kg. e mica,mica si nu vrea sa manance.doarme non stop.trage din tzatzica de 2 ori si adoarme.cred ca oboseste mititica.in rest e sanatoasa si frumoasa.probabil ca daca azi noapte s-a hotarat sa suga,azi va merge acasa.
merg sa-mi pun cafeaua ca inca dorm...
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
monica-elizabet spune:
hello tot la pag 14 sunteti...mama inainte daca lipseam 2 ore citeam 10 pagini cand ma intorceam![]()
eu ma pregatesc de culcat copilashii, azi ruxi a papat doar supa ca deh...trebuie sa fie slaba
asa e moda![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Liana30 spune:
camiiiiiiiiiiii iar ma
![]()
da meyyy duminica georgii vine pi la mine
fatoooo vino cu cine vrei ca io te primesc.poti sa o iei si pe soacrata ca nu ma supar
ma uit la retete sa fac o praji bunaaa pt georgii![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
15

Nasica