Casnicute sexyyy (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Doina, Corina trebuie sa opereze fetita cea mare, pe Sybille, de polipi. Dar nu i s-a parut medicul de incredere, asa ca a renuntat astazi, se duce la altul miine.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, e bine sa aleaga un medic bun, operatia este usoara mi-am facut si eu cand aveam 7 ani.
Fetelor fug la nani, caci maine o iau de la capat...mai bine parca era la bloc...Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!noapte buna!!!!!!!!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

am revenit . m-am pus in pat si n-am reusit sa adorm. i-am trimis soatzei un sms daca ma poate ajuta sa-mi planific ccc concediul pe august si septembrie. mi-a scris sa-mi fac o cafea si sa-l astept ( daca vreau).mi-e ca daca nu-mi fac planul de concediu pana vineri s-ar putea sa ma uite si sa-mi dea concediu cand mai sunt zile libere ( sau cand ``vrea`` muschii lor )
deci.... cine mai bufnitzeaza la ora asta?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:
Originally posted by mikiriki

ma uit la Big Brother si revin

MIKI

Adicatelea serviti amindoi din aceeasi sticla ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

si cu tine toti 3

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

[flo pentru fiecare.
Danelutza nu stiu ce sa zic, eu nu am primit nici un raspuns.
A nu stiu daca am mai dat vestea pe aici; dar sunt in cautare de o soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

barby,ce faci cum iti este?
ce soacra cauti?
am eu una de dat cu totul si pe moca.o vrei?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,da mei,tot la plimbari suntem..suntem bine..da ne plimbam in interese de "afaceri"...adica ne vom muta din iunie la un apartament mai mare si deci suntem in cautari.

CAMI sa-ti traiasca finuta!

LIANA,ce bine ca esti tu asa mai "dilie"
MIHA sa treaca repede perioada de

MIKI si bafta cu concediu!

pe toata lumea si sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
mirela, felicitari pt mutat! spor la cautat apartament! mai mare zici? eu cred ca voi aveti planuri de inmultire
doina, tu in fiecare zi ai treaba multa. asa e la curte. ia gindestete daca stateai la ap. ce plictisitor era, mai ales pt dan.
cami, ce zici de finuta?
miki, ce planuri de concediu ai?
la noi e soare, cald, dar sper sa nu se strice vremea ca in weekend avem planuri de iesire. mergem la Simfonia Lalelelor. sa zic mai multe dupa amiaza. acu' fug la scirbici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'neata!
Alina mersi de cafea si scarbici usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza si multzam de cafelutze.Aseara n-am mai intrat.,Am fugit direct la nani ca-mi era sooomn...
Cami sa-ti traiasca finutza.
Mirela spor la cautari si bafta la gasit apartament.
Danelutza baga repede plimbari ca de maine stai in casa.La mine e soare.Sic!
Alinutza spor la scarbici.O imbratisez io pe Liana dumiica si pentru tine ca ma duc pe la ea.De fapt ii imbratisez pe toti 3.
Doina spor la trebi.
Miha ia si papa daca ti-e foame.sau nu poti din cauza de [voma]?
Corina tin pumnii azi pt voi. si sanatate la pitica.
Miki concediu placut.Si sa nu te mai doara piciorul.
Liano vezi ca-i treaba sigura.Duminica in jur de ora 11 sunt la tine.Vin cu mustatea ca are de masurat ceva prn Craiova.Aaaa...si vin si cu pitica dupa mine.Ma primesti?

Mi-a facut colegul o surpriza aseara.Ma mintise in legatura cu nr de la masina si ieri a depus dosarul pt numerele noi cu initialele mele .Nu ma asteptam.Asa ca nu-l mai dau la nici una in perioada imediat urmatoare.E al meu.
va .
Am de facut niste fise.La 10 plec la scoala

Mergi la inceput