De acord cu acest ritual de Paste ?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

quote:
Originally posted by Mirrella

Si eu i-as mai intreba pe cei ce saruta icoanele,si bineinteles pe cei care cred ca impartasania este "safe":daca ati stii ca persoana dinaintea voastra are HIV sau TBC,ati mai lasa copilul sa sarute icoana si sa ia impartasania dupa ea?

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

hehe..intrebi degeaba Mirella..am intrebat si eu dar n-am primit raspuns.

da,nici macar nu m-am gandit sa intreb de faza cu impartasania..ca m-am gandit ca toata lumea e contra impartasaniei comune ,cel putin in cazul copilului mic..dar se pare ca nu-i asa..

pt impartasanie am gasit solutia.chiar asa,acum sunt de-a dreptul interzisa..ati impartasit copilul la comun?? eu stiu ca se poate aranja cu preotul,mai ales daca il cunosti.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

quote:
Originally posted by Mirrella

Si eu i-as mai intreba pe cei ce saruta icoanele,si bineinteles pe cei care cred ca impartasania este "safe":daca ati stii ca persoana dinaintea voastra are HIV sau TBC,ati mai lasa copilul sa sarute icoana si sa ia impartasania dupa ea?

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

hehe..intrebi degeaba Mirella..am intrebat si eu dar n-am primit raspuns.

da,nici macar nu m-am gandit sa intreb de faza cu impartasania..ca m-am gandit ca toata lumea e contra impartasaniei comune ,cel putin in cazul copilului mic..dar se pare ca nu-i asa..

pt impartasanie am gasit solutia.chiar asa,acum sunt de-a dreptul interzisa..ati impartasit copilul la comun?? eu stiu ca se poate aranja cu preotul,mai ales daca il cunosti.

mami si Ale

fetitele mele (5 si respectiv 2 ani) se impartasesc la fiecare Liturghie...se impartasesc "la comun" (de fapt asta e si ideea, ca ne impartasim cu totii din acelasi Trup), si de multe ori la sarbatori se impartasesc ultimele, ca e aglomerat si noi stam la usa Bisericii sa nu deranjam, iar la sfarsitul Litrurghiei nu pot sa iau avionul ca sa trec peste multime, asa ca asteptam si inaintea noastra se impartasesc 20-30 de batrani, habar n-am care si ce boli au si nici nu ma intereseaza

se prea poate sa aiba si tbc, nu stiu...macar hivu nu se transmite prin saliva, asa ca de-o grija am scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

offtopic: Doina bine revenisi!

Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Alin, Hristos a inviat!

ps. fusei pe-aci tot timpul, da ma abtinui sa zic ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Irina, crede-ma am citit de 3 ori mesajul tau inainte sa intervin cu acea replica taioasa. uite ce am inteles eu din asta : "si copilul,si eu, ne impartasim si sarutam icoanele si nu ne-am imbolnavit din asta.Fiecaruia i se face dupa credinta lui,cum zice Scriptura". - o aluzie mai mult sau mai putin subtila la adresa credintei noastre ,a alora care nu sarutam icoane decat eventual pe alea personale.tie, care ai credinta nu ti s-a intamplat nimic,insa noi,ceilalti...care ne putem indoi de igiena icoanelor (sfinte) din biserica..putem s-o patim! caci fiecaruia i se face dupa credinta luiAlexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

ai interpretat gresit,ceea ce am vrut sa spun ca unii primesc de la credinta lor linistea ca in Biserica,prin har, lucreaza Dumnezeu,si nu ai de ce sa te ingrijorezi,iar altii au in credinta lor frica de microbi,boli si mai stiu eu ce(frica legitima,de altfel,dar cred ca in ceea ce priveste subiectul de fatza e nefondata)
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by fdoina

Hristos a inviat!

A da, chiar!? Am vazut eu ceva pe la televizor, da' poti sa stii..!?

Mergi la inceput

quote:
pt impartasanie am gasit solutia.chiar asa,acum sunt de-a dreptul interzisa..ati impartasit copilul la comun?? eu stiu ca se poate aranja cu preotul,mai ales daca il cunosti.Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

asta e si ideea impartasaniei,sa fie "la comun",arata unitatea BisericiiIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

mami si Ale

asta e si ideea impartasaniei,sa fie "la comun",arata unitatea Bisericii

si bb din burtica

Serafim Rose

SI in asta sta credinta?

mami si Ale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina.c.

ai interpretat gresit,ceea ce am vrut sa spun ca unii primesc de la credinta lor linistea ca in Biserica,prin har, lucreaza Dumnezeu,si nu ai de ce sa te ingrijorezi,iar altii au in credinta lor frica de microbi,boli si mai stiu eu ce(frica legitima,de altfel,dar cred ca in ceea ce priveste subiectul de fatza e nefondata)

si bb din burtica

Serafim Rose

Irina, sa inteleg ca TBC (s-a discutat mult despre eficienta slaba a vaccinului BCG ) nu se ia in Biserica?

mami si Ale

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by irina.c.ai interpretat gresit,ceea ce am vrut sa spun ca unii primesc de la credinta lor linistea ca in Biserica,prin har, lucreaza Dumnezeu,si nu ai de ce sa te ingrijorezi,iar altii au in credinta lor frica de microbi,boli si mai stiu eu ce(frica legitima,de altfel,dar cred ca in ceea ce priveste subiectul de fatza e nefondata)
si bb din burtica
Serafim Rose

Irina, sa inteleg ca TBC (s-a discutat mult despre eficienta slaba a vaccinului BCG ) nu se ia in Biserica?
mami si Ale

eu nu cred ca se ia Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose

Mergi la inceput