M.Marinescu si Ion I. Tiriac
Raspunsuri - Pagina 4
blackpanterro spune:
Uite Bono de la U2 are apartament in NY.Angelina Jolie are un apartament in New Orleans.Nu mai caut ca oricum nu imi pasa cine unde sta si pe Ion asta nu il cunosc, e prima data cand aud de ei.M-am bagat si eu pe aici de plictiseala :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ocebine spune:
Lista celebritatilor care au apartamente in NY este lunga si rasunatoare...Una dinte cele mai snoabe cladiri din NY au refuzat-o pe Madonna in culmea gloriei ei din cauza ca "nu corespundea"...
Harrison Ford, Robert DeNiro, Ivana Trump, Donatella Versace, Tommy Mottolla, Tommy Hilfiger, Denzel Washington, JK Rowlings, Naomi Campbell (si o intreaga alta pleiada de modele), Lenny Kravitz, si muuuuuulti, muuuuulti altii.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
AlinaCan spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Lista celebritatilor care au apartamente in NY este lunga si rasunatoare...Una dinte cele mai snoabe cladiri din NY au refuzat-o pe Madonna in culmea gloriei ei din cauza ca "nu corespundea"...
Harrison Ford, Robert DeNiro, Ivana Trump, Donatella Versace, Tommy Mottolla, Tommy Hilfiger, Denzel Washington, JK Rowlings, Naomi Campbell (si o intreaga alta pleiada de modele), Lenny Kravitz, si muuuuuulti, muuuuulti altii.
Anamaria
Well, o fi dar unde e dovada ? :) Ca asa de enumerat e usor.
Dar si in ideea ca da, ma repet, ei nu au achizitonat aceaste locuinte ca sa traisca acolo zi de zi, ci ca sa aiba unde poposi perioade scurte de timp sau ca o investitie(in NY preturile la properties sunt zdrobitoare si probabil vor ajunge si mai si).
roxy spune:
sau poate doar atat isi permite baiatul lui tata (nu ca ar fi putin si asta), ca doar inca nu a mostenit averea ...
roxy
sunt in saptamana 23
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by anky
Si care e problema,poate nu ii place la vila sau are un apartament spatios.Daca cineva e bogat nu inseamna ca tre sa stea neaparat in vila.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
Nu stiu unde e cum spui tu, eu dupa cate vad/aud, rich people si vip-urile stau la case si inca nu orice fel de case ci din cele care le ofera f mult privacy. Asa e p-aci de partea astalalta a "Baltii".
ei sunt party people asa ca au nevoie de casa in buricul targului , la traficul din bucuresti ar fii aberant sa faca 2 ore ca sa ajunga intr-un club din centru ... si dupa aia inca 2 ore sa conduca beti sa drogati spre casa :)
PS Jennifer Lopez locuieste in apartament in New York si mai sunt multi ca ea. In Manhattan nu cred ca sunt case ,sau???
ocebine spune:
quote:
Originally posted by AlinaCanquote:
Originally posted by ocebine
Anamaria
Well, o fi dar unde e dovada ? :) Ca asa de enumerat e usor.
Dar si in ideea ca da, ma repet, ei nu au achizitonat aceaste locuinte ca sa traisca acolo zi de zi, ci ca sa aiba unde poposi perioade scurte de timp sau ca o investitie(in NY preturile la properties sunt zdrobitoare si probabil vor ajunge si mai si).
Cam ce dovada vrei? Cum as putea sa iti satisfac curiozitatea? Eu iti spun sigur ca aici locuiesc cei pe care i-am enumerat(pe nanny a lui Tommy Hilfiger o cumosc), pe Ivana Trump o vezi mereu pe la partyuri (nu io dar ziarele)...Harrison Ford locuieste cu Calista si este vazut mai mereu si el in magazine sau restaurante. Robert DeNiro este arhicunoscut in NYC...lui ii datoram Tribeca Film Festival, un proiect care a revitalizat industria filmului in NYC...Sarah Jessica Parker locuieste la 10 minute de serviciul meu, de cite ori ies la lunch vad paparazzi grupati la ea in fata blocului....
Anamaria
michelle7 spune:
ocebine cum ce dovada . declaratie autentificata de notar facuta de proprietar cum ca ei locuiesc acolo si ca aia le e si adresa din bolentin.. ce-i asa greu.. doar ai zis ca stai la 10 minute de Jessica... fuguta la notar cu ea :)
ocebine spune:
quote:
Originally posted by michelle7
ocebine doar ai zis ca stai la 10 minute de Jessica... fuguta la notar cu ea :)
Michelle
As vrea io sa fiu vecinica cu ea..."Jessica, ai o cana de zahar?"....doar lucrez in SoHo...nu stau
Anamaria
michelle7 spune:
no lasa ...ca as vrea si io sa ma mut la voi in sat sa stau la bloc ca nu-mi place la casa.... ... si cand merg undeva tre sa am grija sa nu beau prea mult ca la cate mile tre sa merg pana acasa clar ma ia politia la un interviu si io cedez la presiune :)
ocebine spune:
Io te primesc la mine-n sat cu ccea mai mare placere...da' nu-s in buricu' tirgului, ci in Queens la casa...azi sotzu' are liberi si ghici unde-i?????? La Home Depot
Fusei crescuta la bloc la Bucuresti si aci sint la casa...aia e!!!
Hai ca facuram varza topicu' cu Ion-Ion....scuze....
Anamaria