M.Marinescu si Ion I. Tiriac

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by sileriki

cum sa fie insarcinata ? cand zice ca nu se cunosc de trei saptamani

insarcinata poate fi, dar sa nu stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by dana d

Marinescu, cel de la Giulesti, din cate stiu eu e insurat cu Dana Dogaru. El e cel care a facut-o mama pe baba aia de 67 de ani.

Fetele mele

Off topic: Dana Dogaru este maritata cu doctorul Puia de la Giulesti
si on topic: casa de piatra le doresc! Ne place sau nu de ei, sunt amnadoi tineri, frumosi si plini de bani!
pupiuall

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

tatal Mariei este chirurg, nu ginecolog!! Nu are legatura cu Bogdan marinescu de la Giulesti. Marinescu e un nume comun...

Ioana

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by anky

quote:
Originally posted by lulu_boches

Se pare ca nici ea nu e "coate goale", dar nu e la nivelul lui Tiriac.S-a nascut in America...A mai fost cu Tudor Vasile, Cristi Chivu.Oare de ce s-a despartit de Chivu, mai ales ca ii acesta daduse inelul de logodna si parea totul roz?

Nu mai stiu unde am citit ca Maria a ramas gravida si nu a vrut copilul,a facut avort,acu nu stiu cit este de adevarat

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Da,uitati-va aici,stiam ca am citit asta undeva

http://www.editiaspeciala.com/stiri/2006-02-01/De-ce-s-a-despartit-Chivu-de-Maria-4021.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by mirelaispir

quote:
Originally posted by sileriki

cum sa fie insarcinata ? cand zice ca nu se cunosc de trei saptamani

insarcinata poate fi, dar sa nu stie

Insarcinata a fost, dar nu de la Tiriac jr. ci de la Chivu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Tinerii insuratei au dat o tura in Paris unde si-au schimbat verighetele ca originalele nu erau bune.
Apoi s-au mutat in apartamentul de bloc a lui IIT din Floreasca.Hm, adica un fiu de om asa bogat si sta numai la bloc? Fie el nou, dar totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by AlinaCan

Tinerii insuratei au dat o tura in Paris unde si-au schimbat verighetele ca originalele nu erau bune.
Apoi s-au mutat in apartamentul de bloc a lui IIT din Floreasca.Hm, adica un fiu de om asa bogat si sta numai la bloc? Fie el nou, dar totusi....

Si care e problema,poate nu ii place la vila sau are un apartament spatios.Daca cineva e bogat nu inseamna ca tre sa stea neaparat in vila.

Mergi la inceput

quote:
Si care e problema,poate nu ii place la vila sau are un apartament spatios.Daca cineva e bogat nu inseamna ca tre sa stea neaparat in vila.

Nu stiu unde e cum spui tu, eu dupa cate vad/aud, rich people si vip-urile stau la case si inca nu orice fel de case ci din cele care le ofera f mult privacy. Asa e p-aci de partea astalalta a "Baltii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:

quote:

Nu stiu unde e cum spui tu, eu dupa cate vad/aud, rich people si vip-urile stau la case si inca nu orice fel de case ci din cele care le ofera f mult privacy. Asa e p-aci de partea astalalta a "Baltii".

Nu e neaparat asa, foarte multe vedete americane au apartamente, mai ales in New York - Penthouse-uri.Sunt foarte spatioase in jurul a 200m patrati deci sunt mai mari decat multe case.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackpanterro

quote:

Nu e neaparat asa, foarte multe vedete americane au apartamente, mai ales in New York - Penthouse-uri.Sunt foarte spatioase in jurul a 200m patrati deci sunt mai mari decat multe case.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Daca sunt chiar asa de multe poate imi dai si mie niste exemple please,eu nu cunosc.Tot ce aud sunt vile de X mil.$ cu Y bedrooms si Z suprafata inconjuratoare, cu gate-uri de fier, etc.
Penthouse-urile din NY de care spui de obicei le iau oamenii de afaceri ca sa aiba unde trage imediat dupa ce termina jobul seara si sunt obositi sa mai mearga pana la casa luxoase situata intr-un suburb al NY, sau altii le iau ca sa-si petreaca 1-2 weeks pe an acolo, nu sa traiasca zi de zi.
In plus, nu am zis ca nu o fi frumos si spatios, dar totusi cand vorbim de fiul celebrului si f bogatului magnat I Tiriac, si spunem ca locuieste la etj. 2 al blocului din Floreasca... parca nu suna grozav de banos. :) E doar parerea mea.

Mergi la inceput