Sezatoarea canadiana (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Ktrinel, La multi, multi ani!!! si multa fericire

Roxana, mami de Julia ( 10 oct.2003) si Luca( 31 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Donia, dar cat are al tau ? Ii mai dai si completare ?

MRL o sa ma uit la farmacie dupa progesteron, maine.
Ktrinel, e ziua ta ? La multi aaaaaaaaaaaaaaani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gehas spune:

quote:
Originally posted by MRL

Fetelor, am si eu o intrebare. Eu am inceput sa caut progesteron injectabil pt o noua runda FIV. La noi nu se gaseste si se pare ca este destul de bun pt implantarea embrionilor dupa embriotransfer. Dupa mai multe esuari la FIv deja incepi sa cauti medicatia care se foloseste in strainatate. Din cate am inteles in USA se gaseste.
Intrebarea mea este daca se gaseste si in Canada pt ca as ruga o cunostinta sa imi faca rost de ele. Am intrebat si fetele din Germania, acolo as putea sa ajung eu sa mi le iau dar inca nu am un raspuns. Deja am inceput sa dau sfoara in lume dupa ele.
Sper sa nu se supere moderatorii, dar am sa postez acesata intrebare si ca subiect nou, poate il citesc mai multe fete din Canada si ma pot ajuta cu un raspuns
Va pup dulce si multumesc din suflet pt ajutor.

Da, se gaseste progesteron injectabil in Canada. Eu l-am luat de la clinica unde am mers, deci nu stiu daca se gaseste in farmacii. Mult succes cu IVF-ul.

"To rise out of mediocrity you must not be afraid to fail"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Mie imi face placere sa alaptez, sint printre putinele momente relaxante din timpul zilei, intre doua tragedii traduse in goana. Cind Agatha se trezea din ora in ora, am simtit si eu ca nu fac fata, dar acum, cu 3-4 treziri pe noapte sintem belferi Am un bb mare si sanatos, nu stiu daca e de la lapticul meu, dar mi-e tare drag sa stiu ca ii dau ceva din mine ca sa creasca mare. Nu stiu cum sa explic mai bine...

Mikiion, sa stii ca a mea la 7 luni jumate a inceput sa se rostogoleasca; cred ca se vede pe bb daca e vreo problema, daca e vesel si ganguritor, n-avem decit sa stam linistiti si sa ne bucuram de fiecare etapa...

Ina, bun venit! Noi anul trecut am cumparat masiv calendare cu peisaje din Toronto sau Canada, sau (pt cei mai apropiati) albume. Au fost cam grele, dar mai toti s-au bucurat, si eu am fost multumita ca am luat ceva "educativ" Anul asta inca nu stiu ce sa fac, oricum ne vom rezuma la cadouri pt cei f apropiati.

Ira, voiam sa-ti zic ca intr-o vreme ma batea gindul sa cumpar acvariu cu pesti ca auzisem ca sint bbi care adorm uitindu-se la pestisori. Dar mesajele tale imi aminteau de fiecare data ca eu sint genul care lasa cafeaua sa scada pina la esenta pe foc sau ghivecele pina crapa pamintul Nici n-ai tu idee ce efect au vorbele tale nevinovate

Cristina, pe unde mai esti? promit curind un tel. Cind se termina scoala voastra?

Ktrinel sanatate si bb cuminte, ca frumoasa este!

mami de Agatha (21.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ira

Donia, dar cat are al tau ? Ii mai dai si completare ?

Cat... ce? Luni, kile? 8400 la 4 luni implinite. Nu completare, nu ceai, apa, diversificare, nimic. Il hranesc cu lapte de tzatz in ambalajul original si dragoste*

Legenda
* Asta apropo de o colega catolica, la un moment dat incepuse sa mearga la biserica baptista unde ii placea foarte mult, spre deosebire de biserica catolica unde nu exista atata "dragoste si sandviciuri".

Ktrinel, baga un ochi pe la fulguleti ca te felicita lumea cu mult drag.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Donia, pai la 4 luni alaptam si eu exclusiv. E inca BB. Io vorbeam de alaptatul la prescolari.

Myrrha, io noroc cu Sofia, daca nu le-ar da ea de mancare, ar muri de foame. Pestii stau in camera ei si ea stie ca dimineata trebuie sa le dea de mancare, ca altfel mor. E fata responsabila. Cand o sa invete sa le schimbe si apa, o sa-i cumpar si rechini, si ce vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

quote:
Originally posted by Ira

Cand o sa invete sa le schimbe si apa, o sa-i cumpar si rechini, si ce vrea ea.

Ira, un catel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Ira, gehas va si va multumes mult. Eu am retata din Romania dar nu cred ca se poate folosi in Canada. dar cu toate astea trebuie sa incerc, nu am alta sansa sa il procur. As vrea sa stiu daca se poate gasi progesteron injectabil in farmacii. Eu o sa apelez la o cunostinta care urmeaza sa ajunga in Canada cu o delegatie si nu cred ca ar avea timp sa alerge de la o clinica la alta cu reteta mea dupa progesteron.
Va pup si multumesc mult pentru ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Cool subectul cu alaptarea( era bine daca scriati la Mamici de Canada) dar sa vedeti ce mama denaturata sunt eu...pt ca anul asta plecam in Ro 2 luni, vreau si eu ca tot romanul o vacanta de 7 zile in Grecia...cer prea mult de la viata? Cand mai prind eu 2 luni vacanta acasa? Ca de aici pana in Grecia ma usuc de bani, mai bine merg in Cuba sau Dominicana !
Buuuuuuun....
Dar ce facem cu bb David care suge cu tarie la san si refuza biberonul chiar si cu laptele matern? Sa-l intarcam? Parca e prea devreme, as mai astpta, macar 3 luni, cand plec la serv in octombrie il intarc...deci ce e de facut?
Stiu ca o sa spuneti ca o sa mai fie si alte ocazii de vacante, dar nu e chiar asa, firma la care lucrez eu iti da concediu vara cand au ei chef, sotul are numa vara deci...

Btw, vrea cineva sa vorbeasca cu Dvid sa nu se mai trezeasca noaptea asa des ? Sa nu se mai scarpine ? Ca ne dispera...va plangeti de trezit noaptea la 2-3 ore? Veniti la noi si va asiguram entertainement la 15-30 minute ! Si sa vedeti cum ajungeti la 49 de chile ! Si cine zice ca la al doilea copil e mai usor, sa vina sa vorbeasca cu mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

m-am adunat si eu de pe drumuri, ca deh, a venit soarele si pe strada noastra , chiar de ziua mea ...imi venea sa ies in curte sa sarut fiecare firicel de iarba...

ia uite ca nu am scapat privirilor agere de la sezatoare , dar imi face placere sa va servesc ceva (un Bailyes merge ?, ca asta am la indemana), chiar si in prag de seara ...nu va suparati de intarziere, dar am profitat de ziua asta frumoasa, dar cam vantoasa...va multumesc de urari si vi le intorc inzecit la toate celor ale caror zile de nastere nu le stim (oficial), dar poate mai scapa ele vreun cuvintel pe ici pe colo ...

donia, pup ginerelu'- grasunelu'- frumuselu' . si noi avem 8500gr la 5 luni fara o sapt, 68 cm.

laurajr deci se pare ca David e destul de bine , deocamdata, sau cel putin despre cat se poate sti deocamdata, poti sta linistita. multa sanatate!

nelia, mikion, bravo fetele pt alaptat! as fi facut-o si eu , dar asa un chin a fost la mine...si niste rani ce aveam...lapte si sange dadeam copilului.
la urma urmelor important e sa fie copii sanatosi cu sau fara tzitzi.
mai greu mi se pare mai incolo sa ii ferim de efectele acestei poluari ..

myrrha , ce vrei sa spui cu " intre doua tragedii traduse" ...la propriu?

o seara minunata va doresc!

acu ca am facut 31, cum se zice , ca merg pe 32 ??? brrrrrrrrrrr

Mergi la inceput