Rahova sau apropiere..... (26)
Raspunsuri - Pagina 20
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Sper ca ati avut un week-end placut. Noi nu am facut nimic iesit din comun week-end-ul asta. Ieri am fost cu pitica repede la Carrefour, i-am luat leagan si acum il astept pe socru-meu sa-i faca trapez si sa-l agatam in curte. Cred ca Maria va fi foarte incantata, asa simt eu.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
MIRCLAU spune:
buna ziua la fete
noi nu am mai raportat pt ca am fost mai mult plecati sau ocupati cu musafiri,sambata seara am fost in parc iar duminica am avut musafiri la aer liber
noi ne-am innoit cu un topogan de care suntem ffff fericiti si nu ne dam deloc jos de pe el.
acum am avut putin timp liber sa va scriu pt ca diseara mergem la o fetita georgiana,asa ca vom fi ocupati
fetelor vroiam sa va intreb daca stiti vreo sala de aerobic in zona noastra,va roooooooog mult daca aveti ceva detalii despre asa ceva sa imi spune-ti si mie ca trebuie neaparat sa slabesc
va pup si va doresc o dupa-amiaza frumoasa

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
fetelor care stati la curte pliiizzzz stiti cumva un teren(casa veche) de vanzare pe strazile voastre sau apropiere?
mire, imi pare rau...eu nu stiu nici o sala dar ma gandesc ca poti lua o caseta sau dvd cu aerobic si sa faci acasa...
va pup...astept sa vina mama si iesim si noi pe-afara
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
andre_ea spune:
Mire, ai YM? Da-mi adresa pe Pm si-ti trimit niste filmulete cu Pilates.
Ieri m-am intalnit in parc cu Aissa si Ale. Ale e tare cuminte. Tudor a inceput iar cu crizele de personalitate.
M-am tuns. Si nu-mi place. Arat ca Nety Sandu
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana
monica-elizabet spune:
andre-ea
sa-ti fie de bine, sigur iti sta f bine dar nu esti tu obisnuita
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
fetelor despre ce filmuletze este vorba?, ma lamuriti si pe mine pliz...poate le vreau si eu
da' asa daca nu stiu despre ce este vorba...normal ca nu le vreau![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
MIRCLAU spune:

buna seara la fete,
acum am venit de la onomastica unei fetite de care va vorbeam mai devreme,a fost fff frumos pt ca si ei stau tot la curte si s-au jucat copii cu nisip,cu fel si fel de chestii
copilul meu a mancat la tort........si eu ma uitam la el
,ca de sunt la regim dar pana la urma tot ma gustat putin din frisca dar vreau sa va spun ca azi am rezistat eroic adica nu am mancat cine stie ce si nici nu mi-a fost foame,am mancat multe salate care ma si saturau
acum am venit facem baita si nani,in fine o zi de regim in care chiar nu amimtit o foame nebuna
ANDREEA iti multumesc mult,vroiam sa te intreb:stii cumva sala de fitness si aerobic de pe petre ispirescu langa centrul ELECTRICA este deschisa?
MONICA eu stau la curte dar nu am auzit sa mai existe terenuri in zona,doar case construite care costa de iti vine sa fugi......
DORY voi ce mai faceti?
LEXI tu stai tot la curte?
VIOLETA ce mai faci?am vazut ca esti pro-base,sau ma insel?si eu,si eu,sa speram ca o sa castigam sa se termine odata cu nedreptatile
fetelor acum eu va pup va doresc o noapte buna si vorbim maine
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
violeta69 spune:
MIRE
ai vazut bine!!!pro...Basescu....de altfel am si treaba acolo,la discutii generale....ca a ramas liber un loc la Cotrocenisi nu se stie
!!!
si la ce galerie am facut yo aici pe forum....ori ma aleg cu un post
ori ma aleg cu
....
noroc ca nu stiti decat voi ca stau in Rahova![]()
![]()
![]()
ce sa fac?!
acu' sunt ok...adica,in refacere,dar mult mai bine decat acum 2 saptamani!!!
eu va citesc,dar .....nu scriu decat atunci cand ma mai intreaba cineva...ca yo sunt fata simtita si nu vreau sa deranjez!!!![]()
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
anangel_lexi spune:
Mirclau, da, stau la curte, si tu la fel?
quote:
Originally posted by monica-elizabet
fetelor care stati la curte pliiizzzz stiti cumva un teren(casa veche) de vanzare pe strazile voastre sau apropiere?
mire, imi pare rau...eu nu stiu nici o sala dar ma gandesc ca poti lua o caseta sau dvd cu aerobic si sa faci acasa...
va pup...astept sa vina mama si iesim si noi pe-afara
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Monica, am incercat de aseara sa-ti raspund dar nu stiu ce a avut forumul ca nu vroia deloc sa-mi posteze mesajul
Deci, casa care e lipita de a noastra e o casa veche, o daramatura, fara utilitati decat curent electric, restul, apa, canal, gaze, sunt la poarta. Casa trebuie clar daramata si construita alta. Curtea are cam 100 mp iar casa vreo 70. Noi vroiam sa o cumparam noi, desi nu face sub nicio forma 50.000 euro cat cere proprietara, dar era misto ca ne extindeam si noi. Oricum cred ca daca cineva i-ar pune pe masa 35.000 Euro, ar vinde-o, cu conditia sa nu fie de etnie rroma, ca lor nu vrea sa le vanda.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)