Rahova sau apropiere..... (26)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
in timp ce ne indreptam spre mc ne-am intalnit cu tony si ale
nu am vorbit...doar ne-am salutat din mers![]()
ce faceti maine fetelor? daca e frumos iesiti in parc?
noi asa am vrea...dar sa vedem...
noapte buna si pupici tuturor
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Azi n-am scapare, trebuie sa ies afara ca Tony lucreaza. Dar inca nu m-am hotarat unde sa mergem.
Poze
monica-elizabet spune:
cu-cu-ri-guuuuu
![]()
va
Duminica placuta
monica
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
nu-sh ce am daca nu e soare parca nu am nici un chef sa ies...si astia mici sunt cumintei pe-aici asa ca poate mai amanam iesirea dupa pranz cand speram sa iasa soarele si sa se incalzeasca
monica
si ruxi(16 dec 2004)
aissa spune:
Eu am fost dimineata in parc si acum ne pregatim sa iesim iar. Se incalzise la un moment dat de transpirasem. Si acum parca e semi-soare. Cred ca tot in parc ajungem.
Poze
monica-elizabet spune:
si noi l-am asteptat pe tati sa ajunga acasa si am iesit la o plimbare asa cam pe la ora 15...a fost tare bine, dar au adormit atat de tarziu si au dormit pana la 19,30 asa ca cine stie la cat adorm in noaptea asta...
va pup pe toate
noapte buna somn usor
monica
si ruxi(16 dec 2004)
Dory232002 spune:

Neata!
Fetelor, dar va-ti plimbat nu gluma
, si mama mi-a spus ca a fost sambata de 2 ori cu Alexa in Sebastian, deci s-au plimbat si ele, nu numai voi ![]()
.
Monica astazi vreau sa ne intalnim, sa vad daca pot acum dimineata , daca nu mai pe seara caci astept sa treaca pe la mine socrii si nu stiu exact la ce roa ajung, iti trimit acum un pm.
monica-elizabet spune:
buna fetelor si la multi ani! daca serbati astazi ziua onomastica(voi sau pe cienva din familie) sa fiti sanatosi...
Dory, asa este am ceva probleme cu pm-ul... am deschis chiar un subiect dar nu pot sa-mi dau seama ce are...nu mai am optiunea de sters mesajele vechi din casutza si probabil ca este plina casuta si de aceea nu mai pot primi mesaje.
vb pe ym mai tarziu daca esti...
va pup pe toate si distractie placuta
monica
si ruxi(16 dec 2004)