Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vazut toate pozele, tare dragutze, multumim mult fetelor care au avut aparatul la ele
vickyyyyyyy!!! cine-l ia pe cel mic de la gradi? poate trecem una pe langa alta si nu stimmergeti in excursie in iunie?

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

andreea pup dulce "delu" prichindelu'
dory ce spui tu acolo?
sa nu re aud ca racesti ca nu mai suport ia repede ceva,vit C cat mai multa!!!
lexi mai e una care n-a ajuns la intalnire....
si la mine "marsupiul" merge singur....dar mama marsupulului e pe butuci!
monica,si eu l-am trimis pe Mihnea la gradi azi,dar i-am pregatit haine groase....sper sa nu-i fie prea cald la pranz!!
pt ingerasi
deci, andreeap e Oana...so aissa e Cristina?!
am invatat?
multi si pt voi...
si sa aveti o saptamana frumoasa

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Va salut si eu. Am citit de intalnire dar nu am putut veni, am fost invitati la botezul gemenilor prietenei mele. Sper sa mai organizati intalniri ca sa putem veni si noi.
Monica, pe Dani il duc eu la gradi doar lunea, ca lucrez dupa-masa, in rest il duce si il ia bona lui. Daca vrei, ne putem da intalnire lunea care vine? Nu stiu nimic de excursie inca? Ce excursie? Mi-ar place sa-l las, dar cum nu o inghit pe educatoare si nici ea pe noi, ma lipsesc. Si nici Dani nu ar merge fara mine.
la toate fetele si prichindeii

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

vicky, ok si eu o sa-l duc in mod special eu pe alex lunea la gradinitza, asa ca e la fixvb mai pe la sf saptamanii si ne vedem...excursia din cate am citit eu asa la repezeala parca este pe 8 iunie si cu insotitor este 800 000 lei(eu oricum nu l-as lasa pe alex singur)...iti zic mai exact zilele astea ca ma mai uit pe afis.
fetelor mie mi se pare ca e tare frig afara, nu prea ama vut chef sa mai ies si acum dupa masa cua stia mici desi ei s-au tot rugat de mine...
va pup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si mie mi se pare tare frig. Aseara era un super vant, in casa e rece. Ce sa ma mai mir daca raceste pisoi. Inca sper sa scape dar a cam stranutat azi (am auzit-o si eu si mi-a zis si socrela ca a stranutat dimineata). Acum e afara cu Tony, a fost si dimineata. Turbata vreme, zau daca mai stiu ce haine sa ii dau.

Poze

Mergi la inceput

cristina eu stiu(ce haine sa-i dau)numai ca ea nu le vreanu-sh ce sa ma mai fac cu ea, nu suporta sa stea gros imbracata...vrea sa iasa afara in rochie de printesa
pupici la mamici si copilashi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Violeta, sunt deja mucoasa, asa ca..., degeaba iau vitamina C, mai rau este ca se pare ca a luat si alexa mucii de la mine.
Eu astazi am fost prin Obor sa ma uit de rochie de nasa, am vazut cateva modele dragute, dar mai astept putin, poate mai apar si altele ca de-abia a inceput sezonul.
Monica, sper sa ma pot tine de cuvant si sa ne intalnim , spun asata pt. ca toata saptamana am ft. mult de alergat
Va pup si va spun noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata! Monica, Dani fara mine nu merge, asa ca stam acasa si ne plimbam cu bicicleta! OK, daca nu intervine ceva ne vedem luni dimineata, ajung in jur de 8-8.15, ne urnim greu de-acasa.
Fetele, e frig rau seara si dimineata, si toata ziua bate un vant nebun! Eu si Dani am tras o viroza de Pasti, ca tot eram in vacanta amandoi! Abia ne-am revenit, sper ca Dani, daca incepe gradi acum, sa nu raceasca iar.
la toate fetele, si multa sanatate pt. bolnavioare.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna dimineata fetelor,
am intrat si eu un pic sa vad ce faceti si in primul rand sa-i spun MIRIEI LA MULTI ANI!!!!!!!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de bucurii
eu am fost cam ocupata zilelel astea asa ca nu prea am putut intra
va pup si vorbim mai tarziu ca am ffff multa treaba
aaa si multa sanatate fetelor bolnavioare

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

buna dimineatza fetelor,
si noi suntem cam muciosi, mai mult astia mici, prima a fost mama si buna cum este ne-a dat si noua
alex este la gradi si este tare incantat, ruxi abia asteapta sa mergem sa-l luam la fiecare 2 min ma intreaba cand plecam
dory, cand poti tu mie mi-este foarte simplu sa ies in capatul lui barca spre margeanului...dar vb si vin unde iti este tie ok.
va pup pe toate
sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput