Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A, se poate. Nu am apucat sa le vad doar le-am descarcat si in pozele asa micute, cum se vad in mail, o recunoscusem pe Andreap si am crezut ca de ea e vorba.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mai,vad si eu niste papusele pe acolo(alea mici,nu va umflati in pene ).....adica pe mailul comun!
dar nu stiu cine e
nu scrieti si voi cine e in poze?!
ca daca va vad prin parc sa va trag de maneca asa?!
sa stiu si yo pe cine strig....
v-ati distrat?!
sau ati alergat dupa prichindei?!
Mire,sunt o idee mai bine(multumesc de intrebare!)...dar am ramas surda de o urechiuse...cred ca am si acolo ceva....
da' e mai bine ca pot sa tip la barbat in voi si sa zic ca yo sunt surda de asta tip...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by aissa

A, se poate. Nu am apucat sa le vad doar le-am descarcat si in pozele asa micute, cum se vad in mail, o recunoscusem pe Andreap si am crezut ca de ea e vorba.

Poze

Mai pentru mine Andreap e Oana. Sotul ei asa ii zice, asa ii zic si eu.
Oricum, trimite-mi si mie pozele. Tu ai mailul comun? Ca pozele cu tine si Ale le-am trimis acolo.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai si eu ii zic tot Oana dar cum restul fetelor o stiu de Andreap ma conformez si eu si aici scriu asa.
Nu stiu mailul comun, dati-mi si mie coordonatele va rog.
Andre_ea iti trimit acum ce am eu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutare fetelor,
noi azi am fost prinsi toata ziulica, dimineatza am fost pe la casutza nashilor sa o vedem si noi inca nu este terminata dar nici mult nu mai au, apoi am venit la noi(adica la mama) am comandat iar pizza si am pus-o de o mica petrecere....
de maine il duc pe alex la gradi si incepe si mama serviciul asa ca raman iar singura cu amandoi(dupa ora 12 cand il preiau pe alex de la gradi) si pana vine mama...sper sa ma mai ajute tata sau sotzul in functie de cat timp liber mai au si ei...
va pup pe toate
fug sa vad si eu pozele

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, eu ma referisem la andre_ea, andreeap nu stiam ca este Oana, daca eu nu va-m cunoscut pana acum, oricum incerc acum sa pun pozele si pe mailul comun si de acolo sa le ia toate fetele.
Noi astazi, adica ieri ca este trecut de 12 noaptea, am fost in gradina zoologica, ne-am intors acasa pe la ora 15 cand am mancat si ne-am culcat cu totii si ne-am trezit pe la 18.30, si am avut musafiri pana putin mai devreme.

Mai povestim dimineata ca sunt obosita rau si ma bag la somn.
Cristina, sa stii ca ma luat si e mine raceala de ieri

Mergi la inceput

Gata, am trimis toate pozele.

Fetelor, n-a avut nimeni curiozitatea sa intre pe linkul de la semnatura mea "Delu Prichindelu'"?

Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neata' fetelor,
eu mi-s trezita dis de dimienatza, am dus copilul cel mare la gradi impreuna cu d-ra ruxi(care nu mai vroia sa plece de-acolo)era un frig afara de simteam ca ma pietrific si ea nu a vrut geaca pe eamergea doar in hanorac
andre-ea, am citit perlutzele prichindelului
ieri reusisem sa vad pozele (cele 3 cu alexa) si 4 trimise de andre-ea de la intalnire, mai intru acum sa vad ce mai e nou.
va pup pe toate si ma duc sa maif ac cate ceva pe-aici ca acush trece timpul si tre' sa fug dupa alex la gradi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata tuturor!
Imi cer scuze, fetelor ca nu am mai ajuns la intalnire. Motivul e unul de tot rasul: nu am reusit s-o bag pe Maria in marsupiu. Cu caruciorul pe jos era mult prea departe iar intramvai nu ma pot urca cu el. Sotul era plecat cu masina, deci marsupiul ar fi fost singura solutie. Se pare insa ca Maria mea e prea grasuta pentru marsupiu, n-a incaput si am mai si enervat-o si a inceput sa urle. Lasa ca promit ca pana la urmatoarea intalnire achizitionez un carucior sport.
Andre_ea, multumesc mult pentru PM!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
andre-ea, am citit perlutzele prichindelului

monica

N-or fi ele cine stie ce, dar cioara-i mandra nevoie mare.

Delu Prichindelu'

Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana

Mergi la inceput