Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
cristina sanatate multa poate te faci bine si reusim sa ne vedem
dory, ce ma bucur ca sunteti bine, baga-i alimentele incet, incet sa nu o apuce iar stomacelul
ruxi face in continuare asa mai moale decat de obicei dar si bea la sucuri pana nu mai poatesta in pielea goala in casa numai nebunii...asta este...macar sa nu raceasca.
acum ne pregatim sa iesim un pic pe-afara va pup pe toate si mai vb

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua la fete,
ce faceti?pe unde sunteti?
eu am venit de la doctor si mi-au gasit astia numai bube:reumatism,inceput de ulcer,lipsa de calciu(eu care maninc toata ziua iaurt si lapte)si s-au gandit ei ca s-ar putea sa fie de la alaptatul prelungit pe care l-am avut si probabil trebuia sa iau ceva suplimente,in fine mai ramane sa imi fac o programare la reumatologie sa imi dea tratament,in fine va mai povestesc eu.......

abia astept sa ne intilnim maine,au anuntat vreme frumoasa,ma bucur si ca alexa e ok
aaaaa si nu mai scap trebuie sa slabesc neaparat,deci trebuie sa ma apuc de regim,adevarul ca am ramas cu niste kile(cam multe)dupa sarcina si m-am mentinutdar acum gataaaaaaaaa

fetelor eu va pup ca azi ma duc la mama ca e ziua ei si vorbim mai pe seara sau daca nu maine

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am anuntat-o pe Vio dar nu poate veni maine ca e nasa de botez, era la cumparaturi acum.
Cu Andreap nu am vorbit.
IAr eu ma trec pe augmentin ca ma simt absolut "minunat" si nu stiu daca ma risc sa ma intalnesc cu voi ca si asa ma tem sa nu ia si Ale de la mine raceala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mire, daca esti hotarata te asteptam aici.

Andreap vine maine.
Am vorbit si cu Anculina, dar lucreaza maine. Ea a deschis subiectul asta? Buna treaba a facut!
Cred ca era bine de trimis un PM si la FlorentinaG, Lexi, Floricica, dar acum cred ca e prea tarziu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

seara buna fetele,
si azi v-am ratat la plimbarica de searaam fost pe-afara insa m-am intalnit cu ale si tony tocmai cand se despartisera de voi...insa maine...nu mai scapati de noi
nopate buna si pupici bolnavioarelor(cristina si mire) aveti grija de voi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirela, multa sanatate, ramane sa ne vedem la ora 11 unde am stabilit

Cristina, cum mai esti astazi?, vii la intalnire?

Monica, multa sanatate si tie.

toate fetele si ne vedem in jurul orei 11 unde am stabilit.

Mergi la inceput

NEata! Eu sunt relativ mai bine. De iesit din casa ies sigur ca azi lucreaza Tony si pe Ale nu o pot tine in casa. Dar nu stiu daca sa vin la intalnire sa nu va dau mai departe raceala. Unde va vedeti? La cupola? Vin sa va fac cu mana de departe?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Cris, vino!
Doar ca nu te lasam sa pupi copiii.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Castigatoarele Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Nu-i pup si stau departe! Deci 11 la cupola?

Poze

Mergi la inceput

salutare, plec in maxim 10 min
cam am o stare de kko ca mi-au venit rushii mai devremedar imi revin cand o sa va vad pe voi si pe copilashi
pupici...cristinica hai vinoooo!!!!

monica

Mergi la inceput