Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

si eu tot cupola daca nu se supara monicuta

MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetelor ,eu la intalnirea asta cred ca o sa lipsesc....
nu de alta,dar daca am pneumonie nu cred ca e indicat sa stau ptin preajma puiutzilor!!!
ramane sa vin data viitoare cand o sa fiu mai bine,sper....
ca acum ma simt ingrozitor de rau si medicul mi-a recomandat cel putin 3 zile repaus la pat,dar banuiesc ca o sa fei nevoie de mai mult dupa cum ma simt de rau...
va si astept povesti aici si eventual si poze pe mailul nostru...

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

DORY ce zici,nu vrei sa ne intilnim in fata la secondul din capatul strazii de la mine si sa mergem impreuna spre sebastian? ca tare e lung drumul si plictisitor cand esti singur,daca esti de acord sa-mi dai si o ora aproximativa la care sa ne intilnim in asa fel incat sa ajungem bine la intilnirea cu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Mirela, gand la gand cu bucurie , numai ca tu mi-ai luat-o inainte, iti trimit un pm.

Mergi la inceput

fetelor deci unde ramane intilnirea?
aaaa si cred ca ajung in jur de 11.10 daca nu e suparare........
acum va las ca ma duc sa-mi fac baie si sa ma culc pe la 22 macar ca maine trebuie sa ma duc la doctor sa iau rezultatele de la analize asa ca va doresc noapte buna si vorbim maine

Mergi la inceput

Noapte buna Mirela, si somn usor.

Fetelor, voi ce mai faceti de mancare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor eu am zis locul de joaca(ca punct de intalnire) fiindca ai mei cand ajung in parc nu mai reusesc sa-i tin pe loc pe ciment fug...ei vor la leagane, tobogan...nisip...chestii de-astea...dar eu cred ca vin oricum si cu mama asa ca ne putem imparti ea sta cu astia mici la leagane si eu va pot astepta pe voi la cupola.
ok atunci ramane la 11?
in seara asta am vazut-o pe Alemare vorbareatza si frumushica...am inteles ca am ratat-o pe andreap care tocmai mergea si ea spre casa cu mariutza ei...cristina reusesti tu sa vorbesti cu vio si cu andreap sa vina si ele daca pot?
violeta, imi pare rau ca nu puteti ajunge, sanatate multa
eu am uitat azi sa-mi iau o fiola de fier si o pastila de magne b6pana ma obisnuiesc....mai dureaza.
va pup pe toate
noapte buna

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Monica, atunci, ramane ora 11.
Fetelor, vad ca Alexa sa refacut spectaculos de repede, am tinut-o la regim si am urmat cu strictete tratamentul, de astazi as vrea sa incep sa-i reiau alimentatia normala, numai ca sincera sa fiu nu stiu cu ce sa incep ca sa nu o deranjez la stomacel .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu sunt acasa, racita cobza si ma rog sa nu o ia si Ale. Incerc azi sa dau de Andreeap si de Vio dar nu stiu daca eu ajung.

Poze

Mergi la inceput

Cristina, insanatosire grabnica iti doresc, sper sa nu ia si Ale, am vazut pozele tare frumusica este ea si parintii tareee mandri ,

Mergi la inceput