Cum sa ii atrag atentia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Initial creeata de Black_Forest

Ah, da nu seamana a IC , seama mai mult a barbat.

sa trec peste chestia cu virsta....care il face hot!

No offence, ideea subiectului si pe mine m-a amuzat initial, poate felul cum ai pus problema. Sa nu radeti nu am inteles ce inseamna "IC", si ce anume il face "mai mult barbat". Conteaza raspunsul, ptr ca pe tine te atrage ceva anume la el, o fi varsta, o fi tinuta de birou, o fi aspectul de...milionar. Trebuie sa te gandesti ce anume il face "hot" ptr tine, si daca odata iesti la cafea il vei mai vedea asa.
Apoi...cum sa "treci peste chestia cu varsta"? Adica diferenta de varsta te-ar deranja? Pe tine sau ce anume ar spune altii despre asta? Daca ti se pare deranjanta mai bine renunti din start. Nu stiu cati ani ai tu, dar generatia noastra inca are prejudecati in ce priveste diferentele mari dintre parteneri, si daca nu iti doresti o relatie din tot sufletul nu vei face presiunii exterioare.
Bun, lamurind astea, cum ii dai de inteles? Invita-l la o cafea, la un film. E ok ca o femeie sa invite un barbat la o simpla cafea. In ziua de azi e ok si ca o femeie sa invite la o partida de sex un barbat, deci nu mai trebuie ca barbatul sa faca primul pas. Incearca sa te duci sa duci actele alea eventual la ora prazului, cand poate lua omul o pauza, sau stabiliti o iesire seara, etc. Ce, Doamne iarta-ma sunteti maturi.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

quote:
Originally posted by Alex2
No offence, ideea subiectului si pe mine m-a amuzat initial, poate felul cum ai pus problema. Sa nu radeti nu am inteles ce inseamna "IC", si ce anume il face "mai mult barbat".

sa nu radeti nici de mine, ca nici eu n-am inteles...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

nici io.......poate bunIC ??

Ina

Mergi la inceput

sau poate pitIC

glumim si noi....nu dati cu parul

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

IC sunt convinsa ca e Irinel columbeanu .. ar mai fi si Ion caramitru, da' nu cred .. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

ma intreb or avea barbatii ceva mai special....de ce nu apar si subiecte gen "tinar de 20 ani indragostit de colega de munca (imbracata bine) de 60 ani"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Guestus esti mortal. Pai eu stiu de ce s-or fi considerand barbatii cu riduri si grizonati sexy, hot, in timp ce femeile nu? E tot o prejudecata stabilita de societate. Dar eu zic sa profitam de ea.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Guestus

ma intreb or avea barbatii ceva mai special....de ce nu apar si subiecte gen "tinar de 20 ani indragostit de colega de munca (imbracata bine) de 60 ani"

Pai... tineri de 20 de ani care sa posteze pe forum nu prea sunt (sau am ramas in urma cu stirile? ),iar colegele de munca de 60 de ani au iesit la pensie.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

off topic: exista si "dimpotriva" Patrick Dempsey, actorul din Grey's Anatomy a fost insurat cu o femeie cu 27 de ani mai mare decat el!!!!

deci se poate

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by moniboni

off topic: exista si "dimpotriva" Patrick Dempsey, actorul din Grey's Anatomy a fost insurat cu o femeie cu 27 de ani mai mare decat el!!!!

deci se poate

mamica de rockerash

a fost...a fost cindva....

Mergi la inceput