Cum sa ii atrag atentia?
Ah, da problema mea e una atipica din ce va eu ca se scrie pe aici.
Sa va povetesc, odata pe luna, de la mine de la servicu trebuie sa merg sa predau niste acte.
Acolo e un tip dar cam in virsta, cred eu ca are 50 dar se tine bine,
E imbracat bine, la costum si cravata si parca ar fi milionar.
Ah, da nu seamana a IC , seama mai mult a barbat.
Dar faptul ca e in virsta si imbracat bine il face hot pentru mine.
Cum sa ii ataga atentia ca mi-a place sa iest in oras si sa filtrez cu el.
Asta fara sa imi rsic slujba si sa trec oeste chestia cu virsta....care il face hot!
are omul experiena, e trecut prin viata!
ah si inca ceva, am cercetat si am aflat ca nu e casatorit, e divortat de 10 ani!
vreau sa am si eu o aventura hot!
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Raspunsuri
Elise spune:
du-te si invita-l in orash.
Daca nu se leaga nimic, te poti consola in orice moment cu alt moshulica caruia ii cumperi niste haine - in speta costum si cravata.
Daca se poate, unul mai in virsta.
Ca sa fie si mai hot.
Elise & BBLisa
miriama spune:
Fetito, dupa acest "filtrez" in loc de flirtez, ca sa nu mai zic de toate greselile gramaticale din text, poate datorate grabei,.... e clar cat te duce mintea!!!!
devylla spune:
Ei na acu'...ne legam de gramatica...
De cand se discuta gusturile?
Daca cei mai in varsta ii plac fetei,care-i problema?
Sabina Y.16+
japonia prin ochii unui amator
michelle7 spune:
scrie si biblie " cere si ti se va da "
invita-l in oras ce mare branza
miriama esti penibila
clauditzadennis spune:
Mai, sunt pe jos de ras...am citi textul si nu intelegeam de ce pentru ca e la costum arata bietul om ca un hotz sau de ce vrea fata o aventura cu un hotz. De fapt, ea spunea hot...
Si acum on topic, au cam trecut vremurile cand doar asteptau fetele ...acum poti face tu primul pas. Nu stiu, prefa-te ca-ti cad actele pe acolo sa ti le ridice el, zambeste-i si, de ce nu, invita-l in oras la o cafea! Mai ales daca e hot....
Anderra spune:
Miriama, nu e frumos sa o ataci asa, e viata ei, parerea ei, de ce trebuie sa judecam un om dupa aparente??? Ce e asa in mare neregula ca gaseste atragator un astfel de domn? A dat cuiva in cap??? Ti'a lezat cu ceva principiile ? E viata ei si face asa cum crede ea de cuviintza.
Black forest ne scrie lucrurile astea ca unor prietene si cand colo ... ne legam de un ciot.
Acum on topic ... Black forest , o viata ai, da'i de inteles cu un zambet sau o glumica sau de ce nu invita'l undeva ... in definitiv, ce ai de pierdut??
p.s. si eu tot hotz citeam si la fel am crezut ca ai gusturi kinki
Ramonika spune:
quote:
Originally posted by miriama
Fetito, dupa acest "filtrez" in loc de flirtez, ca sa nu mai zic de toate greselile gramaticale din text, poate datorate grabei,.... e clar cat te duce mintea!!!!
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
blue eyes spune:
1. daca e divortat de 10 ani nu inseamna ca e single si dispus la aventuri
2. daca era sa fie, te remarca el de mult
3. sau probabil te-a remarcat, dar nu-l interesezi
4. daca are peste 50 de ani nu inseamna ca tot ce e tanar ii place; o avea si el pretentiile lui, varsta pe care o ai tu nu e o garantie ca poti sa-l ai, chiar si pentru o aventura
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
moniboni spune:
quote:
Originally posted by miriama
ntz, ntz, ntz...ce rea esti!!!
padure_neagra: daca-ti place, go for it! Nu mai astepta! Pacat ca doar "pare" milionar...
Tu esti implicata in vreo relatie?
mamica de rockerash
miris_ spune:
hmmm... black forest... se pare ca iubitul tau, care era cel mai hot tip pe care l-ai intalnit, a fost... detronat de colegul de 50 de ani. Citind postarile tale din 24.032007 “situatie incomfortabila” am inteles ca il iubesti, ca iubitul e cel mai cel, dar in perioada cat ati fost despartiti, tu ti-ai trait viata, ca o tipa libera. Acolo spuneai ca vroiai sa treci la o “relatie mai avansata” cu el, ca el e in inima ta, vroiai tu sa il schimbi in bine… In fine, ce sa zic? … Referitor la problema de acum… daca tot iti traiesti viata, de ce nu ai face-o si cu colegul? Daca ai mai iesit cu altii, asa cum spui, de ce nu ai iesi si cu el? De la o cafea… poate ajungi si in pat cu el, asa cum iti doresti. Problema e ca s-ar putea sa nu ramana numai intre voi ceea ce se va petrece, si tu spui ca nu vrei sa iti periclitezi…bla-bla-bla… Nu stiu, ma gandesc doar ca ai mai vorbit cu college la serviciu, le-ai povestit.. de x, de y, cu care ai mai iesit, si poate si el stie asta. Dar, daca omul tot e trecut prin viata si are experienta… e pacat sa nu-l incerci, nu?
Cristina si Mihnea Stefan
In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...