Cum sa ii atrag atentia?
Raspunsuri - Pagina 3
glont10 spune:
pai...eu una ies cu colegii mei la o cafea sau la masa dupa program, cand suntem hamesiti. ce-i drept niciun alt interes decat de a ne relaxa sau manca.Cel putin pt mine.
Tehinica prin invaluire la care m-am gandit pt tine, daca directa nu iti place: zic eu ca asa ai putea incepe- cu o invitatie "inocenta" la cafea ca deh, e obositoare munca , eventual mai multi colegi printre care si el.Daca accepta zic eu ca e un pas.Apoi, in alta zi ii cerni si apoi sa ajungi cu aceeasi invitatie inocenta numai la el.Daca acolo se leaga ceva....bingo!
Iertare, dar mie nu imi plac barbatii in varsta ; majoritatea arata prezentabil in costumul ala clasic. Dar cand il dai jos si te intalnesti cu cel al lui Adam??Si vorbesc asa numai de partea fzica pentru ca pe asta pari tu sa o cauti aici.Dar gusturile nu se discuta, tu stii ce te face pe tine sa il vezi hot...si pana la urma si hotz de a reusit sa iti acapareze interesul.
It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
All this time you were pretending
So much for my happy ending
ymcar spune:
quote:
Originally posted by blue eyes
1. daca e divortat de 10 ani nu inseamna ca e single si dispus la aventuri
2. daca era sa fie, te remarca el de mult
3. sau probabil te-a remarcat, dar nu-l interesezi
4. daca are peste 50 de ani nu inseamna ca tot ce e tanar ii place; o avea si el pretentiile lui, varsta pe care o ai tu nu e o garantie ca poti sa-l ai, chiar si pentru o aventura
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Annais
Eu cred ca mai exista o varianta: a remarcat-o, il intereseaza, dar nu indrazneste nici sa spere, data fiind diferenta de varsta. Asa ca... se poarta ca un domn si basta. Ceea ce nu inseamna neaparat ca nu o viseaza noaptea.... si poate si ziua.
J G spune:
Nu stiu ce meserie are respectivul tip hot dar cel mai simplu e sa-i ceri un sfat legat de ceva si eventual sa mergeti la o cafea sa-ti explice sau ii multumesti cu o masa la restaurant. Acolo vezi tu ce faci.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Rufus spune:
Eu zic ca tot mai bine e sa-l inviti undeva, in oras. Daca te intreaba de ce, ii spui ca ti-ar place sa stati de vorba.
Daca refuza, intreaba-l daca-l mai poti intreba altadata. Daca spune ca nu, data viitoare intreaba-l ce mai face, apoi...daca nu s-a razgandit.
In toate discutiile, fii calma (nu prea exuberanta), zambitoare, uita-te in ochii lui, nu-i fa complimente (decat eventual ca-ti place seriozitatea lui-si daca e si daca nu e-), da-i de inteles, suav, ca o sa insisti pana va ceda.
Si tine-ne la curent...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Eu zic ca tot mai bine e sa-l inviti undeva, in oras. Daca te intreaba de ce, ii spui ca ti-ar place sa stati de vorba.
Daca refuza, intreaba-l daca-l mai poti intreba altadata. Daca spune ca nu, data viitoare intreaba-l ce mai face, apoi...daca nu s-a razgandit.
In toate discutiile, fii calma (nu prea exuberanta), zambitoare, uita-te in ochii lui, nu-i fa complimente (decat eventual ca-ti place seriozitatea lui-si daca e si daca nu e-), da-i de inteles, suav, ca o sa insisti pana va ceda.
Si tine-ne la curent...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Si nu uita: asculta sfatul unui barbat....stie el ce stie!
Pentru Rufus:
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ramonika spune:
cere-i ID-ul de messenger si flirteaza cu el ... asta daca ti-e jena sa-i spui in fatza ce vrei...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
Elise spune:
quote:
off topic: exista si "dimpotriva" Patrick Dempsey, actorul din Grey's Anatomy a fost insurat cu o femeie cu 27 de ani mai mare decat el!!!!
deci se poate
eu nu stiu ce avetzi cu fata .... ea saraca vrea "o aventura hot" ca i-a placut ca nenea e imbracat bine si faptu' ca e in virsta, si voi o impingeti la maritish.
ps: ia spune si ce parfum foloseste, si vedem daca are gusturi rafinate...si e hot sau nu :))))
Elise & BBLisa
Nora__ spune:
quote:
Originally posted by Elise
ps: ia spune si ce parfum foloseste, si vedem daca are gusturi rafinate...si e hot sau nu :))))
Elise & BBLisa
Foloseste 'OLD SPICE' ...si e hot...de parfumuri
Nora
Comorile Norei Noutati 2006-2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
moniboni spune:
quote:
Originally posted by Elisequote:
off topic: exista si "dimpotriva" Patrick Dempsey, actorul din Grey's Anatomy a fost insurat cu o femeie cu 27 de ani mai mare decat el!!!!
deci se poate
eu nu stiu ce avetzi cu fata .... ea saraca vrea "o aventura hot" ca i-a placut ca nenea e imbracat bine si faptu' ca e in virsta, si voi o impingeti la maritish.
Elise & BBLisa
n-o imping la nimic, Doamne fereste! Eu ii raspunsesem lui...cui altcuiva decat lui Guestus care zicea ca:
ma intreb or avea barbatii ceva mai special....de ce nu apar si subiecte gen "tinar de 20 ani indragostit de colega de munca (imbracata bine) de 60 ani"
black_forest, n-ai mai zis nimic; ce-ai mai facut? Ai sarit pe el?
mamica de rockerash
Black_Forest spune:
quote:
Originally posted by miriama
Fetito, dupa acest "filtrez" in loc de flirtez, ca sa nu mai zic de toate greselile gramaticale din text, poate datorate grabei,.... e clar cat te duce mintea!!!!
ah. da multumesc.
oricui i se poate intimpla sa scrie tipareasca gresit, si uite ca daca a iesit un alt cuvint!!!!!
uneori se intimpla sa nu iti iasa alt cuvint cind schimbi doua litere si deduci ca e o eroare de tiparire!
si cu mintea, lasa ca nu toti sint Einstein si sint fericiti!
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."