All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Alina, sanatate multa lui Sebi!
Fetelor, vreau si eu hainute...sa ziceti cand va hotarati sa dam comanda...
Cornelia, pupici lui Stefan pentru ziua lui!

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Mav,multa sanatate lui Sebi! Sa va ajute Dumnezeu sa treceti cu bine si cat mai repede peste boala!

Isidora,eu incerc mai intai la crese,dar de la anul mai mult ca sigur mergem acolo.Oare mai mreg copii mai mici de 3 ani acolo? Macar daca avea si el peste 2 ani jumate ...

Am uitat sa precizez ca hainutele sunt import Thailanda,comanda tr sa fie un pic peste 5 mil ca sa fim acoperite cu taxa postala in cazul in care nu exista pe stoc anumite produse.
Eu propun sa impartim 5 mil la cate suntem si ne incadram fiecare in suma respectiva.Dar nu prea inteleg ce se intampla ca persoana fizica daca faci comanda intre 5 si 10 milioane.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Irina81,poti incerca pt. Matei ,in primavara 2008,cand va avea macar 2 si jumatate-poate faceti si minuni cu scutecelele-si cand va fi ,sper ,gata noul sediu.Pt. ca atunci vor avea mai mult spatiu si poate ar mai primi...Eu tot acum in primavara am inscris-o,dar am avut un noroc chior ca a plecat o fetita cu o sapt. inainte...
Cresa am inteles ca au la BIG-BEN si bineinteles cele de stat,unde e cam full si risti sa-l tii mai mult acasa din cauza complicatiilor dupa viroze....Dar cand nu ai incotro...Si-apoi nu-i musai sa fie asa,daca sta bine cu imunitaru'...
Deci tb. sa impartim cele 5 mil?Atunci ma rezum la doar 1 .Chiar ce se intampla daca depasim?
Fiimea se da la mine sa ma sarute frantuzeste!
Eu nu si nu..mami nu-i frumos asa,numai tati ma saruta asa,numai oamenii mari se saruta asa,etc...Ea,nimic deschide gura mareee ca un pesteee,o inchide la loc ...mori de ras nu alta,dar ma pune pe ganduri...Evident ca nu m-a vazut pe mine cu tat'su,de la tembelizor...pe care am zis de nenumarate ori ca-l arunc in strada dar nu m-am tinut de cuvant!
Mi-a dat seama ca am gresit spunandu-i ca numai tati ma saruta asa ,ca am facut-o geloasa si mai pasionala dar ce altceva sa-i mai spun?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Irina, eu zic sa ia fiecare cate vrea, ca sigur se vor depasi 5.000.000.
Ca fara sa vrei iti fug ochii..
Apropo, hainutele tailandeze sunt cele mai bune calitativ de la noi de pe piata, eu asa stiu.Un costumas din ala cum sunt cele pt.6-9 -luni ajunge la Modern, vis-a -vis de posta mare, 500.000.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

mav,sanatate multa lui sebi! offf,dar de unde a luat streptococul asta?iti doresc numai bine si sa va intoarceti repede acasa

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mama mia ce frumoase sunt...
si eu pe lista...
cand faceti comanda sa ma anunti si pe mine pe mess.
pretul e per copleu?intreb ca sa fiu sigura.

va pup

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fetelor,l-am innebunit pe tipul de pe link-Octavian.Mai intrebati si voi.El zice ca nu conteaza suma ca persoana fizica,tr sa fie minim 5 mil ca sa nu se perceapa comisionul ala de 25%.In cazul asta luam fiecare cat vrea.
Eu propun sa stabilim o zi in care sa facem comanda ca sa ne definitivam fiecare lista.
Deci pana acum sunt inscrise:Ege, Mamacita, Isidora, Cornelia, Liana, Adinutza, Jones si eu.Deci suntem 8.Acuma cred ca vor fi ceva probleme dc depasim 10 mil pt ca tr platit cu fila de cec inintea comenzii.Asa ca putem face 2 grupuri,deci 2 comenzi.

Isidora,na ma mai mira nimic la copiii nostri.Am vazut ca si pe Minimax e un desen foarte "educativ".Incearca sa o iei pe partea cealalta ca e micuta si nu e igienic sa ne pupam pe gurita.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

am facut lista...lunga cat o zi de post.
ptr moment o sa iau doar un set si apoi mai vad.
www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/447993167/" target="_blank">nr 796 (35 ron) marimea ptr 4 ani ca sa fiu sigura ca o sa ii vina.

va pup

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mav sanatate multa lui Sebi!sper ca sunteti mult mai bine acum!
Dana iti urez si eu multa sanatate si un sincer la multi ani chiar daca o fac atat de tarziu(scuze mii)
noi relativ bine.asteptam zile mai calde.
va pup !

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna dimineata fetelor,va urez o saptamana buna!cum ati petrecut in week-end?bineinteles,in afara de gatit si smotru?

mihaela

Mergi la inceput