All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 27
mamacita spune:
quote:
Originally posted by dady68
La multi ani celor ce s-au sarbatorit deja!Multa sanatate!
Dana, cu intarziere, dar si motivata(nici n-am realizat sambata cand ai venit la priveghi ca era chiar ziua ta...)....
La multi ani draga mea! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de perechea sufletului tau! Mihai ... de la Costin.......Sa n-o bati maiiiiiii!...la cap....
Stefan, la multi ani! sa cresti mare,sanatos si ...fa-o repede fericita pe mami cu pampers-iii...
Tania,n-am apucat,cred,sa-ti transmit condoleante pentru pierderea suferita
Roxa,felicitari pentru pampers si da-mi si mie reteta minune de timp record;desi alex nu are semne ca ar fi pregatit inca sau l-a fortat bona,ca i-am gasit intr-o zi cu pantalonii jos,si acum refuza...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ege spune:
mamacita,mi-a zis cumnatamea ca ati vb.ce mica este lumea!!!!!
lu ege iar ii curge nasucul,cred ca e din cauza timpului.e frumos dar e vant si asta ne omoara!
noi vrem sa plecam in toamna in antalya.sa vedem.pana atunci imi caut o bona in functie de rapunsul care il primesc de la gradinita arleqin.
va pup si va doresc un wee super
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
mamacita spune:
quote:
Originally posted by irina81
si din partea noastra Stefanel! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Fetelor,ce parere aveti despre cresa de la Flamanda si cea din Tomis 3? Matei face 2 ani in toamna si nu cred ca avem sanse la gradi asa ca tr sa ne orientam spre cresa.
Pentu ca vorbeati de hainute de copii,o fata de la odisee a dat un link cu niste hainute f dragute,calitative si ieftine.
Se face comanda de minim 5 milioane ca sa nu platim taxe postale; plata se face la primirea coletului.Ne putem cupla 2-3 mamici.Aruncati un ochi www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/" target="_blank">aici
irina,ma inscriu si eu;stiam de mai demult de ei,de la o prietena din Tm,dar mi se parea aiurea sa-i comand o tona de haine.Asa,in grup,e excelent.
Apropos de gradinite si crese,revin (insistent
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
isidora spune:
Irina,Cornelia,Ege,vreau si eu hainute de vreo 100 ron;aveti idee marimile corespund?A mai luat cineva?
isidora spune:
Revin cu 150 ron hainute....
Mamacita,chiar nu conteaza...ma bag si eu in seama....Vineri dim.,8.35 pe N. iorga-drumul spre spital cred....Eu ma intorceam de la gradi....Oricum devine mai placut traseul infiorator....Ma intalnesc sau nu cu Mamacita?!![]()
Subscriu la ideea Mamacitei cu topul;eu i-am trimis un p.m lung Corneliei in care laudam Scoala Bracoveneasca de parca ar fi a lui tata...Daca se arata interesati poate va forward-eaza Cornelia p.m,daca se poate...
Aseara,de ex au organizat un alt ev. -Spectacolul Visul-cu Dan Puric-.A fost demential,mi-am incarcat bateriile pt. vreo luna...Sala gemea de preoti si doctori,combinatia mea preferata...Ah si profesori ,of course.Iar pe Dan Puric il ador pur si simplu...Ce om,ce caracter,ce diferit e de toate vip-urile astea goale pe dinauntru...
irina81 spune:
Deci pana acum s-au inscris:Ege,Mamacita,Isidora,Cornelia si eu.Daca mai sunt doritoare asteptam.Eu inca nu mi-am facut lista,dar sper sa rezolv azi si maine.Fata respectiva era foarte incantata.
M-am conversat pe messenger cu Octavian,cel din poza de pe link si mi-a zis urmatoarele: Calitate superioara, bumbac 100%, sa luam o marime mai mare daca ccc copilul este mai dezvoltat,comanda o facem prin mail. Pt amanunte cititi in profile pe link.
Am vazut si eu la biserica un anunt cu scoala si gradi Brancoveneasca si am intrat pe www.fundatia-smb.ro si m-a incantat foarte mult.Una din fete parca a zis ca nu primeste de la 2 ani,iar cresa va fi gata in 2008,nu?
Pupici!
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
mav spune:
... dragelor, eu sunt de 4 zile cu copilul in spital, acum am dat o fuga acasa, sa ma spal, ca nu mai rezistam. 3 zile sebi n-a muncat, n-a baut, a stat in perfuzii, a avut febra si a varsat... pare sa fie un streptococ rau, de grup A...(sper sa nu mai fie si altceva, infectia este puternica, i-au iesit 22mii leucocite) sunt obosita si streasata si sper ca nu s-a prins nimic de mine (nici sarcina- inainte de a ne interna si nici altceva- din spital, ca suntem la infectioase....).
de aseara, sebi n-a mai facut febra, n-a mai varsat si a inceput sa manance (de regim), azi chiar a avut chef de vorba si de "facut pasi".
n-am citit din urma/ va mai scriu cand scapam de cosmarul asta....
pupici!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
isidora spune:
Mav,sanatate multa lui Sebi si recuperare grabnica!Doamne ajuta sa ajungeti cu bine si cat mai curand acasa!Imi pare rau ca treci si prin asta!
Irina81,multumesc ca ai dat tu adresa cu site-ul ,eu parca -s blonda
...Ei parca
..sunt non-stop...
Da, cresa se vrea un proiect pt. anul 2008-2009;pt. anul 2007-2008 mai sunt doar cateva locuri pt. gr. mica,mare si varsta minima e 3 ani,dar se mai pot face derogari ,de la caz la caz...Va stau la dispoz. cu detalii,unde nu stiu sigur,ma informez.Prietena mea cea mai buna e inv. acolo,plus ca e si Isidora...
Tarife-200ron pt. program scurt,350 pt. program prelungit,include si mancarea si after scool.Engleza in fiecare zi,germana optional +celalte discipline pe care le fac si alte gradinite...Transportul abia de la anul...
Zona -Capitol-Str. Dumbrava Rosie.nr.57,viitorul sediu-Str. Vasile Lupu ,tot in zona.
LeeAnn spune:
vreau si eu hainute... doar ca nu m-am hotarat, ca imi plac o gramada.
MAV, imi pare asa rau ca sunteti bolnaviori.. sanatate multa si sa veniti repede acasa!
Eu deacum incep sa ma interesez de gradinita... sper sa rezolv ceva pe aici prin zona.
liris spune:
Alina multa sanatate lui Sebi! multa sanatate!
Dana, La multi ani! si tot ce-ti doresti! (transmise cu un pic de intirziere...)