All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 26
mihaela77O spune:
imi pare rau ca nu v-am putut ajuta prea mult cu gradinita...asta este,oricum ziua mea la servici se apropie de sfarsit,asa ca v apup pe toate si va urez un week-end placut,si daca nu ne mai"vedem",in week-end,"ne vedem"luni...avem o gramada de lucruri de facut de la
,
,
,la prezenta obligatorie in tara piticilor,asta daca tine vremea cu noi!si va multumesc inca o data ca m-ati primit printre voi!
mihaela
lizuca spune:
Cornelush, sa va traiasca flacaiashul! Ai vazut cum s-a facut el baiat mare, minca-l-ar mama de frumusel. Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Multumesc oricum, Isidora!
Crig, n-am ajuns simbata trecuta la muzeu fiindca am fost plecati din oras. Iar miine lucrez, asa ca nici de data asta n-o sa pictam impreuna.
Fetelor, cit e intrarea la piscina de la Iaki? Merge si fara abonament? Stie cineva daca la hotel Europa, in Eforie, este si piscina? Stiu ca e spa si am o banuiala ca ar fi si piscina. Vrem sa facem o baie in weekend-ul asta.
roxanaz spune:
Gabi merge si fara abonament, cu intrarea pe o zi care nu e scumpa, 44 lei pe zi fara restricite de ora, 38 in week end. copiii pana in 7 ani intra gratuit. uita-te aici: www.iaki.ro
Mihaela spor si tie in week end! ne pare bine ca ai venit printre noi!
jone spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Jone, mi-am dat seama ca e pt facut flori pe prajitura...te-am intrebat daca vrei si cartea sau doar setul (cu carte cu tot parca e 19.99$, fara parca 9.99$)
eu cascata!ajung rupta de oboseala asha ca mai rar pe net.
sanzi:vreau setul de facut floricele.are si carte in interior.
(cartea singura e 9.9)
saru'mana
tania te pupam.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Ontica Camelia spune:
Cu intarziere uram "La multi ani!" Danei (Madamsadamy) si Nataliei, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!

Stefan, "La multi ani!", sa cresti mare, frumos si baftos! Cornelia felicitari pentru cele doua comori ale tale. 
Si noi suntem stresati de subiectul gradi
. Mai asteptam putin pana in iunie sa vedem ce se se mai intampla la locatia unde ne-am propu s-o inscriem pe Alex.
we placut!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
irina81 spune:

si din partea noastra Stefanel! Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Fetelor,ce parere aveti despre cresa de la Flamanda si cea din Tomis 3? Matei face 2 ani in toamna si nu cred ca avem sanse la gradi asa ca tr sa ne orientam spre cresa.
Pentu ca vorbeati de hainute de copii,o fata de la odisee a dat un link cu niste hainute f dragute,calitative si ieftine.
Se face comanda de minim 5 milioane ca sa nu platim taxe postale; plata se face la primirea coletului.Ne putem cupla 2-3 mamici.Aruncati un ochi www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/" target="_blank">aici
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
ege spune:
irina,eu ma inscriu pe lista.daca e mai vb pe mess
ege si
arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
Cornelia spune:
Multumim din suflet!
Ieri l-am sarbatorit in familie. MAine ii facem o mica petrecere impreuna cu alti sarbatoriti de mai 2005 (si aprilie
)
Maria mi-a zis ieri: "Mami ce zi frumoasa are Stefan! Totul pare mai luminos!"
Irina, am vazut si eu cateva hainute de vara pt. Stefan. Daca faceti comanda, sunt interesata.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
Cornelia, haioasa foc Maria!!! Si David e tare lingusitor
cand vrea ceva
...face remarci de genul "ce bluza frumoasa porti azi"...si apoi dupa un timp urmeaza propunerea in interesul lui!!!
Eu m-am obisnuit, dar e amuzant ca si la gradi face la fel cu educatoarele sau copiii!!!
Noi mergem sa il asteptam pe tati azi la aeroport...si afara e tare aiurea, tuna si fulgera...de abia astept sa aterizeze cu bine!! (vine si cu un avionas mic de 15 de pers...)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
mamacita spune:
quote:
Originally posted by isidora
Mamacita,da, eu eram zuza care-ti facea flash-uri....
Pe bune daca-mi amintesc

LA MULTI ANI Stefan cel frumos,sa ajungi stefan cel Mare
Cornelia,te intereseaza mobila?Remember ca sotul meu are o firmulita
Ege,m-am conversat cu cumnata ta azi,o astept sa-i fac si anestezie
Fetelor,am vizionat toate frumusetile de prichindei,dar din pacate n-am apucat sa va si scriu ce minunati sunt....
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png